News

Poza cu care Justin Timberlake a provocat scandal online

de admin

Poza cu care Justin Timberlake a provocat scandal online

Aflat în turneul lui mondial 20/20 Experience, artistul a ajuns în Tel Aviv, de unde a postat o imagine sugestivă, cu care în mod cu totul neaşteptat a aprins spiritele printre fanii săi, pe contul lui de socializare media

O poză ca oricare alta, ai zice. Nimic scandalos în ea. Justin stă cu spatele la Zidul Plângerii şi se reculege, în rugăciune. Starul a postat imaginea cu haştagul "Israel" şi comentariul: "Pământul sfânt... Ce experienţă! Nu voi uita niciodată această zi."

Atât le-a trebuit fanilor, care au început să comenteze legat de faptul că Justin a localizat fotografia în Israel. "Corecţie: eşti în Palestina, nu în Israel. M-ai dezamăgit". "N-a existat niciodată Israel. Întotdeauna a fost Palestina aici", a comentat un altul.

"Se vede clar că nu eşti un cântăreţ cu clasă, precum Sting, Stevie Wonder şi marele Carlos Santana, care ştiu ce înseamnă apartheidul şi care nu se tem să militeze împotriva fenomenului şi în sprijinul palestinienilor", a mai comentat cineva. "Păcat, pentru că la un moment dat ajunsesem să cred că ai putea fi un entertainer cu conştiinţă." Reacţiile provocate de un singur cuvânt au fost incredibile!

O parte dintre contestatari s-au legat şi de faptul că Timberlake a folosit pentru popularitatea lui un loc religios. "N-am nicio îndoială că vizita lui la cel mai sfânt loc pentru cei de credinţă iudaică a fost o experienţă de neuitat, dar chiar trebuia să împărtăşească acest moment cu milioane de oameni?", a fost unul dintre comentarii.

Foto: Instagram/Justin Timberlake, WENN

Modifică Setările