News

FOTO Serena Williams, la nuntă în costum de baie

de admin

FOTO Serena Williams, la nuntă în costum de baie

Este foarte cool când la nunta ta apare o vedetă recunoscută la nivel mondial. Iar când asta se întâmplă surprinzător, ca din senin, cum s-a întâmplat cu Serena Williams pe 31 mai, pe plaja din Miami, Florida.

Un cuplu inocent se pregătea să se însoare sâmbătă, când în mijlocul lor a poposit jucătoarea profesionistă de tenis, într-un costum de baie cu model leopard. Mirii au fost nespus de bucuroşi de vizită, dar ţinuta ei nu a fost deloc una fermecătoare sau potrivită pentru eveniment. Dar ce mai contează, când e pe primul loc în clasamentul mondial al tenismenelor?

Serena, cu fizicul ei impunător, cu muşchii la vedere, a pozat cu mirii în mai multe ipostaze. “Spărgătoare de nunţi! Felicitări!”, a scris vedeta de 32 de ani.

Comentarii

Articole asemănătoare

10 vedete sexy, în costume de piele, apar în noul clip semnat Taylor Swift

News

10 vedete sexy, în costume de piele, apar în noul clip semnat Taylor Swift

Idolul pop de 25 de ani este atât de cool, că a racolat 10 dintre cele mai sexy femei celebre din lumea modelingului, a muzicii şi a Hollywoodului, de la cele mai tinere la cele consacrate, pentru a apărea în viitorul ei videoclip pentru cântecul “Bad Blood”.

Sexy Serena Williams, altfel decât pe terenul de tenis 

News

Sexy Serena Williams, altfel decât pe terenul de tenis 

Serena Williams, cea mai bună jucătoare de tenis din lume şi una dintre cele mai voluminoase sportive de top, este imaginea sutienelor sportive Berlei, linie de lenjerie pentru care a filmat, recent, şi o reclamă.

FOTO Usher, logodit! Cine este  iubita cântăreţului R&B?

Gossip

FOTO Usher, logodit! Cine este  iubita cântăreţului R&B?

Superstarul muzicii R&B şi autorul hitului „Yeah!” de acum 10 ani a trecut la lucruri serioase cu iubita sa, Grace Miguel, cu care are o relaţie de când s-a separat de prima sa soţie, în 2008. Mai exact, Usher s-a logodit de curând cu aceasta!

FOTO Serena Williams, joc de tenis în stilettos

News

FOTO Serena Williams, joc de tenis în stilettos

Jucătoarea de tenis numărul 1 în lume a jucat o partidă de tenis cu gazda emisiunii The Late Show, David Letterman. Aşadar, nu are rost să ne întrebăm cine a câştigat. Cu totul mai interesant a fost jocul în sine, nu rezultatul, căci Serena a preferat sandalele cu toc, o fustă sexi şi mulată şi un top provocator ce i-a dezvăluit

News

FOTO Ce vedete sunt, azi, aceşti copii adorabili!

Din fericire, din când în când, celebrităţile cedează nostalgiei şi scot fotografiile de altădată la lumină. Iată ce am găsit în arhivele lor!

News

FOTO Vedete fotografiate după gratii!

Credeaţi că viaţa celebrităţilor este perfectă? Din contră, secretele lor sunt poate mai mari decât ale oricăruia dintre noi, căci stilul de viaţă le face să mai uite, din când în când, de limite şi de reguli. Iată o mică parte din vedetele care au ajuns chiar după gratii, de la mic la mare, după ce au încălcat legea pentru prima oară sau chiar pentru a zecea oară. Acestea sunt fotografiile luate în timpul arestării lor.

News

FOTO Vedetele de azi: celebre fără să facă nimic

Bineînţeles că nu toate vedetele internaţionale sunt faimoase pentru că fac ceva anume sau pentru că au un talent specific, din contră: sunt multe vedete şi personalităţi care stau bine-mersi, fără să