FOTO Scout Willis, topless prin New York

30 mai, 2014
borstxoiiaajega jpeg

Fiica lui Bruce Willis şi a lui Demi Moore a ales o variantă radicală de protest împotriva politicii platformei Instagram de cenzurare a nudităţii şi a defilat dezbrăcată pe o stradă din New York.

Fiica actorului Bruce Willis şi a actriţei Demi Moore a ales o variantă radicală de protest împotriva politicii platformei Instagram de cenzurare a nudităţii şi a defilat dezbrăcată pe o stradă din New York.

Scout Willis, fiica mijlocie a cuplului Bruce Willis - Demi Moore, a publicat pe contul ei de Twitter două fotografii din timpul protestului - în timp ce se plimbă topless, îmbrăcată într-o fustă lungă, cu model floral, pe o stradă din Manhattan -, şi alta în care alege un buchet de flori de un stand, informează dailymail.co.uk.

image

Prima fotografie este însoţită de mesajul "Legal în New York, dar nu pe Instagram", iar cealaltă, de mesajul "Ceea ce Instagram nu te lasă să vezi".

image

Protestul lui Scout Willis, în vârstă de 22 de ani, vine la o săptămână după ce contul de Instagram al unei femei din Canada a fost suspendat temporar după ce aceasta a postat o serie de fotografii în care îşi alăpta bebeluşul.

După ce a protestat faţă de această măsură, contul femeii din Canada, pe nume Heather Bays, a fost redeschis, însă fotografiile publicate de aceasta fuseseră şterse.

Instagram a declarat că permite publicarea fotografiilor în care femeile îşi alăptează bebeluşii, însă "fotografiile în care sânii apar complet dezgoliţi, fără ca bebeluşii să fie hrăniţi în momentul respectiv, nu respectă instrucţiunile comunităţii Instagram".

Foto: Twitter



Recente pe Ok! Magazine

FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg
andreea marin 1024x567 1 jpg
shakira instagram jpg