News

Andreea Esca şi-a lansat cartea la Bookfest

Andreea Esca şi-a lansat cartea la Bookfest

Vedeta postului de televiziune Pro TV şi-a lansat volumul „Ce-am făcut când am tăcut“, sâmbătă, la Salonul Internaţional de la Romexpo, în prezenţa a peste 300 de admiratori.

Cartea „Ce-am făcut când am tăcut“ a apărut la editura Humanitas şi a fost lansat sâmbătă la complexul Romexpo din Bucureşti, unde se desfăşoară Salonul Internaţional de Carte Bookfest.

La evenimentul de lansare, care a avut loc la standul editurii Humanitas, au fost prezenţi şi scriitorul Radu Paraschivescu, criticul literar Dan C. Mihăilescu şi Lidia Bodea, directorul editurii Humanitas.

Andreea Esca a spus că această carte a fost scrisă pentru a fi lansată în mai, deoarece în această lună se împlinesc zece ani de când a fost înfiinţată revista The One, în care au apărut foarte multe dintre textele care sunt reunite în volumul "Ce-am făcut când am tăcut".

Vedeta de televiziune a precizat că a vrut să publice această carte pentru că mulţi oameni nu au citit număr de număr revista The One, pentru că există oameni care nu cumpără niciodată revistele glossy şi pentru că există cititori care vor să lectureze rapid totul.

vezi aici mai multe fotografii

„Sunt nişte poveşti în care probabil că foarte mulţi dintre dumneavoastră vă veţi regăsi, pentru că toţi am fost copii, mulţi dintre noi am avut aceste frumoase copilării la ţară, toţi am avut bunici frumoşi, pe care i-am iubit, şi am trăit alături de ei lucruri minunate. Toţi am avut un prim iubit, un al doilea iubit, mulţi dintre noi avem copii, avem o relaţie specială cu părinţii, aşa încât sunt convinsă că vă veţi recunoaşte în poveştile respective şi sper să fie o lectură uşoară, dar plăcută“, le-a spus Andreea Esca celor prezenţi la lansarea cărţii sale.

Foto: pagina personală

Modifică Setările