News

La Toya Jackson se pregăteşte de nuntă

de admin

La Toya Jackson se pregăteşte de nuntă

Cântăreaţa de 58 de ani, sora regretatului superstar Michael Jackson, a fost cerută în căsătorie de managerul ei de afaceri, în Hawaii, în august, dar abia acum s-a gândit să accepte. Un timp cam lung pentru un răspuns, nu?

La Toya s-a logodit oficial cu Jeffre Phillips, după aproape un an de gândire – de ce? Se pare că gestul romantic al partenerului ei a venit ca un şoc pentru ea: “N-am spus un Da rapid. Nici nu aveam idee. Nu puteam înţelege de ce e atât de nervos, am fost în şoc.”, a mărturisit ea pentru revista People. “Suntem cei mai buni prieteni şi am fost parteneri de afaceri dintotdeauna. Mereu s-a comportat profesional – nimeni n-a trecut cu adevărat limitele impuse”.

Vestea logodnei vine, culmea, la jumătate de an după ce se zvonea că sora muzicianului s-ar fi căsătorit în secret în Los Angeles. Desigur, Jackson a negat zvonurile. Ea a mai fost căsătorită cu managerul ei, Jack Gordon, timp de 7 ani, înainte să divorţeze în 1997, menţionând că acesta era un om violent şi abuziv.

FOTO WENN

Modifică Setările