Muzica

VIDEO Gina Pistol şi Cosmina Păsărin în clipul lui Keo

Cel mai nou material video al fostului iubit al Andreei Bălan a fost realizat în colaborare cu Skizzo Skillz şi beneficiază de prezenţa senzuală a celor două vedete feminine.

Foarte interesant textul celei mai noi piese a lui Keo, despre care tocmai s-a aflat că o înşela pe iubita sa de şapte ani încoace, Andreea Bălan: „El zice că-i cuminte/ Dar tu nu ştii că el te minte“.

Că are sau nu legătură cu viaţa sa personală, cert e că piesa e gândită pentru playlist-ul de vară şi, pentru a-i da o şi mai mare greutate, clipul beneficiază de prezenţa Ginei Pistol şi a Cosminei Păsărin.

În videoclip, Gina Pistol a intrat în pielea lui Skizzo Skillz, iar Cosmina Păsărin joacă rolul lui Keo.

Hainele purtate în videoclip a fost regizat de Ciprian Strugariu, iar hainele purtate de cele două feminine au fost realizate de stilista Ana Novic.

Filmările s-au desfăşurat timp de două zile, în prima desfăşurându-se pe o clădire părăsită din Băneasa, la etajul 10, unde se putea vedea tot Bucureştiul. Echipa întreagă s-a deplasat pe scaările blocului părăsit până pe acoperiş, unde au filmat până târziu. Alte filmări au mai avut loc într-un studio, unde s-a mutat din nou echipa de filmare.

Piesa este „o caterincă fină despre un fenomen de care femeile se lovesc zilnic“, a declarat Skizzo zâmbind.

„El zice că..“ a fost scrisă de către Skizzo pe o producţie semnată Bogdan Mureşan aka Sorel de la Cassa Locco.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările