News

Hayden Panettiere e însărcinată

Hayden Panettiere e însărcinată

Actriţa americană şi-a anunţat logodnicul, pe boxerul ucrainean Vladimir Klitschko, că vor deveni părinţi. Înainte de-a deveni mamă, însă, Hayden şi-ar fi dorit să devină soţie. Iată ce a împiedicat nunta ei cu Vladimir.

Actriţa Hayden Panettiere, în vârstă de 24 de ani, s-a logodit cu pugilistul ucrainean la categoria grea Vladimir Klitschko în octombrie 2013, după o relaţie de patru ani.

Actriţa a afirmat recent că nunta sa cu Vladimir Klitschko a fost amânată pentru moment din cauza tulburărilor politice din Ucraina.

În tot răul, însă, iată şi o veste bună: cei doi vor deveni părinţi la începutul anului viitor.

Informaţia nu a fost confirmată oficial de Hayden Panettiere şi Vladimir Klitschko, însă o sursă apropiată cuplului a dezvăluit în presa americană că actriţa este într-adevăr însărcinată.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Cum arată fata Angelei Gheorghiu?

News

Cum arată fata Angelei Gheorghiu?

„Fiica“ secretă a sopranei, Ioana, e mai puţin cunoscută publicului, pentru că artista lirică a evitat mereu să vorbească despre ea. Cu toate acestea, tânăra seamănă leit cu ea şi ai putea să juri că este mama ei naturală.

FOTO Uite-o pe Antonia în copilărie

News

FOTO Uite-o pe Antonia în copilărie

Cu o mamă atât de frumoasă, nu-i de mirare că artista are atâţia admiratori, pentru că a avut pe cine moşteni. Încă de la o vârstă fragedă, micuţa Antonia era o păpuşă de fată, care prevestea că va frânge inimi peste doar câţiva ani.

FOTO Care sunt cele mai puternice femei din lume?

News

FOTO Care sunt cele mai puternice femei din lume?

Revista americană “Forbes” a întocmit clasamentul anual al celor mai influente femei de pe mapamond. Numele liderei acestui top nu e tocmai o surpriză, acest titlu fiindu-i acordat pentru a patra oară consecutiv.

Primele fotografii cu copilul Annei Lesko

News

Primele fotografii cu copilul Annei Lesko

De Paşte, cântăreaţa basarabeană le-a făcut o surpriză fanilor ei şi a postat primele instantanee cu băieţelul ei, Adam. Uite cum se simte Anna ca proaspătă mămică.

FOTO Catherine Deneuve, sexy la 70 de ani

News

FOTO Catherine Deneuve, sexy la 70 de ani

Sex simbolul anilor ’60-’70 din Franţa s-a lăsat fotografiată doar în body şi colanţi, pentru cel mai recent număr al publicaţiei americane „New York Magazine“, dând o lecţie de senzualitate mai tinerelor ei colege de breaslă.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

News

Cât câştigă soţii Obama?

Preşedintele american şi soţia sa au câştigat mai mult de o jumătate de milion de dolari anul trecut, chiar dacă venitul lor s-a redus considerabil faţă de anul precedent.

News

Gérard Depardieu se mută în Rusia

După ce preşedintele Vladimir Putin i-a acordat cetăţenia rusă, actorul francez îşi va muta domiciliul în oraşul Saransk, pe Strada Democraţiei.