News

Vedetele, de la HOT la NOT!

de admin

Vedetele, de la HOT la NOT!

Bineînţeles că este greu să comparăm frumuseţea unei persoane în tinereţe şi acum, după ani de zile. Să nu fim răutăcioşi... Însă celebrităţile despre care vorbim mai departe au uitat, pur şi simplu, să o întreţină, căci dacă înainte, în plină glorie, erau sexy şi râvnite, acum au ajuns să îşi piardă o mare parte din carismă.

Fie din cauza intervenţiilor chirurgicale, ba din contră, din neglijenţă, ele au trecut de la sex-simboluri la vedete trecute de vreme. Şi nu au cum să fie trecute cu vederea, când celebritatea şi statutul social le obligă să aibă permanent grijă de imaginea lor.

Aşadar, vedetele de ieri şi de azi, cândva atrăgătoare, acum delăsătoare. Ce credeţi?

Pamela Anderson

La 13 ani de la finala serialului Baywatch, starleta blondă şi-a pierdut sex-appealul. Din păcate, n-a rămas la tunsoarea pixie care o prindea de minune recent, revenind la pletele blond platinat, iar expunerea neglijentă a decolteului în ţinute nepotrivite nu o ajută, la 46 de ani.

Mickey Rourke

Un bărbat râvnit de toate femeile, după ce-a jucat rolul seducătorului din "9 săptămâni şi jumătate", în 1986. Dar acum, actorul pare tras la faţă, prea îmbătrânit şi îmbrăcat ca un puştan, deşi are 61 de ani. Şi când îi vedem şi pieptul dezgolit... nu, Mickey, nu!

Tara Reid

Una din blondele populare care-a făcut furori în "American Pie". E şi normal, de vreme ce a fost şi model. Acum, la 38 de ani, Tara pare puţin distrată şi neatentă la imaginea ei.

David Hasselhoff

Marele musculos din serialul "Baywatch" a rămas la fel de musculos,dar cu pielea lăsată şi deloc dorită. Mai bine ar sta cu hainele pe el, totuşi, 61 de ani nu sunt la fel cu 37.

Thora Birch

A jucat în "American Beauty" în 1999, iar de-a lungul timpului, a rămas ca o actriţă hot şi inocentă, dar cu o minte ascuţită. Păcat că schimbarea de-acum 10 ani e atât de vizibilă.

FOTO WENN


Modifică Setările