Gossip

Tina Turner a suferit un alt infarct?

de admin

Tina Turner a suferit un alt infarct?

După speculaţiile din februarie anul trecut, când legenda muzicii rock’n’roll ar fi suferit primul infarct, iată că declaraţia şoferului său, Albert, confirmă acum un nou episod. “Tina a trebuit să renunţe la o vacanţă pentru a-şi reveni după infarct, dar a reuşit să schiţeze un zâmbet pentru soţul ei, Erwin Bach”.

Conform publicaţiilor daneze şi germane („Express”), Tina Turner (74) se recuperează acum după problemele de sănătate, acasă în Elveţia, unde locuieşte cu partenerul ei de 57 de ani – cu care are o relaţie de 28 de ani. “A avut un infarct minor, acum e în convalescenţă”, ar fi spus şoferul ei, Albert B. Cologne.

Totuşi, curând după ce-au ieşit la suprafaţă zvonurile acestea, purtătorul de cuvânt al vedetei a negat informaţia: “Zvonurile nu sunt adevărate, Tina e bine sănătoasă”, adăugând că vacanţa în Carinthia de care spunea acest Albert – care nici n-ar fi şoferul real al cântăreţei –nici nu era planificată.

Imediat, site-ul german care publicase zvonul a şters articolul. Este a doua oară când se zvoneşte că faimoasa artistă are probleme de sănătate. Anul trecut, Oprah a negat acest lucru pe Twitter, blamând presupunerile de tabloid. Totuşi, o urmă de îndoială rămâne în legătură cu starea de sănătate a divei soul.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările