FOTO TOP Cele mai HOT & sexy femei ale anului

27 mai, 2014

De curând, cu greu s-a încropit şi topul Maxim Hot 100 pentru anul 2014, al celor mai sexy femei, care ne-a dezvăluit schimbări surprinzătoare faţă de anul trecut. Dacă Miley Cyrus ocupa locul 1, acum a ajuns pe 25, dat fiind că prea mulţi votanţi au considerat că nu are trăsături feminine ori forme voluptuoase..

De curând, cu greu s-a încropit şi topul Maxim Hot 100 pentru anul 2014, al celor mai sexy femei, care ne-a dezvăluit schimbări surprinzătoare faţă de anul trecut. Dacă Miley Cyrus ocupa locul 1, acum a ajuns pe 25, dat fiind că prea mulţi votanţi au considerat că nu are trăsături feminine ori forme voluptuoase...

Şi nici alte tinere celebre n-au scăpat aşa uşor, precum Selena Gomez ori Vanessa Hudgens.

Dar anul acesta, s-au desemnat din nou femeile care cuceresc şi stârnesc admiraţie, care frâng inimi sau care reprezintă fanteziile multor bărbaţi de pe mapamond. Deşi mai mult succes au avut femeile de pe catwalk, şi cântăreţe ori actriţe populare şi-au făcut loc pe bună dreptate.

Să vedem cam ce loc au ocupat preferatele noastre, în topul celor mai sexy femei ale anului, şi cine e pe locul 1. Click pe următoarea!

Lana Del Rey a ocupat doar locul 82, deşi vocea ei, videoclipurile seducătoare şi imaginea sa de divă modestă ar fi trebuit să o ajute să urce mai mult în top.

Rita Ora ocupă şi ea locul 73, poziţie binemeritată dat fiind succesul pe care l-a avut anul acesta şi lookul în continuă schimbare.

Ne mirăm că Amber Heard a ajuns doar pe 61, totuşi, iubitei lui Johnny Depp nu-i lipseşte nimic din senzualitate şi frumuseţe.

Kendall Jenner, tânăra de 18 ani a familiei Kardashian, a ajuns deja pe catwalk, graţie trupului ei de model, spre deosebire de surorile ei corpolente.

Jennifer Lopez a trecut de mijlocul topului, alegându-se cu locul 36. Iar cei 44 de ani sunt total irelevanţi, dat fiind cât de tonifiată şi hot arată ea. Şi sângele latin joacă un rol aici...

Emma Stone cucereşte de la prima privire. Este tânără, amuzantă, zveltă şi carismatică – atuuri care au adus-o pe locul 27 în topul femeilor hot ale momentului.

Margot Robbie i-a sedus pe votanţi mai mult decât Charlize Theron ori Miranda Kerr, deşi abia anul trecut şi-a făcut debutul cu rolul din “Lupul de pe Wall Street”, alături de Leo DiCaprio. Dar ce rol curajos…

Jennifer Lawrence este pe poziţia 5, întrecându-le pe Alessandra Ambrosio, Mila Kunis ori Rihanna. Bravo, Jen!

Pe locul 4 este frumoasa Irina Shayk, urmată de locul 3 – Katy Perry.

Pe locul 2 o găsim pe superba Scarlett Johansson, care este gravidă şi locuieşte în Paris, cu iubitul ei francez. O viaţă de vis! Şi deşi nu am mai văzut-o foarte mult pe crane, ea continuă să fie una dintre fanteziile cele mai mari ale Hollywoodului.

Pe locul 1, Candice Swanepoel, una dintre cele mai bine plătite modele din lume, o frumuseţe sud-africană cu ochi albaştri şi picioare interminabile, care defilează pentru Victoria’s Secret.



Recente pe Ok! Magazine

Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJetCeline jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg