News

Fiica preşedintelui, Ioana Băsescu, s-a căsătorit în secret

de admin

Fiica cea mare a preşedintelui ţării, Traian Băsescu, s-a căsătorit civil, în discreţie maximă, cu avocatul Radu Pricop, duminică la Primăria Azuga. Prezenţi au fost doar părinţii lor şi naşii.

Ioana Băsescu şi Radu Pricop îşi păstrează numele de familie, chiar dacă s-au căsătorit acum, conform primarului oraşului Azuga, Constantin Samson, care a adăugat că acesta nu e primul cuplu care nu e din oraş, dar se căsătoreşte aici. Avocatul a cerut-o în căsătorie pe fiica preşedintelui de Crăciun, în 2013. Familia acestuia este una cunoscută în Suceava, tatăl lui fiind fostul senator PSD Radu Pricop.

Ioana a mai fost căsătorită cu solistul trupei Proconsul, timp de 3 ani. Ea şi Bodo au fost cununaţi chiar de Traian Băsescu, care era primar al Capitalei în 2003. La nunta din weekend nu a participat şi sora ei, Elena Băsescu.

FOTO Gabriel Hirit, pentru Tabu


Comentarii

Articole asemănătoare

E oficial! Elena Băsescu a divorţat!

News

E oficial! Elena Băsescu a divorţat!

FOTO Elena Băsescu şi-a botezat băieţelul

News

FOTO Elena Băsescu şi-a botezat băieţelul

Mezina lui Traian Băsescu şi-a botezat ieri, în mare secret, flul în vârstă de trei luni. Micuţul a purtat un costumaş de marinar, iar mama şi sora sa au avut ţinute mini-me înflorate. Iată şi restul detaliilor evenimentului.

FOTO Elena Udrea, la 40 de ani

News

FOTO Elena Udrea, la 40 de ani

Deputatul PDL a schimbat prefixul anul acesta, pe 26 decembrie. Iată cum arată şi cum se simte cea mai faimoasă blondă din politica românească la împlinirea acestei vârste rotunde.

FOTO Ce bine îi stă Elenei Udrea ca mămică!

News

FOTO Ce bine îi stă Elenei Udrea ca mămică!

Prezentă la botezul fiicei lui Traian Băsescu, Elena Udrea n-a rezistat să nu o ţină în braţe pe micuţa Sofia Anais şi chiar să o hrănească cu biberonul.

FOTO EBA şi-a botezat fetiţa

News

FOTO EBA şi-a botezat fetiţa

Zi mare pentru fiica preşedintelui Traian Băsescu şi soţul ei, Bogdan Ionescu, care au creştinat-o sâmbătă pe Sofia Anais în biserica Sfântul Spiridon cel Nou din Bucureşti. Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu şi-au dorit ca fiica lor să fie botezată în aceeaşi biserică în care s-au căsătorit ei, mai ales că cea mică s-a născut la un an de la acel fericit eveniment.