News

FOTO Cum arăta casa lui Katharine Hepburn?

FOTO Cum arăta casa lui Katharine Hepburn?

Vechea reşedinţă din Old Saybrook, Connecticut a legendarei actriţe, a fost scoasă la vânzare, pentru suma de 14,8 milioane de dolari. Iată pe ce bijuterie de casă va pune mâna noul proprietar.

În cartea sa de memorii, intitulată "Me", din 1996, Katharine Hepburn definea reşedinţa din Old Saybrook, situată în vecinătatea braţului maritim Long Island Sound, un "paradis", având vedere la ocean, precum şi numeroase facilităţi, cum ar fi terenurile de golf şi de tenis, actriţa fiind o mare iubitoare a acestor sporturi.

Reşedinţa, astăzi proaspăt renovată, situată pe o proprietate de peste 6.000 de metri pătraţi, a fost locuită de celebra actriţă până la decesul acesteia, în 2003.

Casa dispune de şapte băi şi şase dormitoare şi are propria plajă şi propriul golf de andocare a ambarcaţiunilor de mică anvergură.

Construcţia face parte dintr-o proprietate mai mare, formată din trei loturi.


Întreg ansamblul imobiliar a fost achiziţionat în 2004 de magnatul Frank Sciame, fondatorul companiei Sciame Construction, de la moştenitorii actriţei, pentru suma de 6 milioane de dolari.

Acum, el vrea să vândă doar această vilă cu vedere la mare, celelalte două loturi urmând să rămână tot în posesia lui.

Foto: Sotheby's

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Cum arată castelul lui Catherine Deneuve?

News

FOTO Cum arată castelul lui Catherine Deneuve?

Celebra actriţă franceză şi-a scos la vânzare castel Primard, situat în Guainville, în apropiere de l'Île-de-France. Doritorii trebuie să fie pregătiţi să cheltuiască aproape 4 milioane de euro pentru a putea intra în posesia lui.

Laura Cosoi lansează o carte de bucate

News

Laura Cosoi lansează o carte de bucate

La scurt timp după ce a participat la concursul culinar „MasterChef“ de la Pro TV şi a învăţat o mulţime de trucuri şi secrete de la cei trei juraţi ai emisiunii, vedeta a decis să scoată o colecţie de reţete proprii.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Cum arată pregătirile de Crăciun în familia lui Catrinel Sandu

News

FOTO Cum arată pregătirile de Crăciun în familia lui Catrinel Sandu

Fosta bebeluşă şi soţul ei, tenismanul Gabriel Trifu, şi-au ornat deja casa şi grădina, în aşteptarea celei mai aşteptate sărbători de peste an. Doar au doi copii care de-abia aşteaptă cadourile Moşului.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Muzica

Taxi & Mihaela Rădulescu, reloaded

Formaţia Taxi a filmat în urmă cu câteva zile un nou videoclip alături de Mihaela Rădulescu. Lucrul la materialul video pentru piesa „Tăcerea din ochi“ a durat peste 18 ore.

Cadouri de 40.000$ pentru Obama, de la Sarkozy

News

Cadouri de 40.000$ pentru Obama, de la Sarkozy

Fostul preşedinte francez a fost foarte generos cu omologul său american, căruia i-a oferit în valoare de peste 41.000 de dolari (echivalentul a 31.500 de euro).

News

Lauryn Hill riscă să ajungă la închisoare

Fosta solistă a formaţiei Fugees ar putea ajunge după gratii pentru că nu şi-a achitat la timp taxele şi impozitele datorate fiscului, aferente unor venituri de 1,8 milioane de dolari.

Cum arată acum Natalia Oreiro?

News

Cum arată acum Natalia Oreiro?

Are 36 de ani, dar timpul pare să nu fi trecut deloc peste ea. Celebra actriţă originară din Uruguay arată la fel ca pe vremea când filma pentru „Înger sălbatic“. Natalia Oreiro este una dintre femeile care dovedesc că vârsta nu contează şi, la 36 de ani, arată la fel ca