News

FOTO Bianca Ioniţă s-a căsătorit civil

FOTO Bianca Ioniţă s-a căsătorit civil

Prezentatoarea ştirilor de la Kanal D şi logodnicul ei, Daniel Pena, sunt deja soţ şi soţie în acte. Află când va avea loc căsătoria religioasă şi cine le vor fi naşi.

După trei ani de relaţie, Bianca Ioniţă şi Daniel Pena au ajuns în faţa ofiţerului stării civile. Emoţionaţi, cei doi au spus “Da” în faţa primarului sectorului 4, Cristian Piedone.

Pe lângă rude, martori le-au fost naşii lor, Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu, dar şi câţiva prieteni şi colegi din televiziune.

Prezentatoarea ştirilor de weekend de la Kanal D a purtat o rochie din dantelă mov, iar soţul ei pantaloni albaştri, sacou bej şi cămaşă albastră.

Alături de ei, în acest moment special, a fost şi căţelul lor, Unu, de care sunt foarte ataşaţi. Patrupedul a purtat, la rândul lui, papion.

Căsătoria religioasă va avea loc weekendul ce urmează, pe 1 iunie, când la petrecere sunt aşteptaţi cel puţin 400 de invitaţi, dintre cei 700 care au primit invitaţia lor.

Şi, pentru că vrea ca petrecerea lor să aibă ceva special, Bianca a optat pentru aducerea unei cabine de foto la minut, pentru aşezarea câte unui taburet în dreptul scaunelor doamnelor, special pentru aşezarea genţilor, şi pentru baloanele cu heliu ce vor fi înălţate la cer, în locul clasicelor artificii.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Care sunt cele mai puternice femei din lume?

News

FOTO Care sunt cele mai puternice femei din lume?

Revista americană “Forbes” a întocmit clasamentul anual al celor mai influente femei de pe mapamond. Numele liderei acestui top nu e tocmai o surpriză, acest titlu fiindu-i acordat pentru a patra oară consecutiv.

Harry Potter s-a logodit

News

Harry Potter s-a logodit

Nu e nicio glumă! Actorul britanic Daniel Radcliffe a făcut o magie şi a cucerit-o definitiv pe iubita sa, Erin Darke, căreia i-a pus pe deget inelul de logodnă, după doi ani de relaţie.

FOTO Irina Mohora s-a măritat

News

FOTO Irina Mohora s-a măritat

Prezentatoarea de la TVR s-a căsătorit civil săptămâna aceasta cu Marius, cel alături de care trăieşte o poveste de dragoste de nouă ani încoace. Iată cum a fost la ceremonie.

News

Bianca Ioniţă s-a logodit

De Revelion, prezentatoarea ştirilor Kanal D a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Daniel, cu care are o relaţie de trei ani încoace. Potrivit apropiaţilor, nunta va avea loc, cel mai probabil, anul acesta. Vezi cine le vor fi naşi.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

FOTO Olivia Steer şi Andi Moisescu au împlinit 9 ani de căsnicie

News

FOTO Olivia Steer şi Andi Moisescu au împlinit 9 ani de căsnicie

La început, au fost doar colegi. Dar astrele s-au aliniat în aşa fel încât cei doi să devină soţi şi părinţii a doi copii frumoşi. Astăzi, două vedete ale trustului Pro aniversează încă un an de iubire.

Gossip

Andreea Mantea, ofertată de altă televiziune

Nici n-a apucat bine să-şi ia “la revedere” de la foştii colegi din Kanal D, că fosta prezentatoare a emisiunii “WowBiz” şi-a şi găsit un nou loc de muncă, la un alt post de televiziune.

News

Gérard Depardieu se mută în Rusia

După ce preşedintele Vladimir Putin i-a acordat cetăţenia rusă, actorul francez îşi va muta domiciliul în oraşul Saransk, pe Strada Democraţiei.