Spectacole

Rona Hartner cântă şi dansează la petrecerea de cinci ani de La Historia

Rona Hartner cântă şi dansează la petrecerea de cinci ani de La Historia

Energica cântăreaţă de origine română se întoarce la Bucureşti, fiind invitata de onoare a petrecerii aniversare a localului La Historia. Aşadar, pe 5 iunie, de la ora 20.00, pe scena restaurantului din centrul vechi, Rona Hartner se va dezlănţui alături de orchestra Zuralia, într-o petrecere ce promite să fie una cu cu adevărat nebunească.

În plus, la aniversarea a cinci ani de existenţă a restaurantului La Historia de Sudamerica, vă veţi delecta şi cu un recital de jazz.

Rona Hartner s-a născut în Bucureşti, pe 9 martie 1973, fiind fiica unui inginer proiectant şi a unei economist. În 1999, Rona a lansat primul ei album muzical, Seule dans le Paris. A susţinut concerte cu taraful şi cu muzicanţii din trupa Serioja Orchestra, apoi a produs un alt album, cu melodii ţigăneşti transpuse în ritm modern, intitulat “Boum Ba Clash”.

Împreuna cu David Lynch a editat LP-ul “You're more than that”, iar în anul 2008, a lansat CD-ul “Nationalité vagabonde”. Ultimul album al Ronei Hartner se numeşte “Gypsy Therapy" şi a fost produs în anul 2013.

La Historia te aşteaptă, pe 5 iunie, de la ora 18.00, să sărbătoriţi dupa cheful inimii, pentru ca va fi o petrecere cu adevarat nebunească.

Modifică Setările