News

Exerciţiile secrete ale Milei Kunis pe parcursul sarcinii

de admin

Cum se menţine în formă actriţa, pentru a nu câştiga kilograme inutile în plus în această perioadă? Mila are o metodă foarte plăcută, în cuplu, alături de iubitul ei şi tatăl copilului pe care îl aşteaptă, Ashton Kutcher

"Mila are o nouă abordare despre cum să ai un stil de viaţă sănătos pe parcursul sarcinii. E vorba despre lecţii de dans sportiv, de la cha cha la tango şi vals. Ea şi Ashton fac asta de mult timp şi au descoperit că acesta e cel mai bun tip de exerciţii fizice care să nu deranjeze sarcina, pe măsură ce burtica Milei creşte", dezvăluie o sursă din anturajul lor.

Simpatic e faptul că faimosul cuplu s-a lăsat inspirat în această alegere de un alt cuplu... celebru, însă, în filme. Ashton şi Mila s-au hotărât să ia lecţii de dans după ce i-au văzut pe Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence dansând într-unul dintre filmele lor preferate, "Silver Linings Playbook". "Nu fac chestii complicate. Fac mişcări uşoare, iar cursurile sunt extrem de amuzante. Şi aşa au descoperit că fac ceva diferit împreună, ca viitori părinţi, deşi Ashton se înroşeşte când mai află câte-un prieten, care râde de el pentru că s-a făcut dansator..."

Cei doi n-au dezvăluit, încă, nici sexul copilului (se zvoneşte că e fetiţă), nici data în jurul căreia Mila trebuie să nască. "Ar trebui ca în curând să renunţe la lecţiile de dans, pentru că se apropie de termen", a declarat aceeaşi sursă pentru RadarOnline.

Foto: WENN

Modifică Setările