News

Ce i-a adus scandalul cu Jay-Z lui Solange?

de admin

Există şi părţi bune ale scandalului atât de mediatizat dintre sora lui Beyonce şi soţul acesteia. Ba chiar unii merg până într-acolo şi spun că ar fi şi o mişcare de PR foarte bine gândită, în favoarea surorii de care nimănui nu-i păsa până acum...

Şi n-ar fi de acuzat cei care gândesc astfel, căci, potrivit informaţiilor de la Nielsen Soundscan, vânzările muzicii lui Solange în mediul digital au crescut de mai bine de trei ori din săptămâna în care a ajuns pe internet filmuleţul în care ea îl atacă pe Jay-Z la plecarea de la after-aparty-ul Met Gala. Un efect aşteptat, până la urmă. Căci până acum, pe Solange n-a prea ajutat-o simplul fapt că este sora lui Beyonce, iar succesul uriaş al divei nu s-a transferat nicidecum şi-n grădina ei.

Interesul oarecum mediocru pentru muzica sa, comparativ cu fabirca de bani numită Beyonce, a fost cu atât mai vizibil de anul trecut încoace. Căci, după ce în 2009 s-a despărţit de casa de discuri Interscope-Geffen-A&M, pentru Solange au urmat câţiva ani de diverse parteneriate muzicale, până când, în mai 2013, a anunţat că-şi lansează prorpia casă de producţie muzicală, Saint Records - cu distribuţie prin Sony. Altfel spus, fiind pe cont propriu, a intrat într-o perioadă în care a asimţit mai bine decât oricând ce înseamnă vânzări slabe. Cel mai recent, Saint Records a lansat o compilaţie, Saint Heron, care o include, desigur, şi pe Solange - în noiembrie 2013. Or, de-atunci şi până acum, lumea nu prea s-a înghesuit să asculte noile ei proiecte muzicale... Să vedem cât va dura efectul scandalului.

Foto: WENN

Modifică Setările