Fashion

FOTO Vedete în parc, la Veuve Cliquot Polo Classic

de admin

Sâmbăta trecută, Parcul Liberty State din New Jersey a găzduit a şaptea ediţie de Veuve Clicquot Polo Classic, unde celebrităţile s-au delectate cu cea mai fină şampanie franţuzească, dar şi cu meciuri de polo cu cei mai buni jucători de top. Au jucat şi prinţii William şi Harry.

Vedetele au ales ţinute numai bune pentru vară, potrivite pentru petrecerea în aer liber, unde au existat baruri de şampanie Veuve Clicquot şi alte băuturi fine, cât şi buticuri ambulante cu mâncărurile cele mai populare ale oraşului. Atmosfera a fost destinsă şi casual, însă, bineînţeles, nu se putea ca cei prezenţi să nu aleagă ţinute renumite, în ton cu renumele lor.

Lupita Nyong’o

Actriţa de 31 de ani a purtat o rochie midi foarte feminină, alb-negru, semnată Alexander McQueen, la care a accesorizat şi o pălărie neagră.

Julianne Moore

Frumoasa roşcată a ales o ţinută impecabilă, un jumpsuit albastru metalic, Rosie Assoulin.

Busy Philipps

Actriţa din serialul "Cougar Town" a fost adorabilă într-o rochie albă, croşetată, Madewell, optând pentru o coafură veselă, împletită. Sandalele nude au fost potrivite pentru genul de rochie de vară pe care a purtat-o.

Dakota Johnson

Actriţa de 24 de ani din "50 Shades of Grey" a ales tot o rochie veselă, în cloş, în tonuri alb-negru, la care a accesorizat cu o pălărie de paie.

Behati Prinsloo

Iubita lui Adam Levine a mizat pe eleganţă de zi, purtând un costum uşor masculin, de nuanţă crem, la care a purtat şi sandale în nuanţe pământii.

Olivia Munn

Rochia albă şi scurtă, cu guler peter pan, semnată Lover the Label, a fost imediat pusă în evidenţă de rujul oranj pe care l-a preferat actriţa de 33 de ani.

Nicky Hilton

Rochia starletei a fost tot una cu buline, în cotnrast alb-negru, însă cam plictisitoare alegerea. Dacă accesoriza tot cu o pălărioară, era perfect pentru a o scoate din tipare.

FOTO WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Fashion

Vedete în rochii Alexander McQueen: eşec vestimentar sau apariţie wow?

Savage Beauty VIP, închinaă regretatului mare designer nonconformist, a reunit cele mai de seamă celebrităţi, atât din lumea modei, cât şi din showbiz. Problema a fost că, în ciuda expunerii atâtor ţinute semnate de McQueen, în culori vibrante, croieli fantastice şi îndrăzneţe şi accesorii statement, vedetele au dat chix,

Fashion

FOTO Aşa NU! Vedete prost îmbrăcate la gala Oscarurilor

Bineînţeles că acolo unde sunt şi foarte bine îmbrăcate, sunt şi prost îmbrăcate, mai ales când vorbim de gale de prestigiu, precum gala de decernare a premiilor Oscar 2015. Am vorbit de cele mai frumoase şi elegante apariţii feminine, însă care sunt vedetele care au exagerat sau au dat chix cu alegerile lor vestimentare, în încercarea lor de a şoca?