Cine e noua imagine a parfumului Chanel No. 5?

26 mai, 2014
8cd35ebd4ab3ff4544dc5b753ef7495d jpeg

E de origine braziliană şi e cel mai bine plătit manechin din lume. De-acum, ea se înscrie şi pe lista femeilor celebre care au promovat celebrul parfum al Casei Chanel, printre care Marilyn Monroe şi Catherine Deneuve.

E de origine braziliană şi e cel mai bine plătit manechin din lume. De-acum, ea se înscrie şi pe lista femeilor celebre care au promovat celebrul parfum al Casei Chanel, printre care Marilyn Monroe şi Catherine Deneuve.

Chanel No. 5 este primul parfum lansat de creatoarea de modă franceză Gabrielle "Coco" Chanel. Creat de chimistul Ernest Beaux, Chanel No. 5 este un parfum rafinat, cu influenţe florale. Parfumul a fost lansat de Crăciun în 1921, fiind oferit drept cadou celor mai buni clienţi ai casei Chanel (100 de flacoane) şi a început să fie comercializat în magazine la jumătatea anului 1922.

image

Femei celebre, precum Marilyn Monroe, Catherine Deneuve, Nicole Kidman, Lauren Hutton, Estella Warren şi Ali MacGraw, au fost în trecut imaginea parfumului Chanel No. 5.

image

Potrivit purtătorului de cuvânt al casei Chanel, top-modelul brazilian Gisele Bűndchen a fost ales pentru a promova celebrul parfum, "pentru frumuseţea sa naturală şi feminitatea sa modernă".

image

Ea îi va succeda lui Nicole Kidman în cea mai nouă campanie a brandului şi va apărea într-o nouă reclamă, realizată de regizorul australian Baz Luhrmann, care a colaborat cu actriţa din "Moulin Rouge" pentru campania Chanel no. 5 precedentă.

image

Anterior, Brad Pitt a fost imaginea parfumului Chanel No. 5, actorul primind o sumă de aproximativ 7 milioane de dolari pentru a face reclamă brandului. De altfel, actorul american a fost primul bărbat ales să reprezinte imaginea pe plan internaţional a celebrului parfum feminin Chanel No. 5.

image

Foto: pagina oficială



Recente pe Ok! Magazine

5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg