News

La Toya Jackson se pregăteşte de nuntă

de admin

La Toya Jackson se pregăteşte de nuntă

Cântăreaţa de 58 de ani, sora regretatului superstar Michael Jackson, a fost cerută în căsătorie de managerul ei de afaceri, în Hawaii, în august, dar abia acum s-a gândit să accepte. Un timp cam lung pentru un răspuns, nu?

La Toya s-a logodit oficial cu Jeffre Phillips, după aproape un an de gândire – de ce? Se pare că gestul romantic al partenerului ei a venit ca un şoc pentru ea: “N-am spus un Da rapid. Nici nu aveam idee. Nu puteam înţelege de ce e atât de nervos, am fost în şoc.”, a mărturisit ea pentru revista People. “Suntem cei mai buni prieteni şi am fost parteneri de afaceri dintotdeauna. Mereu s-a comportat profesional – nimeni n-a trecut cu adevărat limitele impuse”.

Vestea logodnei vine, culmea, la jumătate de an după ce se zvonea că sora muzicianului s-ar fi căsătorit în secret în Los Angeles. Desigur, Jackson a negat zvonurile. Ea a mai fost căsătorită cu managerul ei, Jack Gordon, timp de 7 ani, înainte să divorţeze în 1997, menţionând că acesta era un om violent şi abuziv.

FOTO WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, are iubit: iată cine e!

News

FOTO Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, are iubit: iată cine e!

Din fericire, viaţa adolescentei devine mai bună pe zi ce trece: după un an groaznic în care scandalul familiei sale a împins-o la o tentativă de suicid şi o perioadă petrecută la un centru de reabilitare, departe de mass media. Paris, în vârstă de 17 ani, are un iubit. Vezi cum arată!

News

Ce vedete câştigă cei mai mulţi bani... post-mortem!

Sunt atâtea iconuri artistice care s-au impus cu succesul lor la nivel mondial atât de bine, că dăinuie amintirea lor şi după ce şi-au luat rămas bun de la noi, câştigând în continuare la fel de mulţi bani pe când erau în viaţă.

News

Iubitul fiicei lui Whitney Houston, investigat pentru tentativa de omor a acesteia

O declaraţie şocantă vine acum din partea mătuşii fiicei lui Whitney Houston, după apariţia lui Nick la emisiunea celebră pledând ca victimă a acuzaţiilor criminale: “Cu tot respectul, Nick Gordon se află sub investigaţie

News

Apariţie rară: Jack Nicholson şi fata lui, Lorraine! Cum arată ea?

Respectatul star de 77 de ani a participat alături de fata sa de 23 de ani la o expoziţie de fotografie. "It's Just A Shot Away: The Rolling Stones In Photographs", din Los Angeles, şi asta este cu atât mai impresionant cu cât Jack apare foarte rar cu Lorraine.

Cu cine l-a înlocuit Téa Leoni pe David Duchovny?

News

Cu cine l-a înlocuit Téa Leoni pe David Duchovny?

Frumoasa actriţă de 48 de ani, care a divorţat oficial de starul din Californication şi Dosarele X anul acesta, după 17 ani de căsnicie, şi-a găsit “soţ”. Oarecum. Téa şi noul ei iubit chiar joacă împreună pe micile ecrane, în serialul Madam Secretary, în rolurile de soţ şi soţie, iar

Fashion

FOTO Vedete pe covorul roşu, la gala Creative Arts Emmy

Cele mai talentate staruri ale televiziunii au sosit la gala de sâmbătă seara, la ediţia anuală de decernare a premiilor Creative Arts Emmy, care a avut loc la Nokia Theatre, în Los Angeles. Printre câştigători se numără staruri precum...

FOTO Sean Penn renovează casa pentru Charlize Theron şi fiul ei?

News

FOTO Sean Penn renovează casa pentru Charlize Theron şi fiul ei?

Se pare că starul este îndrăgostit până peste cap, de vreme ce are de gând să-şi renoveze locuinţa din Malibu, pentru a fi 100% sigură pentru micul Jackson, băiatul de doi ani al iubitei sale,

Charlize Theron are o idilă cu Sean Penn?

Gossip

Charlize Theron are o idilă cu Sean Penn?

Frumoasa actriţă de 38 de ani a stârnit valuri de reacţii odată cu vacanţa sa de Anul Nou alături de câştigătorul de Oscar, Sean Penn, vacanţă pe care a petrecut-o în Hawaii şi care se presupune a fi fost una romantică.

News

La Toya Jackson neagă căsătoria cu partenerul ei

Se pare că povestea nunţii dintre sora regretatului Michael Jackson şi logodnicul său, Jeffre Phillips, este falsă! Cuplul a infirmat ideea printr-o declaraţie oficială şi printr-un anunţ pe blogul cântăreţei.
„Zvonurile că La Toya Jackson s-a căsătorit cu partenerul