Gossip

Pe câţi bani vor cânta Beyoncé şi Jay-Z la nunta lui Kim Kardashian?

Starleta Kim Kardashian şi rapperul Kanye West urmează să se căsătorească sâmbătă, iar ultimele pregătiri de nuntă au intrat în linie dreaptă, inclusiv negocierile pentru recitalul familiei Knowles.

Beyoncé şi Jay-Z poartă ultimele negocieri cu postul de televiziune E! - care produce, de altfel, reality show-ul "Keeping Up With The Kardashians" şi care finanţează o parte din nunta cuplului Kardashian-West - pentru a susţine "un scurt spectacol" în timpul ceremoniei, pentru suma de 2 milioane de dolari.

Vedeta de televiziune Kim Kardashian şi rapperul Kanye West se vor căsători sâmbătă, la Paris. Totuşi, locaţia nu este sigură, pentru că Palatul Versailles, unde şi-ar fi dorit să se căsătorească, nu permite organizarea de nunţi, potrivit răspunsului primit de la preşedintele comitetului care administrează Palatul, Catherine Pégard.

În această situaţie, e posibil ca petrecerea de nuntă ar urma să aibă loc sâmbătă seară la Florenţa, în Forte Belvedere, o fortăreaţă din secolul al XVI-lea construită de familia Medici şi utilizată în prezent ca spaţiu expoziţional, potrivit presei italiene.

Foto: pagina oficială

Modifică Setările