FOTO Poza cu posteriorul lui Kate Middleton, un nou scandal la Casa Regală?

28 mai, 2014
kate 1 jpeg

Uups, au făcut-o din nou. Fusta buclucaşă a lui Kate şi paparazzi aflaţi pe fază. Ei bine, un cotidian australian din grupul media al lui Rupert Murdoch a publicat o fotografie care dezvăluie posteriorul ducesei Kate, soţia prinţului William

Uups, au făcut-o din nou. Fusta buclucaşă a lui Kate şi paparazzi aflaţi pe fază. Ei bine, un cotidian australian din grupul media al lui Rupert Murdoch a publicat o fotografie care dezvăluie posteriorul ducesei Kate, soţia prinţului William, realizată în timpul călătoriei întreprinse de cuplul princiar în Australia, în aprilie.

Aşadar, cotidianul Sydney Daily Telegraph a publicat o fotografie îndrăzneaţă, care arată o parte din posteriorul ducesei de Cambridge, după ce rochia acesteia a fost ridicată de o pală de vânt, la puţin timp după ce Kate şi William au coborât din elicopter, în apropiere de Blue Mountains, lângă Sydney.

Totodată, acelaşi cotidian australian a calificat drept ridicolă autocenzura presei britanice în această chestiune. Cotidianul afirmă că presa britanică a refuzat să publice această fotografie din respect pentru familia regală şi consideră, într-un comentariu, că se respectă astfel un cod de etică arhaic.

"Este puţin ridicol să te aştepţi ca restul presei să procedeze la fel, în special într-un mediu în care nuditatea şi mercantilismul merg mână în mână", se arată în acelaşi ziar.

În 2012, tabloidul francez Closer a generat multe controverse după ce a publicat o fotografie cu Kate care făcea plajă topless, pe balconul unei proprietăţi private din sudul Franţei.

image


Recente pe Ok! Magazine

Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg