FOTO Cătălin Bordea s-a însurat ieri

23 mai, 2014
10402543 10201886968362591 2357056342602370360 n jpeg

Actorul de stand-up comedy şi partenerul de platou al lui Dan Capatos la emisiunea „Un show păcătos“ a spus „Adio“ burlăciei ieri, când s-a căsătorit civil cu iubita sa, Livia Eftimie.

Actorul de stand-up comedy şi partenerul de platou al lui Dan Capatos la emisiunea „Un show păcătos“ a spus „Adio“ burlăciei ieri, când s-a căsătorit civil cu iubita sa, Livia Eftimie.

Cătălin Bordea, pe care mai toţi îl vedeau drept un burlac convins, a spus „DA“, ieri, în faţa ofiţerului stării civile, de la Primăria Sectorului 6 din Bucureşti, după ce i-a dat unele emoţii Liviei, sosind cu un sfert de oră mai târziu decât ora stabilită.

Mireasa a purtat o rochiţă scurtă, albă, şi a avut un buchet cu bujori.

image

Carismaticul co-prezentator al emisiunii „Un show păcătos“ a vorbit despre senzaţiile pe care le-a trăit ăn faţa ofiţerului de la Starea Civilă.

image

„Am repetat acasă, în oglindă, momentul în care trebuie să zic da în faţa ofiţerului de stare civilă. Emoţia m-a cuprins exact în momentul în care trebuia să intru acolo. Aveam atât de multe emoţii că tot ceream apă“, a declarat Bordea pentru Antena Stars.

image

„Astăzi am spus cel mai hotărât şi frumos DA. M-a binecuvântat Dumnezeu cu cea mai bună şi frumoasă soţie din lume şi îi multumesc pentru asta. Într-o viaţă anterioară, ori am salvat vreun căţel, ori am surescitat mulţi bătrânei, ori am dat mult de băut. Cert e că am făcut eu ceva bun. De astăzi voi spune: „soţia mea A HOTĂRÂT de comun acord ca...“, a scris el mândru şi pe contul său de Facebook.

image

În urmă cu aproximativ opt luni, Cătălin Bordea i-a pregătit o surpriză inedită iubitei sale, Livia, chiar de ziua ei. Acesta a cerut-o în căsătorie în cel mai neaşteptat mod, unul de neuitat. După o masă romantică pe malul unui lac, a invitat-o la un salt cu paraşuta, moment în care a întrebat-o fără ezitare: „Vrei să fii soţia mea?“ La fel de hotărâtă a răspuns şi Livia: „DA“.

image

Foto: pagina personală



Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG