News

FOTO & VIDEO David Hasselhoff a vândut-o pe KITT la licitaţie

FOTO & VIDEO David Hasselhoff a vândut-o pe KITT la licitaţie

Automobilul Pontiac Firebird, fabricat în 1986 şi modificat pentru a semăna cu maşina KITT din serialul de succes din „Knight Rider“, a fost vândută la licitaţie de casa Julien's Auctions.

Cine n-a iubit-o pe KITT, maşina inteligentă care putea să vorbească şi partenera lui David Hasselhoff în serialul „Knight Rider“?

Un duplicat al acesteia, mai precis un Pontiac Firebird din 1986, modificat pentru a semăna cu automobilul asistat de computer Knight Industries Two Thousand (KITT), a fost primit cadou de Hasselhoff de la un fan.

În luna aprilie, actorul a decis să vândă acest supercar la licitaţie pentru a sprijini organizaţia caritabilă Starlight Children's Foundation.

Recent, David Hasselhoff a dezvăluit că maşina a fost cumpărată de un pasionat de automobile din Turcia.

„Nu-mi vine să cred că (serialul, n.r.) «Knight Rider» a influenţat atâţia oameni într-un mod atât de pozitiv. Tocmai mi-am vândut maşina cu 150.000 de dolari unui tip din Turcia“, a dezvăluit Hasselhof în timpul unui discurs pe care l-a ţinut sâmbătă în faţa grupului de dezbateri Cambridge Union, în Anglia.

Automobilul KITT a fost unul dintre obiectele pe care Hasselhoff le-a donat casei de licitaţii Julien's Auctions' Hollywood Legends, pentru licitaţiile pe care le va organiza în 2014. Printre celelalte obiecte donate de actor se numără o motocicletă Harley-Davidson, premii muzicale primite de-a lungul timpului, o vestă de salvare de pe platoul de filmare a serialului "Salvamarii/ Baywatch" şi o chitară acustică.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Vedete la Garden Party-ul de la Palatul Elisabeta

News

FOTO Vedete la Garden Party-ul de la Palatul Elisabeta

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente din luna mai a fost, din nou, prilej pentru ca personalităţile politice şi cele din showbiz să-şi reconfirme relaţia cu Familia Regală şi să-şi arate iscusinţa în alegerea vestimentaţiei de mare clasă.

News

VIDEO David Duchovny s-a apucat de cântat?

Protagonistul celebrelor seriale „X-Files“ şi „Californication“ are o pasiune mai puţin cunoscută fanilor săi. După ce, în luna februarie, şi-a lansat primul său roman, „Holy Cow“, acum vrea să intre şi în industria muzicală, cu un prim album.

News

VIDEO Catrinel Menghia, seducătoare în alb-negru

Celebrul manechin român a filmat un clip publicitar pentru casa de bijuterii David Yurman. Uite-o cum arată îmbrăcată sumar, fără machiaj, foarte naturală şi cu tălpile mângâiate de valurile mării.

Atunci şi acum: Recunoşti personajul?

News

Atunci şi acum: Recunoşti personajul?

E una dintre cele mai frumoase femei din showbiz, o celebră creatoare de modă din România, care şi-a început cariera ca manechin şi ale cărei creaţii au fost purtate de Kelly Rutherford şi Lisa Rinna.

Uite ce mare a crescut fiica lui Mihai şi a Iuliei Albu

News

Uite ce mare a crescut fiica lui Mihai şi a Iuliei Albu

Arareori, creatorul de modă şi fosta lui soţie, semnatara rubricii “Poliţia modei” de la Wowbiz, îşi expun fetiţa. În preajma Sărbătorilor, au făcut o excepţie şi, din fotografie, ne putem da seama că e deja o mică fashionistă.

FOTO Amna a născut un băieţel

News

FOTO Amna a născut un băieţel

Deşi şi-a ţinut sarcina secretă până în luna a şaptea, ea n-a mai putut ascunde ulterior faptul că va deveni mamă. Iar acum, că a născut, toată lumea aştepta să vadă primele fotografii cu micuţul ei.

FOTO Raluca Sandu, însărcinată în luna a opta

News

FOTO Raluca Sandu, însărcinată în luna a opta

Aflată cu iubitul său pe litoralul românesc, fosta jucătoare de tenis şi-a etalat burtica de viitoare mamă. Fiica lui Mircea Sandu aşteaptă să i se nască cel de-al doilea copil.

Campanie antiblănuri à la Iulia Albu

News

Campanie antiblănuri à la Iulia Albu

Când vine vorba despre modă, soţia lui Mihai Albu e de neânduplecat. Şi pentru că afirmă cu tărie că a purta blană în acest secol e de prost gust, iată cum vrea să impună acest curent ecologic în fashion.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.