News

FOTO Scout Willis, topless prin New York

FOTO Scout Willis, topless prin New York

Fiica actorului Bruce Willis şi a actriţei Demi Moore a ales o variantă radicală de protest împotriva politicii platformei Instagram de cenzurare a nudităţii şi a defilat dezbrăcată pe o stradă din New York.

Scout Willis, fiica mijlocie a cuplului Bruce Willis - Demi Moore, a publicat pe contul ei de Twitter două fotografii din timpul protestului - în timp ce se plimbă topless, îmbrăcată într-o fustă lungă, cu model floral, pe o stradă din Manhattan -, şi alta în care alege un buchet de flori de un stand, informează dailymail.co.uk.

Prima fotografie este însoţită de mesajul "Legal în New York, dar nu pe Instagram", iar cealaltă, de mesajul "Ceea ce Instagram nu te lasă să vezi".

Protestul lui Scout Willis, în vârstă de 22 de ani, vine la o săptămână după ce contul de Instagram al unei femei din Canada a fost suspendat temporar după ce aceasta a postat o serie de fotografii în care îşi alăpta bebeluşul.

După ce a protestat faţă de această măsură, contul femeii din Canada, pe nume Heather Bays, a fost redeschis, însă fotografiile publicate de aceasta fuseseră şterse.

Instagram a declarat că permite publicarea fotografiilor în care femeile îşi alăptează bebeluşii, însă "fotografiile în care sânii apar complet dezgoliţi, fără ca bebeluşii să fie hrăniţi în momentul respectiv, nu respectă instrucţiunile comunităţii Instagram".

Foto: Twitter

Modifică Setările