News

Justin Bieber, victima unui şantaj de un milion de dolari

Justin Bieber, victima unui şantaj de un milion de dolari

La 20 de ani ai săi, cântăreţul american are deja probleme cu legea şi este arătat cu degetul în presa internaţională pentru relele sale moravuri. Mai nou, e şi un personaj şantajabil, care ar da oricât pentru a-şi ascunde greşelile.

Justin Bieber a fost "victima unui şantaj de un milion de dolari", din cauza unei înregistrări video în care cântăreţul este surprins în timp ce face afirmaţii rasiste şi care a intrat în posesia unui bărbat cu identitate necunoscută, ce i-a cerut artistului bani pentru a nu o face publică.

Potrivit echipei de management a artistului, aceasta a fost contactată de un avocat angajat de acest bărbat, care a venit să negocieze suma, cu două luni în urmă. Când reprezentanţii cântăreţului au refuzat, avocatul a scăzut suma la 800.000 de dolari şi, ulterior, a bătut palma pentru 500.000 de dolari.

Cu toate acestea, şantajistul a trimis înregistrarea tabloidului britanic „The Sun“, care a publicat-o la începutul acestei săptămâni. În imagini, Bieber este surprins făcând o glumă pe seama comunităţii de culoare: „De ce le este negrilor frică de drujbe? Fugi, negrule, fugi (Run, nigger, nigger, nigger)“.

Iar la câteva zile după aceea, a ieşit la suprafaţă altă înregistrare, în care Bieber cântă pe ritmuri rap despre uciderea unui "negru" şi despre aderarea la organizaţia rasistă americană Klu Klux Klan, schimbând cuvintele hitului său din 2009 "One Less Lonely Girl" cu "One Less Lonely Nigger".

E de aşteptat ca Bieber să primească o amendă pentru afirmaţiile rasiste, îngroşând astfel caietul „negru“ cu greşeli publice, şi să-l supere pe "fratele" Usher, care până acum l-a susţinut în toate.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările