FOTO Transformarea Miley Cyrus: de la Hannah Montana la sex, drugs & hiphop queen

4 iunie, 2014
mtv jpeg

18 milioane de fani pe Twitter. 13 milioane de căutări pe Google, lunar. 220 de concerte. 4 albume şi tot atâtea turnee. 5 ani de Hannah Montana şi o logodnă ruptă. 21 de ani de copilărie şi e prima femeie a generaţiei Y care-a dărâmat cu ciocanul lui Thor bariera sexelor în divertisment. Pentru Miley, limita e cerul, dezbrăcându-se până la piele de inhibiţii şi minciuni.Însă se-ascunde ceva mai mult în adevărul ei gol-goluţ

image

10 milioane de oameni au urmărit interpretarea scandaloasă de pe scenele MTV ale Video Music Awards2013, alături de Robin Thicke. Imediat, single-ul ei, „Wrecking Ball“, a adunat 19 milioane de vizualizări în doar 24h. Milioane de oameni au făcut, deci, cunoştinţă cu talentata Miley, rebela Miley, perversa Miley, femeia Miley, stigmatizând literalmente starul Disney care-a fost. La 21 de ani, Destiny Hope Cyrus e o veterană a divertismentului. Metamorfoza din idol adolescentin într-o exhibiţionistă ce fumează iarbă pe scenă şi adoră să şocheze a avut loc într-un timp atât de scurt, încât n-am avut timp să ne acomodăm cu schimbarea. O iubim sau o urâm. Nu degeaba e în top 10 al personalităţilor anului trecut, organizat de „Time“.

„Moartea“ Hannei Montana

Cu siguranţă, Hannah se răsuceşte-n mormânt, după ce starul a purtat în aprilie un tricou cu mesajul edificator „RIP Hannah Montana“. Lupta împotriva imaginii Disney a fost sângeros de rapidă. Mai ieri o vedeam cântând despre gâze, fete, flori, băieţi, cu pletele brune şi un top şcolăresc cuminte, ca azi să dăm de un tomboy îmbrăcat vulgar, cu sânii fluturându-i, încântată nevoie-mare de orgasmele, pardon, uralele mulţimii, când cântă despre sex, droguri şi petreceri „Mă simt foarte norocoasă – mulţi copii celebri înnebunesc sau se rămân persoanele care erau în trecut, fără să poată deveni ceea ce era predestinat“, spunea Miley, într-un interviu de anul trecut.

image

2008, primul shooting adult, cel din Vanity Fair, în iunie, a adus-o în mijlocul primului scandal, celebritatea cerându-şi preţul. A încercat din răsputeri să se desprindă de imaginea Disney, iar publicul a mustrat-o dur pentru muzica şi videoclipurile „cu aluzii sexuale“, dar şi pentru apariţie: ea goală, acoperită doar de o pătură. „Cyrus nu mai e un model bun de urmat, nu mai e bisericoasă“, „fata asta îmi provoacă greaţă, dacă era un câine, o loveam în faţă“ sau chiar „Nu e OK, din cauza asta creşte numărul adolescentelor gravide“ sunt doar câteva dintre reacţii. Lumea Disney era pe jar, copila de 15 ani era acum o femeie portretizată matur şi erotic. Speriată, Miley a declarat: „Am participat la o şedinţă foto care se voia artistică, văzând pozele, mă simt atât de ruşinată… n-am vrut o clipă să se întâmple asta şi cer scuze fanilor, la care ţin foarte mult“.

2009, prima dragoste. Era pop star, star de televiziune şi star de cinema. Acum, la 16 ani, l-a cunoscut pe Liam Hemsworth (24), în timpul filmărilor pentru „The Last Song“. „ Caut modalităţi de-a menţine viaţa personală privată – de aceea am şi renunţat la Twitter. Amândoi am decis ca, orice relaţie am avea, să o menţinem cât mai privată“, spunea ea atunci. În iunie 2010, Miley a recunoscut că al treilea ei album, „Can’ Be Tamed“, este despre iubitul ei. „Multe melodii sunt despre el într-un el, dar şi despre relaţiile trecute peste care trebuie să treci şi să te eliberezi de ce te ţine în trecut“, asta până la prima despărţire serioasă în noiembrie 2010, preţ de câteva luni. La 18 ani, Miley era filmată fumând salvie halucinogenă dintr-un bong. A urmat în 2012 şi logodna lor, când fiecare lua avânt în carieră.

2013, „Miley: The Movement“ este documentarul pe care l-a realizat vedeta de 21 de ani cu MTV, care a urmărit-o pe parcursul producerii albumului „Bangerz“, dar şi-n culisele controversatei interpretări de pe scena VMA. „Ştiţi, sunt acelaşi om, am acelaşi suflet ca acum 5 ani. Dacă voiam într-adevăr să ies şi să fac un show cu sex sălbatic, nu m-aş fi îmbrăcat naibii într-un urs!“, spune Miley. Documentarul pune accentul pe altceva: Miley a fost toată viaţa ei, în văzul publicului. „Parcă am fost într-o tabără de instructaj în divertisment“… De la 9 ani a apărut pe sticlă, apoi a devenit idol. Acum, lucrează cu Future, will.i.am, Nelly, Pharrell… greii hip-hopului, în războiul ei cu lumea. În septembrie, Liam rupea logodna.

Ultima ei apariţie de pe 9 mai 2014 ne şi şochează, dar şi creşte, în mod bizar, respectul pentru imprevizibilitatea ei: regina twerkingului călărind un penis gonflabil, pe scena clubului G-A-Y din Londra, imitând sexul oral, strigând „Pentru nenorociţii care mi-au frânt inima, în special unul din ei, să-mi sugeţi p***“. O fi fost vorba de Liam, deşi a negat ulterior?

Poate că dreptul la egalitate, feminismul pe care-l promovează agresiv Miley poate fi cumva apărat şi lăudabil în intenţia lui, de vreme ce vremurile disperate cer măsuri disperate. „Vreau doar să fie egalitate“, spunea ea recent, într-un interviu pentru „Elle“, „Vreau să spun, rapperii se apucă de turul pantalonilor toată ziua bună-ziua şi au curve în jur, dar nimeni nu comentează nimic. Dar când mi-apuc eu turul pantalonilor şi am modele fierbinţi în jurul meu, sunt o femeie degradantă?“

image

Citiţi mai multe în numărul OK! din 29 mai 2014

FOTO WENN, GOOGLE



Recente pe Ok! Magazine

Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg