News

FOTO Cum arăta casa lui Katharine Hepburn?

FOTO Cum arăta casa lui Katharine Hepburn?

Vechea reşedinţă din Old Saybrook, Connecticut a legendarei actriţe, a fost scoasă la vânzare, pentru suma de 14,8 milioane de dolari. Iată pe ce bijuterie de casă va pune mâna noul proprietar.

În cartea sa de memorii, intitulată "Me", din 1996, Katharine Hepburn definea reşedinţa din Old Saybrook, situată în vecinătatea braţului maritim Long Island Sound, un "paradis", având vedere la ocean, precum şi numeroase facilităţi, cum ar fi terenurile de golf şi de tenis, actriţa fiind o mare iubitoare a acestor sporturi.

Reşedinţa, astăzi proaspăt renovată, situată pe o proprietate de peste 6.000 de metri pătraţi, a fost locuită de celebra actriţă până la decesul acesteia, în 2003.

Casa dispune de şapte băi şi şase dormitoare şi are propria plajă şi propriul golf de andocare a ambarcaţiunilor de mică anvergură.

Construcţia face parte dintr-o proprietate mai mare, formată din trei loturi.


Întreg ansamblul imobiliar a fost achiziţionat în 2004 de magnatul Frank Sciame, fondatorul companiei Sciame Construction, de la moştenitorii actriţei, pentru suma de 6 milioane de dolari.

Acum, el vrea să vândă doar această vilă cu vedere la mare, celelalte două loturi urmând să rămână tot în posesia lui.

Foto: Sotheby's

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările