Fashion

FOTO Voi aţi votat, noi am comentat!

FOTO Voi aţi votat, noi am comentat!

Când două vedete poartă aceeaşi ţinută, cine iese în câştig? Află ce-au votat cititorii pe www.okmagazine.ro! Votează şi tu!

Pink panther

Katherine Heigl: 66 %

Sarah Jessica Parker: 34 %

O rochie Valentino trebuie lăsată întotdeauna să iasă în evidenţă, iar Katherine, cu acel cardigan negru, îi ia din spectaculozitate şi îi dă un aer prea casual, chiar bătrânicios. În plus, nici pantofii nu sunt cea mai bună opţiune pentru acest model de rochie. Ar fi mers ceva mai fin, precum sandalele lui SJP. Aceasta din urmă a ales şi lungimea corectă a ţinutei. Păcat că a optat pentru mânecile semitransparente şi acel lanţ nu foarte trendy!

Retro chic

Anna Kendrick: 72 %

Laura Bailey: 28 %

Cu toate că cele două dive au ales acelaşi pulover Prada, doar Anna a reuşit să-l asorteze cum trebuie, dându-i un aer tineresc. Mixul de nuanţe este foarte interesant. În schimb, combinaţia Laurei pare un pic cam bătrânicioasă. Dacă ar fi renunţat la ciorapi şi ar fi ales altă pereche de pantofi, ar fi fost o ţinută clasică, dar corectă, dându-i un aer de divă retro.

Tropicana girl

Cara Delevingne: 73 %

Rihanna: 27 %

Din păcate pentru Riri, de data aceasta Cara i-a suflat de sub nas aprecieriile pentru ţinuta Zoe Karssen. Cântăreaţa pare că a ieşit la plimbare în ţinuta de casă, pe când frumosul manechin are o apariţie supercool, cu un aer edgy. Combinaţia de piele şi imprimeu tropical este neaşteptată, dar interesantă, pantalonii fiind şi mai bine puşi în evidenţă. Nota 10 şi pentru pantofii sport!

FOTO: guliver/getty images/rex features/splash news

Modifică Setările