News

FOTO & VIDEO David Hasselhoff a vândut-o pe KITT la licitaţie

FOTO & VIDEO David Hasselhoff a vândut-o pe KITT la licitaţie

Automobilul Pontiac Firebird, fabricat în 1986 şi modificat pentru a semăna cu maşina KITT din serialul de succes din „Knight Rider“, a fost vândută la licitaţie de casa Julien's Auctions.

Cine n-a iubit-o pe KITT, maşina inteligentă care putea să vorbească şi partenera lui David Hasselhoff în serialul „Knight Rider“?

Un duplicat al acesteia, mai precis un Pontiac Firebird din 1986, modificat pentru a semăna cu automobilul asistat de computer Knight Industries Two Thousand (KITT), a fost primit cadou de Hasselhoff de la un fan.

În luna aprilie, actorul a decis să vândă acest supercar la licitaţie pentru a sprijini organizaţia caritabilă Starlight Children's Foundation.

Recent, David Hasselhoff a dezvăluit că maşina a fost cumpărată de un pasionat de automobile din Turcia.

„Nu-mi vine să cred că (serialul, n.r.) «Knight Rider» a influenţat atâţia oameni într-un mod atât de pozitiv. Tocmai mi-am vândut maşina cu 150.000 de dolari unui tip din Turcia“, a dezvăluit Hasselhof în timpul unui discurs pe care l-a ţinut sâmbătă în faţa grupului de dezbateri Cambridge Union, în Anglia.

Automobilul KITT a fost unul dintre obiectele pe care Hasselhoff le-a donat casei de licitaţii Julien's Auctions' Hollywood Legends, pentru licitaţiile pe care le va organiza în 2014. Printre celelalte obiecte donate de actor se numără o motocicletă Harley-Davidson, premii muzicale primite de-a lungul timpului, o vestă de salvare de pe platoul de filmare a serialului "Salvamarii/ Baywatch" şi o chitară acustică.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările