News

Justin Bieber, victima unui şantaj de un milion de dolari

Justin Bieber, victima unui şantaj de un milion de dolari

La 20 de ani ai săi, cântăreţul american are deja probleme cu legea şi este arătat cu degetul în presa internaţională pentru relele sale moravuri. Mai nou, e şi un personaj şantajabil, care ar da oricât pentru a-şi ascunde greşelile.

Justin Bieber a fost "victima unui şantaj de un milion de dolari", din cauza unei înregistrări video în care cântăreţul este surprins în timp ce face afirmaţii rasiste şi care a intrat în posesia unui bărbat cu identitate necunoscută, ce i-a cerut artistului bani pentru a nu o face publică.

Potrivit echipei de management a artistului, aceasta a fost contactată de un avocat angajat de acest bărbat, care a venit să negocieze suma, cu două luni în urmă. Când reprezentanţii cântăreţului au refuzat, avocatul a scăzut suma la 800.000 de dolari şi, ulterior, a bătut palma pentru 500.000 de dolari.

Cu toate acestea, şantajistul a trimis înregistrarea tabloidului britanic „The Sun“, care a publicat-o la începutul acestei săptămâni. În imagini, Bieber este surprins făcând o glumă pe seama comunităţii de culoare: „De ce le este negrilor frică de drujbe? Fugi, negrule, fugi (Run, nigger, nigger, nigger)“.

Iar la câteva zile după aceea, a ieşit la suprafaţă altă înregistrare, în care Bieber cântă pe ritmuri rap despre uciderea unui "negru" şi despre aderarea la organizaţia rasistă americană Klu Klux Klan, schimbând cuvintele hitului său din 2009 "One Less Lonely Girl" cu "One Less Lonely Nigger".

E de aşteptat ca Bieber să primească o amendă pentru afirmaţiile rasiste, îngroşând astfel caietul „negru“ cu greşeli publice, şi să-l supere pe "fratele" Usher, care până acum l-a susţinut în toate.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Justin Bieber, un pachet de muşchi

News

Justin Bieber, un pachet de muşchi

Adolescentul se transformă într-un bărbat în toată regula. Ştie că nu doar muzica lui atrage fanele, aşa că are grijă ca trupul lui să fie tonifiat, cu muşchii bine definiţi. Măcar dacă asta l-ar ţine departe de fumat iarbă…

Gossip

RIP Eminem

Un zvon pe Internet a creat panică în întreaga lume. Potrivit unei informaţii care a circulat pe site-ul de socializare Facebook, celebrul rapper a decedat luni dimineaţa, iar fanii i-au deplâns trecerea în nefiinţă.

Selena Gomez se luptă cu o boală incurabilă

Gossip

Selena Gomez se luptă cu o boală incurabilă

Deşi recent presa tabloidă de peste Ocean anunţa că tânăra cântăreaţă şi-a anulat concertele pentru a intra într-o clinică de dezintoxicare, motivul retragerii ei temporare de pe scenă este altul.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

S-a schimbat liderul de pe Twitter

Muzica

S-a schimbat liderul de pe Twitter

Justin Bieber a fost detronat din fruntea clasamentului celor mai populare persoane de pe Twitter, clasament din care fac parte şapte vedete din muzică.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

News

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

De la căsătoria prinţului moştenitor al Luxemburgului, Guillaume, cu contesa belgiană Stéphanie de Lannoy nu puteau lipsi membri familiei regale din România

Kate şi Pippa, elegante la nunta unei prietene

News

Kate şi Pippa, elegante la nunta unei prietene

Catherine, Ducesă de Cambridge, şi sora ei, Pippa Middleton, au eclipsat-o pe mireasă, o fostă colegă de clasă de la Colegiul Marlborough.

Uite cum arată casa lui Ashton Kutcher

News

Uite cum arată casa lui Ashton Kutcher

Dacă tot e proaspăt burlac, se impunea ca noua reşedinţă a starului din „Two and a Half Men“ să fie pe măsura marilor schimbări din viaţa sa.