News

Prinţesa Charlene de Monaco este însărcinată cu gemeni

de admin

Prinţesa Charlene de Monaco, soţia prinţului Albert al II-lea, este însărcinată cu gemeni, care se vor naşte spre sfârşitul acestui an, a anunţat o sursă din Africa de Sud, ţara de origine a prinţesei.

Aşadar, prezentatorul sud-african de televiziune Derek Watts, bun prieten cu tatăl prinţesei Charlene de Monaco, Mike Wittstock, a anunţat pe Twitter: "Fostul meu coleg de şcoală Mike Wittstock mi-a telefonat şi mi-a spus că fiica lui este însărcinată cu gemeni. Felicitări pentru prinţesa Charlene şi prinţul Albert!".

Anul acesta, un alt copil cu sânge regal mult-aşteptat se va naşte, de data aceasta în casa Monaco. Prinţul Albert II, fiul regretatei Grace Kelly, şi soţia sa, frumoasa Charlene (36), au anunţat pe 30 mai că primul lor copil va veni pe lume înainte de finalul anului, potrivit Associated Press.

Declaraţia familiei regale a fost scurtă şi la obicet, fără alte detalii despre marea veste.

Cuplul de viitori părinţi s-a cunoscut în 2000, dar abia după 11 ani s-a căsătorit. De-a lungul timpului, au existat speculaţii că Albert (56) nu este în stare să ofere un moştenitor la tron şi a fost adeseori ţinta tabloidelor, dat fiind trecutul său bogat în cuceriri amoroase. În plus, Prinţul are deja 2 copii, dar din afara căsătoriei, care nu sunt recunoscuţi în vederea liniei de moştenitori regali.

Charlene, pe de altă parte, este o fostă înotătoare olimpică, de origine sud-americană, dar şi ea a fost luată la rost de presă pentru că a durat atât de mult până a rămas însărcinată, deşi s-a căsătorit acum 3 ani.

FOTO REUTERS

Modifică Setările