News

FOTO Cătălin Bordea s-a însurat ieri

FOTO Cătălin Bordea s-a însurat ieri

Actorul de stand-up comedy şi partenerul de platou al lui Dan Capatos la emisiunea „Un show păcătos“ a spus „Adio“ burlăciei ieri, când s-a căsătorit civil cu iubita sa, Livia Eftimie.

Cătălin Bordea, pe care mai toţi îl vedeau drept un burlac convins, a spus „DA“, ieri, în faţa ofiţerului stării civile, de la Primăria Sectorului 6 din Bucureşti, după ce i-a dat unele emoţii Liviei, sosind cu un sfert de oră mai târziu decât ora stabilită.

Mireasa a purtat o rochiţă scurtă, albă, şi a avut un buchet cu bujori.

Carismaticul co-prezentator al emisiunii „Un show păcătos“ a vorbit despre senzaţiile pe care le-a trăit ăn faţa ofiţerului de la Starea Civilă.

„Am repetat acasă, în oglindă, momentul în care trebuie să zic da în faţa ofiţerului de stare civilă. Emoţia m-a cuprins exact în momentul în care trebuia să intru acolo. Aveam atât de multe emoţii că tot ceream apă“, a declarat Bordea pentru Antena Stars.

„Astăzi am spus cel mai hotărât şi frumos DA. M-a binecuvântat Dumnezeu cu cea mai bună şi frumoasă soţie din lume şi îi multumesc pentru asta. Într-o viaţă anterioară, ori am salvat vreun căţel, ori am surescitat mulţi bătrânei, ori am dat mult de băut. Cert e că am făcut eu ceva bun. De astăzi voi spune: „soţia mea A HOTĂRÂT de comun acord ca...“, a scris el mândru şi pe contul său de Facebook.

În urmă cu aproximativ opt luni, Cătălin Bordea i-a pregătit o surpriză inedită iubitei sale, Livia, chiar de ziua ei. Acesta a cerut-o în căsătorie în cel mai neaşteptat mod, unul de neuitat. După o masă romantică pe malul unui lac, a invitat-o la un salt cu paraşuta, moment în care a întrebat-o fără ezitare: „Vrei să fii soţia mea?“ La fel de hotărâtă a răspuns şi Livia: „DA“.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Victor Slav va fi tătic!

News

Victor Slav va fi tătic!

Dan Badea a vorbit despre divorţul de Lora

News

Dan Badea a vorbit despre divorţul de Lora

Noul clip al Lorei, „Singuri în doi“, a ridicat din nou la fileu presei motivul divorţului dintre ea şi actorul de stand-up comedy Dan Badea. Iată ce-a spus acesta despre cum a trecut peste despărţirea de cântăreaţă.

Uite cum arată fiica lui Silviu Andrei, DJ-ul lui Capatos

News

Uite cum arată fiica lui Silviu Andrei, DJ-ul lui Capatos

Toată lumea îl ştie de la Radio Zu, dar şi de la „Un show păcătos“, emisiunea nocturnă de la Antena 1. Dar puţină lume ştie că veselul şi dezinvoltul Silviu Andrei este tătic. Iată-l în rol de părinte.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.