News

Văduva lui Patrick Swayze, din nou căsătorită

de admin

Văduva lui Patrick Swayze, din nou căsătorită

Au trecut 5 ani de la moartea actorului din “Dirty Dancing”, cu care Lisa Niemi a fost căsătorită timp de 34 de ani. Şi poate nimeni nu se-aştepta, nici măcar ea, să întâlnească din nou marea dragoste. Însă iată că, ajunsă la 57 de ani, Lisa s-a căsătorit cu bijutierul Albert DePrisco.

Duminică, purtătorii de cuvânt ai cuplului au confirmat că nunta a avut loc în Palm Beach, după aproape 2 ani de relaţie. Lisa şi Albert s-au cunoscut prin prieteni comuni şi s-au logodit în decembrie anul trecut, chiar în Ajunul Crăciunului.

Lisa şi Patrick Swayze au avut o căsnicie foarte lungă, dar din păcate, actorul a murit la 57 de ani, din cauza cancerului pancreatic, în septembrie 2009. “Trebuie să recunosc, oricât de devastatoare a fost pierderea soţului meu, dacă ar fi să dau timpul înapoi să iau totul de la capăt cu el, chiar dacă ştiu că ar urma acea tragedie? Da, aş face-o. De o mie de ori la rând”, scria văduva lui pe blogul său. Din fericire, aceasta a povestit şi despre fericirea de-a se reîndrăgosti, după marea dramă de familie.

FOTO GETTY IMAGES, WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Cât de sexy arată mama lui Beyoncé la 61 de ani!

News

Cât de sexy arată mama lui Beyoncé la 61 de ani!

Care-i mama, care-i fiica? Tina Knowles, mama celebrei dive R&B, a demonstrat de curând ce gene bune i-a transmis fiicei sale, după ce a apărut în postura de Queen T în numărul de iulie al revistei Ebony, dedicate celor mai sexy femei de culoare.

News

Chrissy Teigen, cu totul la vedere pe plajă, alături de soţul ei, John Legend!

Soţia cântăreţului premiat cu un Oscar, tocmai ce-a realizat probabil cel mai provocator şi fierbinte shooting pe 10 martie, în Miami. Nu ştim cât de caldă a fost apa, dar cu siguranţă spiritele s-au încins de-ndată ce exoticul

Prieten cu fosta? Staruri care au rămas prietene după despărţire cu fostele iubiri

News

Prieten cu fosta? Staruri care au rămas prietene după despărţire cu fostele iubiri

Cine mai crede în prietenie după o relaţie furtunoasă de iubire? Iată că unele vedete de la Hollywood au reuşit să facă asta, chiar dacă au trecut printr-o logodnă sau chiar căsnicie de mulţi ani. Am fost curioşi care au fost aceste foste cupluri care au rămas în termeni buni după despărţire, aşa că am realizat o listă scurtă de foşti celebri şi fără resentimente.

News

Shia LaBoeuf, confundat cu Einstein de o femeie bolnavă mintal. Ce a păţit actorul?

De acum, actorul de care vorbim va trăi şi cu teama de femei o vreme, după ce a fost deranjat de o femeie – deranjată şi ea mintal – care se oprise să mănânce pepene în faţa casei lui, unde a început să ţipe că-i va da foc la casă şi că va da

Declaraţia publică a lui Jay Z, Beyoncé şi Solange privind bătaia din lift

News

Declaraţia publică a lui Jay Z, Beyoncé şi Solange privind bătaia din lift

“Ne iubim foarte mult şi, mai presus de orice, suntem o familie”, scrie în declaraţia de presă pe care au fost nevoiţi să o dea publicului, pentru a scăpa de speculaţii şi alte scandaluri în media după ce Jay Z a fost luat la pumni, palme şi picioare de propria lui cumnată, într-un lift.

News

Văduva lui Patrick Swayze se mărită din nou

Lisa Niemi, văduva actorului Patrick Swayze, care a decedat în 2009, după o lungă luptă cu un cancer la pancreas, a decis să îşi refacă viaţa şi s-a logodit cu Albert DePrisco, un creator de bijuterii. Reprezentanţii Lisei Niemi au confirmat, sâmbătă, pentru revista People