FOTO Mariah Carey: cele mai bune şi mai penibile momente

3 iunie, 2014

Diva muzicii anilor 1990-2000 refuză cu stoicism să renunţe la statutul... ei bine, de divă. Odată cu migrarea spre spaţiul online actualizat din oră în oră, e lesne de înţeles de ce e atât e uşor să intrăm în viaţa personală a vedetelor, implicit a ei. Doar că, la 45 de ani, am spune că, în mod subtil, ar trebui mai multă grijă cu postările. Nu de alta, dar poţi să o dai foarte uşor în penibil.

Diva muzicii anilor 1990-2000 refuză cu stoicism să renunţe la statutul... ei bine, de divă. Odată cu migrarea spre spaţiul online actualizat din oră în oră, e lesne de înţeles de ce e atât e uşor să intrăm în viaţa personală a vedetelor, implicit a ei. Doar că, la 45 de ani, am spune că, în mod subtil, ar trebui mai multă grijă cu postările. Nu de alta, dar poţi să o dai foarte uşor în penibil. Foarte penibil, cum o să vedem în cele ce urmează.

22 decembrie 2013

Mariah ne-a făcut o surpriză foarte interesantă de Crăciun, când s-a pozat în cadou: în lenjerie intimă roşie, cu halatul de satin pe ea şi pantofiorii, desigur, cu puf roşu pe margine, ca-n romanele siropoase a la Danielle Steel.

8 februarie 2014

La gala BET Honors, Mariah a purtat o rochie neagră foarte frumoasă şi foarte decoltată. Mărinimoasă din fire, ne-a arătat cu ce se distrează Nick Cannon, soţul ei, seară de seară. Şi s-a mai urcat şi pe pian, doar-doar o da o notă de glamour momentului.

Welcome în Wonderland

Ţara Minunilor, cum s-ar zice. Cântăreaţa şi-a scos cea mai bună lenjerie intimă posibilă, de un negru lasciv, cu paharul de şampanie în mână, pentru a sărbători cu un pictorial controversat semnat Terry Richardson, pentru numărul de vară a revistei Wonderland.

Mariah în parc

Oare aşa petrece zilele normale de mers în parc cu copiii? În rochie de gală, legănându-se pe un scrânciob? Asta e cea mai recentă poză a divei.

Saint Patrick

De ziua Sfântului Patrick, Mariah a decis să ne arate, nu chiar în exclusivitate, generoasele sale forme trupeşti, într-o poză de Instagram în 3 poziţii. Am înţeles ideea.

Coperta albumului

Era de aşteptat ca aşteptările ei să fie mari: aşteptarea noastră nu era să o vedem editată în programe, slabă şi cu picioarele până în tavan, dar, expect the unexpected. Totuşi, trendul de-a subţia talia şi a lungi corpul e destul de comun la mai toate vedetele.

SAG Awards

În ianuarie, diva pop a fost printre puţinele care au ales ţinute ieftine şi care le-au pus în dezavantaj total. Iată exemplu. Decoltat şi scurt, regula spune una din două!

FOTO Instagram, Wenn



Recente pe Ok! Magazine

Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg