News

Charlie Sheen a evacuat-o pe fosta nevastă

Charlie Sheen a evacuat-o pe fosta nevastă

Actorul a dat-o afară pe Denise Richards, una dintre fostele lui soţii, din vila pe care o cumpărase pentru aceasta şi cele două fiice ale lor, Sam (10) şi Lola (8). Iată care a fost motivul disputei lor.

Starul american îi cumpărase fostei sale soţii Denise Richards o reşedinţă de lux - în care actriţa locuia alături de cele două fiice ale fostului cuplu şi de fiica ei Eloise, în vârstă de doi ani - în aceeaşi zonă în care locuieşte şi el, Mullholland Estates. Potrivit unei surse, actorul a vândut, însă, acea vilă unui prieten, după ce s-a certat cu Denise Richards, informează dailymail.co.uk.

"Avocaţii lui Sheen au contactat-o pe Denise pentru a pune toate detaliile la punct. Charlie vrea ca Denise să părăsească acea comunitate în care el locuieşte de multe luni, iar logodnica lui, actriţa porno Brett Rossi, l-a presat şi ea foarte mult să ia această decizie", a declarat o sursă pentru tabloidul RadarOnline.

Potrivit unor apropiaţi ai celor două vedete, Denise Richards are toate motivele pentru a fi supărată, însă regretă cel mai mult faptul că vila se află foarte aproape de şcoala unde învaţă Sam şi Lola.

"Şcoala la care merg Sam şi Lola se află la mai puţin de cinci minute de mers cu maşina de casa în care au locuit până acum", a declarat o sursă.

În martie, presa americană a dezvăluit că Charlie şi Denise vor încerca să se înţeleagă cu ajutorul unui mediator, întrucât actorul a solicitat în justiţie reducerea pensiei alimentare de 55.000 de dolari pe lună pe care trebuie să o plătească fostei sale soţii.

"Charlie nu şi-a mai văzut fiicele de câteva luni şi consideră că este ridicol să îi plătească lui Denise o pensie alimentară de 55.000 de dolari pe lună", spune o altă sursă.

Charlie Sheen şi Denise Richards au avut mulţi ani o relaţie cordială după divorţ, însă cele două vedete s-au certat foarte tare în 2013, după ce actriţa i-a interzis fostului soţ să le vadă pe cele două fiice ale lor.

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Fiica cea mare a lui Charlie Sheen, copia lui fidelă

News

FOTO Fiica cea mare a lui Charlie Sheen, copia lui fidelă

Au trecut anii şi pentru neobositul actor, acum în vârstă de 49 de ani, şi asta observăm văzând cât de mare s-a făcut prima lui născută cu fosts nevastă Denise Richards, Sam, în vârstă de 11 ani. Aşadar, mama şi fiica au fost surprinse

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Gossip

Denise Richards: O altă victimă a anorexiei?

O fotografie face cât o mie de cuvinte. Iar noile ca­dre cu o Denise Richards cu sternul la vedere şi cu braţele extrem de subţiri au făcut ocolul tabloidelor, care o suspectează că s-ar înfometa. Dar de ce ar ajunge astfel o fostă Bond Girl? Parcă mai ieri o vedeam expunându-şi

News

Denise Richards: „Fiicele mele vor adopta şi ele“

Înfierea fetiţei Eloise a schimbat nu numai viaţa cunoscutei actriţe, ci şi pe cea a familiei sale. În ce fel, ne dezvăluie chiar vedeta, în cele mai recente declaraţii ale ei.

Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

Gossip

Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

A avut o nuntă frumoasă şi părea că şi-a găsit jumătatea. Dar iată că şi „Mama Natură“ e una dintre cei care îngroaşă rândurile celor care divorţează anul acesta.

News

Brooke Mueller a făcut-o lată din nou!

Se pare că atunci când cineva precum Charlie Sheen vrea să te ajute să revii pe linia de plutire te scufunzi şi mai rău. Fosta lui soţie a aflat-o pe pielea sa!