Muzica

VIDEO Adi Mutu, vedetă în clipul lui Snoop Dogg

Dacă la capitolul fotbal, briliantul se apropie de sfârşitul carierei, în ceea ce priveşte carisma sa, se poate folosi oricând de ea pentru a face bani din showbiz. Cel puţin, asta par să creadă producătorii de la Hollywood, care l-au şi distribuit într-un clip al celebrului Snoop Dogg.

Adi Mutu a filmat luna trecută pentru piesa „Acrobat“, de A-Roma, Orry Jackson şi Snoop Dogg. În clip, el fumează trabuc, bea whiskey şi se întreţine cu o brunetă focoasă. Şi ca videoclipul să fie şi mai picant, în scenă mai apare şi o fostă actriţă XXX pe nume Eva Henger.

Aceasta este nimeni alta decât soţia regizorului videoclipului, Massimiliano Caroletti. Italianul a regizat pana acum 36 de producţii muzicale, 4 dintre ele fiind ale lui Snoop Dogg.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Muzica

VIDEO Miley Cyrus şochează din nou

Deşi fanii ei cu greu mai pot fi luaţi prin surprindere, tânăra cântăreaţă s-a gândit să le ofere un videoclip şi mai incendiar, intitulat sugestiv “Adore You”, menit să-i aducă cât mai multe vizualizări pe Youtube.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

Muzica

Adi Sînă, star la Bollywood

Nu s-a apucat de actorie, dar i s-a propus să compună muzica pentru coloana sonoră a unui film indian. Aşa că acum pune “akcent” pe cinematografie.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Muzica

Taxi & Mihaela Rădulescu, reloaded

Formaţia Taxi a filmat în urmă cu câteva zile un nou videoclip alături de Mihaela Rădulescu. Lucrul la materialul video pentru piesa „Tăcerea din ochi“ a durat peste 18 ore.

Muzica

Povestea celebrităţii lui Joe Cocker

Astăzi are milioane de fani în lumea întreagă, iar melodiile sale au devenit legendare hituri. Dar începutul cariei sale n-a fost lin. Iată povestea din spatele succesului.

Mircea Baniciu, atac dur la Nicu Covaci

Muzica

Mircea Baniciu, atac dur la Nicu Covaci

Scandalul dintre membrii formaţiei Phoenix pare fără sfârşit. Conflictul s-a acutizat pe fondul ameninţărilor cu bătaia venite din partea fostului lider al grupului.

FOTO & VIDEO Alexandra Stan a lansat un nou videoclip

Muzica

FOTO & VIDEO Alexandra Stan a lansat un nou videoclip

De-abia l-a făcut public pe site-ul YouTube, că noul single al Alexandrei, „All My People“, realizat în colaborare cu Manilla Maniacs, a strâns deja aproape 700.000 de vizualizări.

FOTO & VIDEO Băieţii de la Coldplay, eroi de benzi desenate

Muzica

FOTO & VIDEO Băieţii de la Coldplay, eroi de benzi desenate

Guy Berryman, Jonny Buckland, Will Champion şi Chris Martin sunt personajele unui volum de benzi desenate care va fi lansat cu