News

Vedetele, de la HOT la NOT!

de admin

Vedetele, de la HOT la NOT!

Bineînţeles că este greu să comparăm frumuseţea unei persoane în tinereţe şi acum, după ani de zile. Să nu fim răutăcioşi... Însă celebrităţile despre care vorbim mai departe au uitat, pur şi simplu, să o întreţină, căci dacă înainte, în plină glorie, erau sexy şi râvnite, acum au ajuns să îşi piardă o mare parte din carismă.

Fie din cauza intervenţiilor chirurgicale, ba din contră, din neglijenţă, ele au trecut de la sex-simboluri la vedete trecute de vreme. Şi nu au cum să fie trecute cu vederea, când celebritatea şi statutul social le obligă să aibă permanent grijă de imaginea lor.

Aşadar, vedetele de ieri şi de azi, cândva atrăgătoare, acum delăsătoare. Ce credeţi?

Pamela Anderson

La 13 ani de la finala serialului Baywatch, starleta blondă şi-a pierdut sex-appealul. Din păcate, n-a rămas la tunsoarea pixie care o prindea de minune recent, revenind la pletele blond platinat, iar expunerea neglijentă a decolteului în ţinute nepotrivite nu o ajută, la 46 de ani.

Mickey Rourke

Un bărbat râvnit de toate femeile, după ce-a jucat rolul seducătorului din "9 săptămâni şi jumătate", în 1986. Dar acum, actorul pare tras la faţă, prea îmbătrânit şi îmbrăcat ca un puştan, deşi are 61 de ani. Şi când îi vedem şi pieptul dezgolit... nu, Mickey, nu!

Tara Reid

Una din blondele populare care-a făcut furori în "American Pie". E şi normal, de vreme ce a fost şi model. Acum, la 38 de ani, Tara pare puţin distrată şi neatentă la imaginea ei.

David Hasselhoff

Marele musculos din serialul "Baywatch" a rămas la fel de musculos,dar cu pielea lăsată şi deloc dorită. Mai bine ar sta cu hainele pe el, totuşi, 61 de ani nu sunt la fel cu 37.

Thora Birch

A jucat în "American Beauty" în 1999, iar de-a lungul timpului, a rămas ca o actriţă hot şi inocentă, dar cu o minte ascuţită. Păcat că schimbarea de-acum 10 ani e atât de vizibilă.

FOTO WENN


Comentarii

Articole asemănătoare

Care e cea mai sexy vedetă vegetariană?

News

Care e cea mai sexy vedetă vegetariană?

Cei din vestita asociaţie PETA, care luptă pentru drepturile animalelor, au numit cea mai sexy vedetă vegetariană a anului 2015 pentru stilul de viaţă vegan şi promovarea cauzei lor în social media.

News

Plinuţe, dar drăguţe! Vedete care sfidează tiparul siluetei perfecte

Au recunoscut că sunt gurmande şi nu se abţin de la mâncare, atunci când doresc. Şi asta nu le opreşte să arate foarte bine, cu formele lor voluptuoase. Multe dintre aceste vedete, însă, sunt criticate dur pentru că nu respectă idealul de frumuseţe impus de Hollywood şi nu se menţin slabe, fie prin regim, fie prin antrenamente intensive. Însă de asemenea, multe femei celebre au decis să sfideze regulile industriei ca să se simtă bine

FOTO Vedetele şi surorile lor mai sexy şi mai puţin faimoase

News

FOTO Vedetele şi surorile lor mai sexy şi mai puţin faimoase

Genele bune se transmit cu siguranţă în multe familii, inclusiv cele celebre de la Hollywood! Multe dintre vedete au fraţi şi surori care le calcă pe urme sau care pur şi simplu, sunt imaginea în oglindă

News

FOTO Ghiceşte vedetele în copilărie, costumate de Halloween!

Dulcile amintiri din copilărie! Nostalgia bucuriilor de-altădată le-a cuprins pe multe dintre celebrităţile actuale, în prag de Halloween. Căci reţelele sociale au fost luate cu asalt de fotografii vechi, cu ele costumate care mai de care mai inventiv, drăgălaş sau înfricoşător. Le poţi recunoaşte, după atâţia ani?

News

Miley Cyrus nu mai e dorită de fotografi

Se pare că lucrurile nu mai merg atât de bine pentru tânăra cântăreaţă, de vreme ce până şi fotografii încep să refuze să o mai pozeze. Aşa s-a întâmplat cu Juergen Teller, cel care lucrază de mult timp pentru Marc Jacobs.

News

Beyoncé, “răpită” de pe scenă

La concertul de pe 14 septembrie, din Brazilia, diva a devenit iarăşi ţinta fanilor mult prea zeloşi. Astfel că unul dintre ei, la bustul gol, a îndrăznit să o tragă, pur şi simplu, pe Bé în mulţime, cu forţa, luând-o în braţele lui.

News

Recunoşti vedeta fără machiaj?

A revenit pe scena muzicală după o pauză de câteva luni din cauza unui accident la picior,însă acum se simte mai bine ca niciodată. Dovadă stă şi noul ei look, mult mai natural şi mai aproape de imaginea de fată normală

News

Cei mai sexy tătici de la Hollywood

Un bărbat celebru atrage întotdeauna atenţia. Dar când în jurul lui roiesc şi copiii, ţi-e mai mare dragul să îi priveşti sau să te topeşti pur şi simplu, la imaginea lor. Că mulţi sunt deja căsătoriţi sau într-o relaţie, asta este situaţia, însă nu le taie deloc din carismă şi nici din imaginea de daddy cool