Spectacole

Rona Hartner cântă şi dansează la petrecerea de cinci ani de La Historia

Rona Hartner cântă şi dansează la petrecerea de cinci ani de La Historia

Energica cântăreaţă de origine română se întoarce la Bucureşti, fiind invitata de onoare a petrecerii aniversare a localului La Historia. Aşadar, pe 5 iunie, de la ora 20.00, pe scena restaurantului din centrul vechi, Rona Hartner se va dezlănţui alături de orchestra Zuralia, într-o petrecere ce promite să fie una cu cu adevărat nebunească.

În plus, la aniversarea a cinci ani de existenţă a restaurantului La Historia de Sudamerica, vă veţi delecta şi cu un recital de jazz.

Rona Hartner s-a născut în Bucureşti, pe 9 martie 1973, fiind fiica unui inginer proiectant şi a unei economist. În 1999, Rona a lansat primul ei album muzical, Seule dans le Paris. A susţinut concerte cu taraful şi cu muzicanţii din trupa Serioja Orchestra, apoi a produs un alt album, cu melodii ţigăneşti transpuse în ritm modern, intitulat “Boum Ba Clash”.

Împreuna cu David Lynch a editat LP-ul “You're more than that”, iar în anul 2008, a lansat CD-ul “Nationalité vagabonde”. Ultimul album al Ronei Hartner se numeşte “Gypsy Therapy" şi a fost produs în anul 2013.

La Historia te aşteaptă, pe 5 iunie, de la ora 18.00, să sărbătoriţi dupa cheful inimii, pentru ca va fi o petrecere cu adevarat nebunească.

Comentarii

Articole asemănătoare

Spectacole

Tori Amos revine în România după şapte ani şi va concerta la Arenele Romane

La şapte ani de la primul său concert în România, Tori Amos revine la noi în ţară şi va concerta la Bucureşti pe 19 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti. Spectacolul este inclus în turneul de promovare a noului sau album,

Bosquito, după 15 ani

Spectacole

Bosquito, după 15 ani

Refrenele cunoscutelor cântece "Hopa Hopa", "Două mâini" şi "Aşa că beau" pot fi fredonate de fani pe 24 aprilie, în Hard Rock Café din Capitală, unde trupa Bosquito va sărbători 15 ani de activitate printr-un concert de zile mari.

Spectacole

Zoli Toth revine pe scenă la Festivalul ”George Enescu”

La un an de la ultimul concert SISTEM, Zoli Toth revine pe scena muzicală cu un concert de muzică clasică în cadrul Festivalului Internaţional ”George Enescu”. În septembrie 2012, Zoli a anuntat că trupa SISTEM ia o pauză

Spectacole

Bere Gratis, la aniversară

Luna aceasta, trupa Bere Gratis împlineşte 14 ani de la înfiinţare, eveniment marcat printr-un concert la Teatrul Naţional Bucureşti, pe 19 noiembrie.

Spectacole

Cel mai sexy bărbat din Europa cântă la Tribute Summer Residence

Temperatura va atinge cote alarmante duminică seara la Mamaia, cu prilejul concertului pe care celebrul Kostas Martakis îl va susţine la Tribute

Ascultă-l pe Kevin Costner live la Bucureşti

Spectacole

Ascultă-l pe Kevin Costner live la Bucureşti

Actorul american va urca pe scena clubului Tribute din Capitală şi va susţine un recital live împreună cu trupa sa, Modern West.

Scorpions şi-a luat  „Adio“ de la bucureşteni

Spectacole

Scorpions şi-a luat  „Adio“ de la bucureşteni

Turneul de adio al trupei Scorpions a ajuns joi seară la Bucureşti, într-un concert la care au participat circa 20.000 de fani înfocaţi. Punctuali, membrii celebrei formaţii rock şi-au făcut apariţia pe scena