News

FOTO Nuntă pe Instagram: Kanye & Kim, oficial soţ şi soţie!

de admin

FOTO Nuntă pe Instagram: Kanye & Kim, oficial soţ şi soţie!

Am tot aşteptat momentul în care cei doi să facă pasul cel mare, aşa cum se lăudau de atâta timp. Şi nunta lor extravagantă a fost mai mult decât pe măsura aşteptărilor, bombardând cu fotografii şi mesaje frumoase toate reţelele sociale. În special Instagramul...

Prin urmare, Twitterul a fost dedicat cuplului care s-a căsătorit în Florenţa, Italia, sâmbătă. Bine, petrecerea a durat tot weekendul, după cum ne-au informat invitaţii lor de soi.

Deşi poze oficiale nu există, ne putem da seama cam cum a fost totul: de vis!

Atât rapperul, cât şi starleta – care acum a fost pentru a treia oară mireasă – au avut ţinute Givenchy, dar s-au schimbat pe parcursul serii. La Forte di Belvedere, unde a avut loc ceremonia, cei doi au pregătit pentru amuzamentul celor 600 de invitaţi o şedinţă foto alb-negru, capturi spontane ale acestora.

Toată lumea s-a desfătat cu un tort de 7 etaje, imens, dar şi cu delicatese tradiţionale italieneşti, cu pui, somon, fripturi, îngheţată de căpşune şi şampanie Armand de Brignac. Toate produsele culinare au fost potrivite în nuanţe de roz, în ton cu tema nunţii.

De asemenea, se pare că Beyonce şi Jay-Z nu au participat deloc la nunta prietenilor lor...

În timpul ceremoniei, tenorul Andrea Bocelli a cântat serenade fericiţilor miri, iar cu o seară înainte, toţi au petrecut la Palatul Versailles, unde au avut parte de artificii şi de un concert Lana Del Rey.

Modifică Setările