Fashion

FOTO Vedete la premiile Femeile Anului 

de admin

La o gală plină de extravaganţă din Londra, celebrităţile s-au perindat pe covorul roşu pline de voioşie şi feminitate. Doar ceremonia le-a fost închinată lor, femeilor anului! Totuşi, un strop mai mare de glamour n-ar fi stricat în alegerile lor vestimentare: unele au fost deosebit de elegante, altele au fost prea casual îmbrăcate şi, bineînţeles, au fost cele la care nu am înţeles nimic din lookul lor de petrecere.

Iată care au fost vedetele şi ce alegeri au făcut!

Naomi Campbell

Ce-o mai fi şi rochia asta? E o bustieră şi o fustă? Ce ştim e că este un mix nefericit de material transparent, pene multe şi tot multe franjuri, de parc-ar dori să semene cu o creatură exotică. A luat premiul Personalităţii TV a anului, dar nu ne place ţinuta ei. Chiar dacă e Alexander McQueen.

Sophie Ellis Bextor

Aşa da! Cum ne-a obişnuit, artista a ales o culoare electrică, care îi şade foarte bine pentru nuanţa tenului său. Albastrul acesta electrizant şi croiala minimalistă a rochiei de gală o face să arate feminin şi impecabil.

Alexa Chung

Este Antreprenoarea anului la gala de decernare a premiilor unei publicaţii pentru femei. Şi rochia aceasta neagră, delicată şi diafană, cu inserţii senzuale de dantelă, face din modelul de 30 de ani o veritabilă domnişoară stilată.

Sharon Osbourne

Rochia aleasă de vedetă este cu totul nepotrivită pentru seara cea mare, fiind una vaporoasă, cu inserţii florale. Hippie! Acum şi cu paiete incluse.

Emma Willis

Frumoasa jurnalistă şi fost model s-a prezentat cum trebuie: de nota 10! Foarte fashionable, rochia minimalistă, în culori vii şi modele geometrice e o alegere inspirată şi fresh.

Taylor Schilling

Actriţa a ştiut cu ce să se prezinte pe covorul roşu, la un eveniment glamour: cu o rochie clasică, strălucitoare, cu paiete argintii şi decolteu amplu. Şic, elegant şi inspirat!

FOTO WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Fashion

FOTO AmfAR Cannes: vedetele, în cele mai spectaculoase rochii de gală ale anului!

Dacă Festivalul de Film de la Cannes este apogeul modei impuse de celebrităţi pe covorul roşu, gala amfAR este cumva balul evenimentului. Cele mai frumoase şi mai preţios lucrate ţinute couture purtate de vedetele internaţionale au fost admirate în toată splendoarea lor la amfAR Gala

Fashion

Sofia Vergara şi Reese Witherspoon, strălucitoare la gala ACM! Dar ce vedetă a purtat o rochie Lorena Sârbu?

La evenimentul de duminică seara dedicat performanţelor muzicale country, celebrităţile feminine au păşit pe covorul roşu pentru a impresiona în lumina reflectoarelor şi, dintre toate, două frumuseţi ale Hollywoodului s-au făcut remarcate plăcut

Fashion

Vedete în rochii Alexander McQueen: eşec vestimentar sau apariţie wow?

Savage Beauty VIP, închinaă regretatului mare designer nonconformist, a reunit cele mai de seamă celebrităţi, atât din lumea modei, cât şi din showbiz. Problema a fost că, în ciuda expunerii atâtor ţinute semnate de McQueen, în culori vibrante, croieli fantastice şi îndrăzneţe şi accesorii statement, vedetele au dat chix,

Fashion

FOTO Aşa NU! Vedete prost îmbrăcate la gala Oscarurilor

Bineînţeles că acolo unde sunt şi foarte bine îmbrăcate, sunt şi prost îmbrăcate, mai ales când vorbim de gale de prestigiu, precum gala de decernare a premiilor Oscar 2015. Am vorbit de cele mai frumoase şi elegante apariţii feminine, însă care sunt vedetele care au exagerat sau au dat chix cu alegerile lor vestimentare, în încercarea lor de a şoca?

Fashion

Cuplurile anului 2000, la SAG Awards! Cum se îmbrăcau vedetele pe covorul roşu?

La 15 ani de la a şasea ediţie a decernării premiilor Screen Actors Guild, covorul roşu nu mai seamănă deloc cu cel de-altădată. Dar avem aceleaşi vedete. Din fericire, şi stilul vestimentar s-a schimbat între timp, din 2000,

Fashion

Rochii conice de la SAG Awards! Cel mai bine şi prost îmbrăcate vedete în anii trecuţi

Vom afla chiar din seara aceasta cine a epatat pe covorul roşu la SAG Awards 2015, dar până atunci, am pregătit o compilaţie cu cel mai prost şi cel mai bine îmbrăcate şi inspirate celebrităţi din lumea filmului.

Fashion

Olivia Munn, noul sex-simbol hollywoodian: top 5 ţinute glam & sexy ale actriţei! 

Olivia Munn este considerată deja un sex-simbol în lumea filmului. Asta mai ales pentru că este printre puţinele actriţe – noi, ce-i drept – care să ştie să se pună în valoare cum trebuie.

Fashion

FOTO Vedete la ARIA Music Awards: prost îmbrăcate pe covorul roşu! 

Covorul roşu de la ARIA Awards a fost presărat de vedete îmbrăcate elegant sau, din contră, nepotrivit pentru eveniment. Ba unele chiar au încercat să şocheze, spre deliciul şi amuzamentul spectatorilor.

Pictorial de budoar cu Carmen Electra la 42 de ani: o catastrofă fashion ieftină?

Fashion

Pictorial de budoar cu Carmen Electra la 42 de ani: o catastrofă fashion ieftină?

Nu mai ştim nimic de ea, dar iată că noul număr al revistei (cu nume inspirat!) Loverboy o readuce în atenţie cu o şedinţă foto inedită, în care vedeta TV aminteşte de cariera sa de model glamour, folosindu-se de accesorii colorate, pe temă burlescă. Însă efectul scontat nu pare nici atât de glam, dar nici atât de fashion pe cât ne-am fi aşteptat, poate.