News

FOTO Scout Willis, topless prin New York

FOTO Scout Willis, topless prin New York

Fiica actorului Bruce Willis şi a actriţei Demi Moore a ales o variantă radicală de protest împotriva politicii platformei Instagram de cenzurare a nudităţii şi a defilat dezbrăcată pe o stradă din New York.

Scout Willis, fiica mijlocie a cuplului Bruce Willis - Demi Moore, a publicat pe contul ei de Twitter două fotografii din timpul protestului - în timp ce se plimbă topless, îmbrăcată într-o fustă lungă, cu model floral, pe o stradă din Manhattan -, şi alta în care alege un buchet de flori de un stand, informează dailymail.co.uk.

Prima fotografie este însoţită de mesajul "Legal în New York, dar nu pe Instagram", iar cealaltă, de mesajul "Ceea ce Instagram nu te lasă să vezi".

Protestul lui Scout Willis, în vârstă de 22 de ani, vine la o săptămână după ce contul de Instagram al unei femei din Canada a fost suspendat temporar după ce aceasta a postat o serie de fotografii în care îşi alăpta bebeluşul.

După ce a protestat faţă de această măsură, contul femeii din Canada, pe nume Heather Bays, a fost redeschis, însă fotografiile publicate de aceasta fuseseră şterse.

Instagram a declarat că permite publicarea fotografiilor în care femeile îşi alăptează bebeluşii, însă "fotografiile în care sânii apar complet dezgoliţi, fără ca bebeluşii să fie hrăniţi în momentul respectiv, nu respectă instrucţiunile comunităţii Instagram".

Foto: Twitter

Comentarii

Articole asemănătoare

Demi şi fiica sa, îmbrăcate la fel! Cine arată mai bine?

News

Demi şi fiica sa, îmbrăcate la fel! Cine arată mai bine?

După ce a ieşit din clinica de dezintoxicare, fiica cea mijlocie a lui Demi Moore şi a lui Bruce Willis, Tallulah este nedezlipită de mama sa. Aşa se face că cele două au fost văzute aseară la un eveniment, la Hollywood.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Heidi Klum, topless pe o insulă tropicală

News

FOTO Heidi Klum, topless pe o insulă tropicală

Când arăţi ca Heidi, n-ai niciun motiv să-ţi ascunzi trupul. Ba dimpotrivă. Iar statul la plajă pe o insulă exotică e un prilej ideal pentru a ţi-l expune în toată splendoarea lui.

De ce nu divorţează Demi Moore de Ashton Kutcher?

News

De ce nu divorţează Demi Moore de Ashton Kutcher?

Cu toate că s-au separat de mai bine de un an, cei doi actori n-au semnat încă actele de divorţ. Ce-i reţine? Neînţelegerile în privinţa banilor, care ameninţă să stârnească un scandal de proporţii.

News

VIDEO Lady Gaga şi-a arătat sânii pe internet

Controversata artistă a lansat în spaţiul virtual un filmuleţ în care fanii o pot vedea fără bluză, în timp ce dansează prin casă.

FOTO Heidi Klum, în costum de baie

News

FOTO Heidi Klum, în costum de baie

Nu ştim dacă mai suferă după mariajul eşuat cu Seal, dar, cu siguranţă, nu o arată. Vedeta a postat, din nou, pe contul său de Twitter o poză cu ea în costum de baie, la plajă.

News

Fata mijlocie a lui Demi Moore, arestată

Scout, fiica actorilor Demi Moore şi Bruce Willis, a ajuns în arestul poliţiei din New York în noaptea dinspre luni spre marţi.