Gossip

Pe câţi bani vor cânta Beyoncé şi Jay-Z la nunta lui Kim Kardashian?

Starleta Kim Kardashian şi rapperul Kanye West urmează să se căsătorească sâmbătă, iar ultimele pregătiri de nuntă au intrat în linie dreaptă, inclusiv negocierile pentru recitalul familiei Knowles.

Beyoncé şi Jay-Z poartă ultimele negocieri cu postul de televiziune E! - care produce, de altfel, reality show-ul "Keeping Up With The Kardashians" şi care finanţează o parte din nunta cuplului Kardashian-West - pentru a susţine "un scurt spectacol" în timpul ceremoniei, pentru suma de 2 milioane de dolari.

Vedeta de televiziune Kim Kardashian şi rapperul Kanye West se vor căsători sâmbătă, la Paris. Totuşi, locaţia nu este sigură, pentru că Palatul Versailles, unde şi-ar fi dorit să se căsătorească, nu permite organizarea de nunţi, potrivit răspunsului primit de la preşedintele comitetului care administrează Palatul, Catherine Pégard.

În această situaţie, e posibil ca petrecerea de nuntă ar urma să aibă loc sâmbătă seară la Florenţa, în Forte Belvedere, o fortăreaţă din secolul al XVI-lea construită de familia Medici şi utilizată în prezent ca spaţiu expoziţional, potrivit presei italiene.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Maia Morgenstern s-a apucat de cântat

News

Maia Morgenstern s-a apucat de cântat

O ştiţi din filme, piese de teatru, seriale de comedie şi emisiuni televizate. Dar aţi auzit-o vreodată cântând? Ei bine, renumita actriţă a dat susţinut un recital de zile mari într-un local din Bucureşti.

Vama interzice fumatul la concertele sale

News

Vama interzice fumatul la concertele sale

Nu e nicio glumă. Şi probabil că mulţi dintre fanii trupei lui Tudor Chirilă vor strâmba din nas. Dar însuşi solistul a cerut ca, în incinta unde se desfăşoară concertele lor, să nu se aprindă nicio ţigară. Iată şi motivul.

Cine este cel mai elegant bărbat din 2013?

Fashion

Cine este cel mai elegant bărbat din 2013?

E unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţei ai noului val, a cochetat cu cinematografia, e căsătorit cu o femeie frumoasă şi elegantă şi mulţi şi-ar dori să-l vadă şi tătic. Iată cine este în topul celor mai eleganţi bărbaţi.

Gossip

Cât va costa prima fotografie a fetiţei lui Kim Kardashian?

Aşa cum ne-a obişnuit, starleta nu va scăpa ocazia de-a face profit de pe urma publicării primului instantaneu cu fiica sa şi-a lui Kanye West. Iar suma se va scrie cu şase zerouri.

News

Alexandra Dinu n-a putut asista la operaţia fiului ei

Mario, fiul ei şi-al lui Adi Mutu, a fost operat pe cord săptămâna trecută. Dar, deşi medicii i-au spus că poate sta cu cel mic în sala de operaţii, Alexandra a preferat să rămână pe hol cu Adi Mutu.

News

Kim Kardashian a născut

Deşi voia să nască în aceeaşi zi cu Kate Middleton, diva realy show-urilor de peste Ocean a devenit mămică cu cinci săptămâni mai devreme decât preconizaseră iniţial medicii ei.