News

Văduva lui Patrick Swayze, din nou căsătorită

de admin

Văduva lui Patrick Swayze, din nou căsătorită

Au trecut 5 ani de la moartea actorului din “Dirty Dancing”, cu care Lisa Niemi a fost căsătorită timp de 34 de ani. Şi poate nimeni nu se-aştepta, nici măcar ea, să întâlnească din nou marea dragoste. Însă iată că, ajunsă la 57 de ani, Lisa s-a căsătorit cu bijutierul Albert DePrisco.

Duminică, purtătorii de cuvânt ai cuplului au confirmat că nunta a avut loc în Palm Beach, după aproape 2 ani de relaţie. Lisa şi Albert s-au cunoscut prin prieteni comuni şi s-au logodit în decembrie anul trecut, chiar în Ajunul Crăciunului.

Lisa şi Patrick Swayze au avut o căsnicie foarte lungă, dar din păcate, actorul a murit la 57 de ani, din cauza cancerului pancreatic, în septembrie 2009. “Trebuie să recunosc, oricât de devastatoare a fost pierderea soţului meu, dacă ar fi să dau timpul înapoi să iau totul de la capăt cu el, chiar dacă ştiu că ar urma acea tragedie? Da, aş face-o. De o mie de ori la rând”, scria văduva lui pe blogul său. Din fericire, aceasta a povestit şi despre fericirea de-a se reîndrăgosti, după marea dramă de familie.

FOTO GETTY IMAGES, WENN

Modifică Setările