News

FOTO Brad Pitt a primit un pumn în faţă pe covorul roşu

de admin

FOTO Brad Pitt a primit un pumn în faţă pe covorul roşu

Agresorul în cauză este un celebru farseur pe nume Vitalii Sediuk, care şi-a ales drept victimă aseară pe unul dintre cele mai mari staruri de cinema, Brad Pitt. Astfel că actorul de 50 de ani s-a nimerit cu un pumn în faţă la premiera filmului Angelinei Jolie, “Maleficent”.

“A sărit brusc peste barieră şi a dat piept cu Brad Pitt”, spune un martor. Oamenii securităţii au intervenit imediat ce episodul s-a petrecut fix pe covorul roşu, în faţa cinematografului El Capitan, pe Hollywood Boulevard, iar Sediuk a fost arestat. În timpul incidentului, Brad a părut total şocat de ce se întâmplase, fiind luat şi el cu asalt de bodyguarzi, care ţineau să-l protejeze. Între timp, Angie se afla în altă zonă, în întâmpinarea fanilor ei.

Sediuk a mai atacat vedete pe covorul roşu, precum America Ferrera, Will Smith – care i-a şi dat o palmă după ce tânărul de 25 de ani a încercat să-l sărute – sau Bradley Cooper, dar de data aceasta, pare să fi exagerat cu totul.

FOTO WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Cupluri favorite la Globurile de Aur: cele mai frumoase şi mai amuzante perechi!

News

Cupluri favorite la Globurile de Aur: cele mai frumoase şi mai amuzante perechi!

Deşi cupluri de rezonanţă din lumea filmului, precum Brad Pitt şi Angelina Jolie, au lipsit cu totul din peisaj, am avut bucuria de-a râde şi de-a ne bucura urmărindu-i pe veteranii comediei, muzicii sau filmului, care au sosit la marea gală alături de prieteni, colegi sau rude, mai degrabă, decât de perechea lor. Dar cuplurile romantice care au apărut pe covorul roşu ne-au devenit favorite instant!

FOTO Brad Pitt, cu manichiură curcubeu! Ce se întâmplă cu actorul?

News

FOTO Brad Pitt, cu manichiură curcubeu! Ce se întâmplă cu actorul?

La 50 de ani, putem spune că actorul ne-a lăsat cu gura căscată, intrigându-ne la apariţiile pe covorul roşu cu o manichiură... atipică. Dacă pe 15 decembrie Brad a apărut cu unghiile mici lăcuite cu albastru, fără nicio explicaţie plauzibilă, şi pe 3 ianuarie a apărut cu toate unghiile

News

De ce Brad Pitt n-a fost prezent la nunta bunului său prieten, George Clooney

Toată lumea se întreba de ce starul de 50 de ani, proaspăt însurat şi el cu Angelina Jolie la final de august, nu a participat chiar la nuntat celui mai bun prieten şi coleg al său, la mult aşteptata lui nuntă.

News

Primele poze cu proaspăt-căsătoriţii Brad Pitt şi Angelina Jolie: în tandreţuri, pe iaht

După ce-au avut parte de o nuntă superbă în familie, foarte intimă şi plină de bucurie, la Castelul Miraval din Franţa cuplul de aur a decis să-şi acorde o lună de miere care amestecă şi munca lor pentru noul film împreună.

News

O familie nonconformistă: cum s-au schimbat copiii Angelinei Jolie

A ajuns o femeie-model din toate punctele de vedere: este o actriţă celebră, o activistă înfocată şi are o familie perfectă cu Brad Pitt. Vorbim despre cei şase copii iubibili, despre care aflăm detalii savuroase chiar de la ea!

FOTO Apariţie penibilă pentru Angelina Jolie

News

FOTO Apariţie penibilă pentru Angelina Jolie

Eh, li se întâmplă şi celor mai atenţi! Frumoasa actriţă a suferit o apariţie cam jenantă la premiera filmului produs de Brad Pitt, unde a fost fotografiată cu un surplus de pudră albă pe faţă şi pe piept, pozând zâmbitoare încă de la coborârea din maşină, până pe covorul roşu.

Fashion

FOTO Angelina Jolie şi rochiile cu decupaj adânc - TOP 5 apariţii

Este faimoasă în toată lumea nu doar pentru talentul actoricesc, ci şi pentru curajul de-a preveni cancerul printr-o serie de operaţii majore. Patimi pe care a reuşit să le depăşească. Are o familie perfectă alături de

News

FOTO Cum s-a schimbat Brad Pitt de-a lungul timpului

Un nou film, un nou look – pe premiza aceasta a mers, în general, starul de 50 de ani, căci stilul său în ceea ce priveşte hairstylingul s-a schimbat în funcţie de peliculele pentru care a filmat în ultimii ani. Şi au fost multe! Desigur, majoritatea tunsorilor sale ne-au surprins plăcut, căci seducătorul Brad Pitt, un actor