News

Rihanna şi Charlie Sheen, în război public! 

de admin

Charlie e foarte mândru cu logodnica lui, star pornografic. Atât de mândru, că a dorit să-i împlinească dorinţa de-a o cunoaşte pe cântăreaţă, pe când s-au nimerit toţi luând cina la acelaşi restaurant, la Giorgio Baldi în Santa Monica, miercuri. Doar că RiRi a refuzat politicos. Asta l-a înfuriat rău pe actor, care a dus totul la extrem, în online.

“Deci, mi-am scos iubita la cină ieri, cu prietenii ei, că era ziua sa de naştere, şi-am auzit că şi Rihanna e prezentă. Am trimis o rugăminte către ea, să i-o prezint pe logodnica mea, care e mare fan. Ei bine, răspunsul ei a fost că sunt prea mulţi paparazzi afară şi că nu e posibil, în acel moment. LA ACEL MOMENT? Stai să ghicesc, poate vom reprograma altă întânire spontană cu ea? Nicio problemă pentru mine, ar fi însemnat 84 de secunde interminabile de băut Draino şi repetat <cineva să mă ucidă acum!>”, a scris actorul de 48 de ani. „Scuze că nu suntem destul de KOOL pentru a primi o binecuvântare din partea Prinţesei. (sau în acest caz, o idioată a oraşului)”. “Ah, Rhanna, Halloweenul nu mai e de un timp, dar e bine că testezi costumul în public, puţin mai mult roz ar fi răspunsul”, a mai adăugat el.

Rihanna răspunde:

“Doaaaamne…. Dacă bătrâna regină nu şi-ar scoate scutecele deodată în public!”

Charlie Sheen răspunde:

“Fă o favoare reginei şi du-te în peştera din Castelul meu. Dar atenţie la şobolani şi şerpi”, numind-o şi “proastă” la final.

FOTO WENN

Modifică Setările