FOTO Vedete în parc, la Veuve Cliquot Polo Classic

2 iunie, 2014

Sâmbăta trecută, Parcul Liberty State din New Jersey a găzduit a şaptea ediţie de Veuve Clicquot Polo Classic, unde celebrităţile s-au delectate cu cea mai fină şampanie franţuzească, dar şi cu meciuri de polo cu cei mai buni jucători de top. Au jucat şi prinţii William şi Harry.

Sâmbăta trecută, Parcul Liberty State din New Jersey a găzduit a şaptea ediţie de Veuve Clicquot Polo Classic, unde celebrităţile s-au delectate cu cea mai fină şampanie franţuzească, dar şi cu meciuri de polo cu cei mai buni jucători de top. Au jucat şi prinţii William şi Harry.

Vedetele au ales ţinute numai bune pentru vară, potrivite pentru petrecerea în aer liber, unde au existat baruri de şampanie Veuve Clicquot şi alte băuturi fine, cât şi buticuri ambulante cu mâncărurile cele mai populare ale oraşului. Atmosfera a fost destinsă şi casual, însă, bineînţeles, nu se putea ca cei prezenţi să nu aleagă ţinute renumite, în ton cu renumele lor.

Lupita Nyong’o

Actriţa de 31 de ani a purtat o rochie midi foarte feminină, alb-negru, semnată Alexander McQueen, la care a accesorizat şi o pălărie neagră.

Julianne Moore

Frumoasa roşcată a ales o ţinută impecabilă, un jumpsuit albastru metalic, Rosie Assoulin.

Busy Philipps

Actriţa din serialul "Cougar Town" a fost adorabilă într-o rochie albă, croşetată, Madewell, optând pentru o coafură veselă, împletită. Sandalele nude au fost potrivite pentru genul de rochie de vară pe care a purtat-o.

Dakota Johnson

Actriţa de 24 de ani din "50 Shades of Grey" a ales tot o rochie veselă, în cloş, în tonuri alb-negru, la care a accesorizat cu o pălărie de paie.

Behati Prinsloo

Iubita lui Adam Levine a mizat pe eleganţă de zi, purtând un costum uşor masculin, de nuanţă crem, la care a purtat şi sandale în nuanţe pământii.

Olivia Munn

Rochia albă şi scurtă, cu guler peter pan, semnată Lover the Label, a fost imediat pusă în evidenţă de rujul oranj pe care l-a preferat actriţa de 33 de ani.

Nicky Hilton

Rochia starletei a fost tot una cu buline, în cotnrast alb-negru, însă cam plictisitoare alegerea. Dacă accesoriza tot cu o pălărioară, era perfect pentru a o scoate din tipare.

FOTO WENN



Recente pe Ok! Magazine

refinantare credit nevoi personale 431851042 jpg
Simion Bogdan Mihai jpg
okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg