News

FOTO Roxana Iliescu s-a logodit

FOTO Roxana Iliescu s-a logodit

Prezentatoarea TV visează din nou la ziua în care va păşi în faţa altarului. Iubitul ei, un afacerist din Braşov, i-a pus pe deget mult râvnitul inel de logodnă, la un an de când au decis să fie împreună.

Vestea că Roxana Iliescu s-a logodit a venit via Facebook, unde ea şi iubitul ei, Paul Gabor, şi-au făcut publică logodna prin schimbarea statutului relaţiei.

„Am spus Da, acum o săptămână, între timp am fost cerută, negociată şi arvunită de la mama şi de la ambele fete”, le-a spus Roxana prietenilor ei virtuali, publicând şi o fotografie în care apare alături de perechea ei, „printre canalele unicului şi irezistibilului Amsterdam… ziua din care nimic nu va mai fi la fel…“.

Roxana şi Paul, un afacerist din Braşov, se cunosc de mai mulţi ani. Cei doi au început să aibă o relaţie în urmă cu un an de zile, când Paul se afla în plin proces de divorţ de soţia lui de atunci. Din acea căsnicie, Paul are o fiică în vârstă de 17 ani. Totodată, şi Roxana este mama a două fetiţe, Vanessa şi Teresa.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările