Gossip

Tina Turner a suferit un alt infarct?

de admin

Tina Turner a suferit un alt infarct?

După speculaţiile din februarie anul trecut, când legenda muzicii rock’n’roll ar fi suferit primul infarct, iată că declaraţia şoferului său, Albert, confirmă acum un nou episod. “Tina a trebuit să renunţe la o vacanţă pentru a-şi reveni după infarct, dar a reuşit să schiţeze un zâmbet pentru soţul ei, Erwin Bach”.

Conform publicaţiilor daneze şi germane („Express”), Tina Turner (74) se recuperează acum după problemele de sănătate, acasă în Elveţia, unde locuieşte cu partenerul ei de 57 de ani – cu care are o relaţie de 28 de ani. “A avut un infarct minor, acum e în convalescenţă”, ar fi spus şoferul ei, Albert B. Cologne.

Totuşi, curând după ce-au ieşit la suprafaţă zvonurile acestea, purtătorul de cuvânt al vedetei a negat informaţia: “Zvonurile nu sunt adevărate, Tina e bine sănătoasă”, adăugând că vacanţa în Carinthia de care spunea acest Albert – care nici n-ar fi şoferul real al cântăreţei –nici nu era planificată.

Imediat, site-ul german care publicase zvonul a şters articolul. Este a doua oară când se zvoneşte că faimoasa artistă are probleme de sănătate. Anul trecut, Oprah a negat acest lucru pe Twitter, blamând presupunerile de tabloid. Totuşi, o urmă de îndoială rămâne în legătură cu starea de sănătate a divei soul.

Comentarii

Articole asemănătoare

Avril Lavigne divorţează deja, la un an de la nuntă?

Gossip

Avril Lavigne divorţează deja, la un an de la nuntă?

Umblă vorba că artista de 29 de ani şi soţiorul ei, solist al trupei Nickelback, şi-ar spune deja adio după 14 luni de la nuntă. Cuplul ar fi în pragul divorţului, după cum afirmă unele surse, iar faptul că nu au mai fost văzuţi împreună accentuează zvonurile despărţirii.

Ar fi păcat, însă, ca Avril să mai treacă printr-un divorţ,

Este Liv Tyler însărcinată?

Gossip

Este Liv Tyler însărcinată?

Actriţa de 37 de ani tot alimentează speculaţiile că este gravidă din nou, cu al doilea ei copil, după ce în repetate rânduri s-a ferit de bliţurile paparazzilor acoperindu-şi abdomenul. Potrivit E! Online, Liv ar fi însărcinată cu primul copil cu iubitul ei britanic, Dave Gardner.

Jennifer Garner aşteaptă al patrulea copil cu Ben Affleck?

Gossip

Jennifer Garner aşteaptă al patrulea copil cu Ben Affleck?

După atâtea speculaţii negative privind mariajul cuplului de actori faimoşi şi dependenţa lui Ben de jocurile de noroc, iată şi-o veste bună: Jennifer are burtică, semn că va avea al patrulea copil, la vârsta de 42 de ani! Iar asta va ajuta cu siguranţă căsnicia lor.

Gossip

Unde se va căsători Courteney Cox, bruneta din “Friends”?

Actriţa de 50 de ani şi logodnicul ei, Johnny McDaid, pare că vor organiza nunta tocmai în Nordul Irlandei, acasă la el.

Bradley Cooper, logodit cu modelul Suki Waterhouse?

Gossip

Bradley Cooper, logodit cu modelul Suki Waterhouse?

Actorul de 39 de ani pare din ce în ce mai convins că mai-tânăra lui iubită ar fi aleasa. Recent, cei doi au intrat în vizorul speculaţiilor unei viitoare nunţi după ce au fost surprinşi purtând inele de aur asemănătoare – semn al unei logodne secrete, după unii.

Quentin Tarantino despre Uma Thurman: “O iubeşte de ani buni!”

Gossip

Quentin Tarantino despre Uma Thurman: “O iubeşte de ani buni!”

Iată că lucrurile între cei doi buni prieteni se încing mai mult decât am fi bănuit. La 20 de ani de când au lucrat împreună pentru filmul “Pulp Fiction”, Uma şi regizorul par să fi dus prietenia la nivelul următor, conform unor surse.

Cum a slăbit Christina Aguilera 35 de kilograme

Gossip

Cum a slăbit Christina Aguilera 35 de kilograme

Noul look al cântăreţei a uimit pe toată lumea, când a apărut vizibil mai slabă şi mult mai suplă decât acum câteva luni de zile. După un program intens de slăbit, vedeta a apărut cu aproape 35 de kilograme în minus!

Gossip

Katy Perry, însărcinată?

O nouă surpriză din partea celebrei cântăreţe de 28 de ani: conform publicaţiei americane OK!, Katy ar aştepta deja primul ei copil! Pe lângă marea veste, noul număr al revistei pretinde că Robert Pattinson ar putea fi tatăl,

Zoe Saldaña şi Marco Perego, nuntă în secret?

Gossip

Zoe Saldaña şi Marco Perego, nuntă în secret?

Sunt împreună din mai, dar zvonuri că deja au făcut schimb de verighete fără să ştie nimeni au apărut recent, imediat după ce frumoşii iubiţi au fost văzuţi cu inele pe deget. Să fi făcut pasul cel mare? Actriţa de 35 de ani din „Avatar“