News

Un român beat a intrat în casa lui George Clooney

de admin

Am trăit s-o auzim şi pe asta: un cetăţean român de 29 de ani, adept al deliciilor dionisiace, a intrat prin efracţie în vila italiană de pe lacul Como al starului din “Gravity”, miercuri. Din fericire, n-a apucat să fure mare lucru, doar un vin scump din pivniţa preţioasă a lui Clooney.

Bărbatul a încercat să intre şi-n casa principală, dar una dintre menajere l-a văzut şi a sesizat poliţia. Hoţul era atât de ameţit, că a ameninţat şi ofiţerii cu... sticla! Din fericire, a fost pus la pământ şi arestat, apoi a fost acuzat de furt. Casa lui Clooney din Lake Como este a doua sa vilă, în Italia. George nu era acasă în timpul furtului.

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Amal Alamuddin, stylish, dar atât de slabă: cum arată acum soţia lui Clooney

La şapte luni de la cea mai aşteptată nuntă a anului 2014 dintre George Clooney şi frumoasa avocată pentru drepturile omului, Amal Alamuddin, aceasta arată mult mai slăbită, stârnind speculaţii că presiunea celebrităţii şi agenda încărcată au afectat-o fizic.

Cântăreaţa Björk, dată în judecată şi acuzată de fostul iubit: “Este o mamă egoistă”!

News

Cântăreaţa Björk, dată în judecată şi acuzată de fostul iubit: “Este o mamă egoistă”!

Catalogată de mulţi drept o artistă cel puţin bizară, dar cât se poate de talentată, islandeza are şi o viaţă personală controversată. Relaţia de 13 ani a lui Björk cu fostul său partener, Matthew Barney, s-a destrămat scandalos în 2013. Acum, cântăreaţa este dată în judecată de acesta pentru custodia fiicei lor, Isadora (12).

În ce loc de vis petrec George Clooney şi soţia sa, Amal, luna de miere?

News

În ce loc de vis petrec George Clooney şi soţia sa, Amal, luna de miere?

Sunt proaspăt căsătoriţi, par că se iubesc de-o veşnicie, trăiesc pe picior mare şi, prin urmare, luna de miere ar trebui să fie una pe măsura lor, nu? La o săptămână de la faimoasa nuntă a anului, celebrată în Veneţia timp de 3 zile şi 3 nopţi, starul de 53 de ani i-a

News

De ce Brad Pitt n-a fost prezent la nunta bunului său prieten, George Clooney

Toată lumea se întreba de ce starul de 50 de ani, proaspăt însurat şi el cu Angelina Jolie la final de august, nu a participat chiar la nuntat celui mai bun prieten şi coleg al său, la mult aşteptata lui nuntă.

FOTO Bill şi Hillary Clinton sunt bunici: vezi pozele cu nepoata lor!

News

FOTO Bill şi Hillary Clinton sunt bunici: vezi pozele cu nepoata lor!

Fiica fostului preşedinte al Americii, Chelsea Clinton, a anunţat pe Twitter că a născut o fetiţă sănătoasă, chiar pe 27 septembrie, ziua în care s-a însurat şi George Clooney cu Amal Alamuddin. Dar să revenim la proaspăt intrata în familia Clinton.

Nunta lui George Clooney, în somptuosul hotel preferat de prinţesa Diana. Cum arată?

News

Nunta lui George Clooney, în somptuosul hotel preferat de prinţesa Diana. Cum arată?

Mai exact, starul de 53 de ani se va însura cu Amal Alamuddin pe 27 septembrie în Veneţia, iar petrecerea lor fastuoasă va avea loc nu în unul, ci două palate renascentiste superbe, în cadrul hotelurilor Palazzo Papadopoli şi Cipriani – favoritul regretatei Lady Di.

Unde se va însura George Clooney? Anunţul făcut de star! 

News

Unde se va însura George Clooney? Anunţul făcut de star! 

Faimosul burlac de 53 de ani a anunţat de curând că el şi logodnica sa, avocata Amal Alamuddin, vor organiza ceremonia nupţială într-unul din cele mai romantice oraşe. Cuplul, logodit abia în aprilie, anul acesta, pare că se va căsători la finalul lunii acesteia.

News

George Clooney dă filmele pe politică?

Familia marelui star care se pregăteşte de nuntă în toamnă e convinsă că acesta va renunţa la actorie pentru a-şi încerca şansele în viaţa politică, imediat după ce se-nsoară cu Amal Alamuddin. Şi, având în vedere pasiunea şi activismul lui Clooney, nu ne-ar mira să-l vedem la Washington DC

News

100 de muncitori pe zi pentru vila lui Gisele Bündchen

Supermodelul şi soţul ei, fostul fotbalist Tom Brady, au început să-şi ridice casa din Brookline, Massachusetts de la zero. Şi pentru asta, au angajat nu mai puţin de 100 de muncitori care să