Rona Hartner cântă şi dansează la petrecerea de cinci ani de La Historia

3 iunie, 2014
afis bun aniversare jpeg

Energica cântăreaţă de origine română se întoarce la Bucureşti, fiind invitata de onoare a petrecerii aniversare a localului La Historia. Aşadar, pe 5 iunie, de la ora 20.00, pe scena restaurantului din centrul vechi, Rona Hartner

Energica cântăreaţă de origine română se întoarce la Bucureşti, fiind invitata de onoare a petrecerii aniversare a localului La Historia. Aşadar, pe 5 iunie, de la ora 20.00, pe scena restaurantului din centrul vechi, Rona Hartner se va dezlănţui alături de orchestra Zuralia, într-o petrecere ce promite să fie una cu cu adevărat nebunească.

În plus, la aniversarea a cinci ani de existenţă a restaurantului La Historia de Sudamerica, vă veţi delecta şi cu un recital de jazz.

Rona Hartner s-a născut în Bucureşti, pe 9 martie 1973, fiind fiica unui inginer proiectant şi a unei economist. În 1999, Rona a lansat primul ei album muzical, Seule dans le Paris. A susţinut concerte cu taraful şi cu muzicanţii din trupa Serioja Orchestra, apoi a produs un alt album, cu melodii ţigăneşti transpuse în ritm modern, intitulat “Boum Ba Clash”.

Împreuna cu David Lynch a editat LP-ul “You're more than that”, iar în anul 2008, a lansat CD-ul “Nationalité vagabonde”. Ultimul album al Ronei Hartner se numeşte “Gypsy Therapy" şi a fost produs în anul 2013.

La Historia te aşteaptă, pe 5 iunie, de la ora 18.00, să sărbătoriţi dupa cheful inimii, pentru ca va fi o petrecere cu adevarat nebunească.

image


Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg