News

Adam Levine a avut petrecerea burlacilor în Las Vegas

Adam Levine a avut petrecerea burlacilor în Las Vegas

Solistul trupei Maroon 5, care urmează să se căsătorească cu modelul Victoria's Secret Behati Prinsloo, a fost sărbătorit de prietenii săi într-un hotel de lux din Las Vegas.

Petrecerea, la care a participat un grup de 50 de persoane, a avut loc într-un apartament cu patru dormitoare din Palms Casino Resort, care dispune de teren de baschet, ring de dans, masă de biliard şi de un bar complet echipat.

Grupul de invitaţi a mers după petrecere la restaurantul N9NE Steakhouse, unde a continuat distracţia.

"Toată lumea din restaurant i-a recunoscut. (Levine, n.r.) a salutat şi a stat de vorbă cu toată lumea", a declarat o sursă.

Adam Levine, care s-a logodit cu modelul Victoria's Secret Behati Prinsloo în iulie 2013, urmează să se căsătorească în curând cu aceasta. Deşi evenimentul este învăluit în discreţie, în presă au apărut informaţii potrivit cărora cuplul va organiza două ceremonii de nuntă restrânse, pe plaja Cabo San Lucas, din Mexic, şi în Africa de Sud, unde s-a născut logodnica lui Levine.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Adam Levine e un bărbat însurat!

News

Adam Levine e un bărbat însurat!

Solistul trupei Maroon 5 şi, de altfel, un binecunoscut burlac şi cuceritor de modele, şi-a găsit aleasa în persoana frumoasei Behati Prinsloo, cu care s-a căsătorit în weekend, în Mexic.

News

Adam Levine, un nou look. Vă place?

Ok, la o asemenea schimbare bruscă de imagine nu ne-am fi aşteptat din partea solistului Maroon 5, care-şi consacrase lookul de bad boy iubit de toate femeile. Însă iată că fotografia postată de el: poate să fie doar o dovadă că e în stare de orice de dragul artei?

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

Heidi Klum n-o să mai prezinte lenjerie intimă

News

Heidi Klum n-o să mai prezinte lenjerie intimă

După ce a împlinit vârsta de 40 de ani, fotomodelul german a decis să se retragă de pe podiumul prezentărilor de lenjerie intimă ale casei de modă Victoria’s Secret. Cu toate acestea, topmodelul, care este imaginea emisiunii-concurs "Germany's Next Top Model", susţine că nu doreşte să îşi dezamăgească fanii şi că va realiza în continuare pictoriale pentru coperte şi campanii publicitare.