News

Chris Brown a fost eliberat din închisoare

În sfârşit, rapperul american poate răsufla uşurat! El şi-a petrecut ieri prima zi de libertate, după arestul din martie, când a încălcat normele în vigoare dintr-o clinică de tratare a dependenţei în care se afla internat. Nu ştim dacă Rihanna se va întoarce în braţele lui, dar cert e că muzicianul în vârstă de 25 de ani poate respira din nou aerul libertăţii.

El a fost încarcerat în martie, după ce a încălcat normele în vigoare dintr-o clinică de tratare a dependenţei în care se afla internat. Iar, luna trecută, un judecător a decis ca rapperul să petreacă alte 131 de zile în închisoare, după ce acesta a recunoscut că a încălcat regimul de libertate condiţionată.

Potrivit site-ului TMZ.com, Chris Brown a fost în cele din urmă eliberat duminică, în jurul orei 24.00, după o detenţie care a totalizat 108 zile.

Iniţial, justiţia americană hotărâse ca rapperul să petreacă 365 de zile în închisoare, dar i-a redus apoi pedeapsa, după ce muzicianul a petrecut 116 zile într-o clinică de dezintoxicare şi alte 59 de zile în închisoare.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările