News

Andreea Bălan, despre Keo: „Nu vom rămâne amici“

Deşi s-au iubit timp de şapte ani, între cei doi artişti n-a mai rămas nimic de spus, mai ales după despărţirea cu surle şi trâmbiţe provocată de relaţia paralelă a lui Keo cu o tânără cu ambiţii muzicale.

De-abia după ce i-a dat un ultimatum lui Keo, Andreea Bălan a aflat care este adevărata faţă a partenerului ei, care o înşela de cel puţin un an cu o domnişoară, ce-şi spune Misty.

Lucrurile s-au complicat şi mai mult, de vreme ce Andreea şi Keo împart acelaşi duplex, contruit pe terenul lui Keo. Mulţi, însă, au crezut că cei doi vor reveni la sentimente mai bune, iar apropiaţii lor chiar au încercat să-i împace. Dar eforturile lor au fost zadarnice.

„Nu ne-am împăcat şi este exclusă o împăcare. Lumea vorbeşte despre acest lucru, pentru că stăm în aceeaşi casă. Poate peste vreo 20 de ani se poate pune problema unei împăcări. Ne întâlnim destul de des, având în vedere că locuim în acelaşi loc. Au fost vorba doar de întâlniri civilizate. Ce-i drept, după două luni de la despărţire, nu am simţit nimic când l-am văzut. Timpul a şters durerea şi a lăsat amintirile plăcute. Nu suntem nici măcar amici, nu vom fi nici măcar prieteni. S-a terminat, merg mai departe, sunt tânără şi am timp. Sunt convinsă că o să vină bărbatul la care visez“, a spus Andreea Bălan la „Acces Direct“.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările