FOTO Voi aţi votat, noi am comentat!

4 iunie, 2014
rc1fotor0604112628 jpeg

Când două vedete poartă aceeaşi ţinută, cine iese în câştig? Află ce-au votat cititorii pe www.okmagazine.ro! Votează şi tu! Pink panther: O rochie Valentino trebuie lăsată întotdeauna să iasă în evidenţă, iar Katherine, cu acel cardigan negru, îi ia din

Când două vedete poartă aceeaşi ţinută, cine iese în câştig? Află ce-au votat cititorii pe www.okmagazine.ro! Votează şi tu!

Pink panther

Katherine Heigl: 66 %

Sarah Jessica Parker: 34 %

O rochie Valentino trebuie lăsată întotdeauna să iasă în evidenţă, iar Katherine, cu acel cardigan negru, îi ia din spectaculozitate şi îi dă un aer prea casual, chiar bătrânicios. În plus, nici pantofii nu sunt cea mai bună opţiune pentru acest model de rochie. Ar fi mers ceva mai fin, precum sandalele lui SJP. Aceasta din urmă a ales şi lungimea corectă a ţinutei. Păcat că a optat pentru mânecile semitransparente şi acel lanţ nu foarte trendy!

image

Retro chic

Anna Kendrick: 72 %

Laura Bailey: 28 %

Cu toate că cele două dive au ales acelaşi pulover Prada, doar Anna a reuşit să-l asorteze cum trebuie, dându-i un aer tineresc. Mixul de nuanţe este foarte interesant. În schimb, combinaţia Laurei pare un pic cam bătrânicioasă. Dacă ar fi renunţat la ciorapi şi ar fi ales altă pereche de pantofi, ar fi fost o ţinută clasică, dar corectă, dându-i un aer de divă retro.

image

Tropicana girl

Cara Delevingne: 73 %

Rihanna: 27 %

Din păcate pentru Riri, de data aceasta Cara i-a suflat de sub nas aprecieriile pentru ţinuta Zoe Karssen. Cântăreaţa pare că a ieşit la plimbare în ţinuta de casă, pe când frumosul manechin are o apariţie supercool, cu un aer edgy. Combinaţia de piele şi imprimeu tropical este neaşteptată, dar interesantă, pantalonii fiind şi mai bine puşi în evidenţă. Nota 10 şi pentru pantofii sport!

FOTO: guliver/getty images/rex features/splash news



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg