FOTO Vedete la premiile Femeile Anului 

4 iunie, 2014

La o gală plină de extravaganţă. celebrităţile s-au perindat pe covorul roşu pline de voioşie şi feminitate. Doar ceremonia le-a fost închinată lor, femeilor anului! Totuşi, un strop mai mare de glamour n-ar fi stricat în alegerile lor vestimentare

La o gală plină de extravaganţă din Londra, celebrităţile s-au perindat pe covorul roşu pline de voioşie şi feminitate. Doar ceremonia le-a fost închinată lor, femeilor anului! Totuşi, un strop mai mare de glamour n-ar fi stricat în alegerile lor vestimentare: unele au fost deosebit de elegante, altele au fost prea casual îmbrăcate şi, bineînţeles, au fost cele la care nu am înţeles nimic din lookul lor de petrecere.

Iată care au fost vedetele şi ce alegeri au făcut!

Naomi Campbell

Ce-o mai fi şi rochia asta? E o bustieră şi o fustă? Ce ştim e că este un mix nefericit de material transparent, pene multe şi tot multe franjuri, de parc-ar dori să semene cu o creatură exotică. A luat premiul Personalităţii TV a anului, dar nu ne place ţinuta ei. Chiar dacă e Alexander McQueen.

Sophie Ellis Bextor

Aşa da! Cum ne-a obişnuit, artista a ales o culoare electrică, care îi şade foarte bine pentru nuanţa tenului său. Albastrul acesta electrizant şi croiala minimalistă a rochiei de gală o face să arate feminin şi impecabil.

Alexa Chung

Este Antreprenoarea anului la gala de decernare a premiilor unei publicaţii pentru femei. Şi rochia aceasta neagră, delicată şi diafană, cu inserţii senzuale de dantelă, face din modelul de 30 de ani o veritabilă domnişoară stilată.

Sharon Osbourne

Rochia aleasă de vedetă este cu totul nepotrivită pentru seara cea mare, fiind una vaporoasă, cu inserţii florale. Hippie! Acum şi cu paiete incluse.

Emma Willis

Frumoasa jurnalistă şi fost model s-a prezentat cum trebuie: de nota 10! Foarte fashionable, rochia minimalistă, în culori vii şi modele geometrice e o alegere inspirată şi fresh.

Taylor Schilling

Actriţa a ştiut cu ce să se prezinte pe covorul roşu, la un eveniment glamour: cu o rochie clasică, strălucitoare, cu paiete argintii şi decolteu amplu. Şic, elegant şi inspirat!

FOTO WENN



Recente pe Ok! Magazine

5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg