Muzica

VIDEO Gina Pistol şi Cosmina Păsărin în clipul lui Keo

Cel mai nou material video al fostului iubit al Andreei Bălan a fost realizat în colaborare cu Skizzo Skillz şi beneficiază de prezenţa senzuală a celor două vedete feminine.

Foarte interesant textul celei mai noi piese a lui Keo, despre care tocmai s-a aflat că o înşela pe iubita sa de şapte ani încoace, Andreea Bălan: „El zice că-i cuminte/ Dar tu nu ştii că el te minte“.

Că are sau nu legătură cu viaţa sa personală, cert e că piesa e gândită pentru playlist-ul de vară şi, pentru a-i da o şi mai mare greutate, clipul beneficiază de prezenţa Ginei Pistol şi a Cosminei Păsărin.

În videoclip, Gina Pistol a intrat în pielea lui Skizzo Skillz, iar Cosmina Păsărin joacă rolul lui Keo.

Hainele purtate în videoclip a fost regizat de Ciprian Strugariu, iar hainele purtate de cele două feminine au fost realizate de stilista Ana Novic.

Filmările s-au desfăşurat timp de două zile, în prima desfăşurându-se pe o clădire părăsită din Băneasa, la etajul 10, unde se putea vedea tot Bucureştiul. Echipa întreagă s-a deplasat pe scaările blocului părăsit până pe acoperiş, unde au filmat până târziu. Alte filmări au mai avut loc într-un studio, unde s-a mutat din nou echipa de filmare.

Piesa este „o caterincă fină despre un fenomen de care femeile se lovesc zilnic“, a declarat Skizzo zâmbind.

„El zice că..“ a fost scrisă de către Skizzo pe o producţie semnată Bogdan Mureşan aka Sorel de la Cassa Locco.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

VIDEO Lady Gaga, complet dezbrăcată în noul clip

Muzica

VIDEO Lady Gaga, complet dezbrăcată în noul clip

Pentru că nu mai ştie cum să şocheze, artista a apelat la cel mai vechi truc, şi anume a renunţat la haine. Iar pentru noua producţie video, artista a scos din buzunar o sumă uriaşă: 2 milioane de dolari!

FOTO/VIDEO Cristina Spătar, apariţie incendiară în noul ei clip

Muzica

FOTO/VIDEO Cristina Spătar, apariţie incendiară în noul ei clip

Părea că, de când a devenit mamă, solista va sta departe de scenă, preferând să se dedice vieţii de familie. Nimic mai neadevărat, iar relansarea ei este cu adevărat spectaculoasă.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Muzica

Taxi & Mihaela Rădulescu, reloaded

Formaţia Taxi a filmat în urmă cu câteva zile un nou videoclip alături de Mihaela Rădulescu. Lucrul la materialul video pentru piesa „Tăcerea din ochi“ a durat peste 18 ore.

Cine e noul solist de la Iris?

Muzica

Cine e noul solist de la Iris?

De când Cristi Minculescu a părăsit trupa, rockerii de la Iris tot încearcă să-i găsească un înlocuitor. Toni Şeicărescu nu a rămas alături de formaţie, aşa cum credeam cu toţii.

Matteo are un nou look, în cel mai recent videoclip al său

Muzica

Matteo are un nou look, în cel mai recent videoclip al său

Fără dreaduri, fără plete, tuns scurt şi... blond. Aşa arată Matteo în cel mai nou proiect muzical al său, la care a filmat alături de fotomodelul Ruxandra Bar.

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

News

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

De la căsătoria prinţului moştenitor al Luxemburgului, Guillaume, cu contesa belgiană Stéphanie de Lannoy nu puteau lipsi membri familiei regale din România

Muzica

Proconsul aniversează 13 ani

Nu e o cifră cu ghinion, ci dimpotrivă. Al 13-lea an vine pentru Proconsul cu un concert aniversar la Bruxelles, pe 19 octombrie, când trupa va lansa la nivel internaţional şi un album „Best of “.