News

Oana Roman va avea la nuntă un buchet din trandafiri îngheţaţi

Deşi a trecut printr-o serie de probleme în ultima vreme, pregătirile pentru nunta ei cu Marius Elisei nu au fost sistate. Iar la evenimentul planificat pe 15 iunie, Oana are de gând să fie cu totul şi cu totul deosebită.

În ciuda celor două operaţii prin care a trecut, cea de cezariană şi cea de curăţare a infecţiei apărute după aceasta, dar şi a faptului că Marius şi-a luxat glezna la fotbal, cei doi miri sunt foarte veseli şi nerăbdători să facă nunta şi botezul. Cele două evenimente vor avea loc pe data de 15 iunie, la capela Sfânta Treime din cadrul domeniului Ştirbey.

În afară de rochia de mireasă, creată de sora ei, Catinca, şi de pantofii achiziţionaţi de la Paris, Oana va avea şi un buchet deosebit, din trandafiri criogenaţi – ultima fiţă printre starurile internaţionale. Practic, aceştia rezistă şi 25 de ani, ca şi cum ar fi abia tăiaţi din grădină.

Pentru aranjamentele florale care vor împodobi locaţia aleasă pentru desfăşurarea petrecerii, mireasa a ales hortensii, lalele şi trandafiri.

„Pregătiri, pregătiri şi iar pregătiri!“, a scris Oana pe contul său de Facebook. „Am senzaţia că mai am o mie de lucruri de făcut şi mai sunt doar 2 săptămâni până la evenimentul din 15 iunie! Am multe ajutoare şi sper să ducem totul la bun sfârşit!“, a notat ea pe 29 mai.

„Mă simt bine, azi îmi scoate firele şi recuperarea se derulează bine! Doctorul care mi-a făcut cezariana tot nu m-a contactat şi eu n-am niciun gând să-l caut, atâta timp cât cred că el are să-mi dea mie explicaţii, nu eu lui!“, a spus ea, referitor la starea ei de sănătate.

„Lumea speculează, mulţi îşi dau cu părerea fără să aibă habar despre ce e vorba... şi pe modelul autohton «Câţi oameni atâtea păreri!» luni mă duc la sora mea la atelier la prima probă pentru rochia de mireasa... am emoţii!“, şi-a anunţat Oana fanii de pe Facebook.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Uite-o pe Antonia în copilărie

News

FOTO Uite-o pe Antonia în copilărie

Cu o mamă atât de frumoasă, nu-i de mirare că artista are atâţia admiratori, pentru că a avut pe cine moşteni. Încă de la o vârstă fragedă, micuţa Antonia era o păpuşă de fată, care prevestea că va frânge inimi peste doar câţiva ani.

FOTO Câte kilograme a luat Carmen Brumă în timpul sarcinii?

News

FOTO Câte kilograme a luat Carmen Brumă în timpul sarcinii?

Vedeta arată incredibil de bine, chiar şi în ultimul semestru de sarcină, ceea ce i-a făcut pe mulţi să se întrebe dacă nu cumva Carmen se înfometează pentru a nu lua prea mult în greutate.

FOTO Anna Lesko îşi arată burtica de gravidă

News

FOTO Anna Lesko îşi arată burtica de gravidă

Aflată în ultimul trimestru de sarcină, cântăreaţa basarabeancă ne arată cât de mult i-a crescut burtica, asta după ce timp de şapte luni a ţinut secret faptul că aşteaptă un copil.

Oana Roman s-a logodit

News

Oana Roman s-a logodit

După o sarcină care a luat pe toată lume prin surprindere, a urmat logodna, înfăptuită în weekend, când Marius Elisei şi-a surprins iubita cu un inel dăruit chiar lângă bradul împodobit.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Uite cum era Andreea Esca în liceu

News

Uite cum era Andreea Esca în liceu

Dacă tot a început bacalaureatul, prezentatoarea ştirilor Pro TV a rememorat vremurile în care ea însăşi era liceeană şi avea emoţii înaintea unui asemenea examen important.

News

Gérard Depardieu se mută în Rusia

După ce preşedintele Vladimir Putin i-a acordat cetăţenia rusă, actorul francez îşi va muta domiciliul în oraşul Saransk, pe Strada Democraţiei.

Dan Bittman şi-a recăpătat vocea

News

Dan Bittman şi-a recăpătat vocea

Veste bune pentru fanii trupei Holograf, care nu vor mai avea de aşteptat prea mult până la primul concert live al formaţiei, după operaţia solistului.