Muzica

Brian May lansează un nou album cu Freddie Mercury

Brian May lansează un nou album cu Freddie Mercury

Chitaristul legendarei trupe britanice Queen pregăteşte un nou album al formaţiei, pe care vor apărea cântece inedite, interpretate de regretatul solist Freddie Mercury.

Din 1991 şi până acum, legenda Queen a continuat să trăiască graţie milioanelor de fani din întreaga lume, chiar dacă frontman-ul Freddie Mercury a părăsit această lume. Iar chitaristul Brian May, prin dedicarea pe care a arătat-o memoriei prietenului şi colaboratorului său, dar şi prin eforturile artistice de-a păstra vie muzica formaţiei Queen, a contribuit la perpetuarea acestei legende.

Recent, acesta a dezvăluit, într-un interviu acordat postului BBC, că intenţionează să lanseze noul material discografic la sfârşitul anului.

„Am descoperit câteva piese cântate de Freddie şi noi îl acompaniem, iar cântecele sunt foarte frumoase. Este o compilaţie, dar (albumul, n.r.) va conţine acest material pe care nu l-a auzit nimeni, niciodată. Cred că oamenilor le va plăcea foarte mult. Melodiile sunt din anii '80, când eram în plină ascensiune. Sunt cântece pline de emoţie şi un sunet de neuitat. (...) A trebuit să începem de la zero, deoarece nu aveam decât fragmente. Dar ştiind cum ar fi sunat melodiile, dacă le-am fi terminat, pot să mă apuc de lucru şi să dau o formă cântecelor cu ajutorul tehnologiei moderne“, a spus Brian May.

Totodată, în 2013, Brian May a anunţat că plănuieşte o „colaborare“ între Freddie Mercury şi Michael Jackson, dar nu se ştie dacă aceste cântece vor apărea pe noul album Queen, intitulat provizoriu „Queen Forever“.

Foto: WENN, pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Regele Blues-ului, B.B. King, a murit

Muzica

Regele Blues-ului, B.B. King, a murit

Artistul american s-a stins din viaţă la 89 de ani, în Las Vegas, după o lungă suferinţă. Artistul american suferea de 30 de ani de diabet, iar în ultima vreme apăruse complicaţii majore, în urma cărora a fost internat.

Monica Anghel pleacă de la Europa FM

News

Monica Anghel pleacă de la Europa FM

După 7 ani de colaborare, timp în care şi-a împrumutat vocea matinalului de la Europa FM, cântăreaţa a decis să se reîntoarcă la muzică şi să se axeze mai mult pe cariera sa.

News

Coşmar nesfârşit pentru Schumacher

După ce medicii de la spitalul din Grenoble au decis să-l scoată treptat din starea de comă, fiind încă rezervaţi în privinţa şanselor sale de recuperare, acum i-au descoperit o nouă afecţiune.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Cum arată mezinul lui Leo Iorga?

News

Cum arată mezinul lui Leo Iorga?

Fiul cel mic al fostului solist al trupei Compact tocmai a împlinit 17 ani. Ce nu ştiţi despre Paul este că şi el face muzică, dar abordează un cu totul al gen decât Leo Iorga şi Adi Ordean.

Andreea Antonescu a plecat definitiv din România

News

Andreea Antonescu a plecat definitiv din România

Cum, după proiectul Andre, tânăra cântăreaţă n-a avut succesul scontat în muzică, aceasta a decis să plece cu familia dincolo de Ocean.

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

News

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

De la căsătoria prinţului moştenitor al Luxemburgului, Guillaume, cu contesa belgiană Stéphanie de Lannoy nu puteau lipsi membri familiei regale din România