Muzica

Vaya Con Dios revine la Bucureşti

Ultima şansă să-i auziţi cântând live! Artiştii belgeni revin la Bucureşti, la cererea publicului, şi vor susţine un concert pe 5 octombrie, la Sala Palatului, show-ul făcând parte din turneul internaţional "Farewell Tour".

La începutul anului 2013, Vaya Con Dios îşi anunţa retragerea din activitate printr-un turneu internaţional, "Farewell Tour". Planificat iniţial să dureze un an, turneul s-a prelungit, la cererea fanilor din întreaga lume, şi noi date s-au adăugat calendarului iniţial al trupei, informează organizatorii, Events.

Vaya Con Dios a concertat în martie 2013 la Bucureşti, dar belgienii au hotărât să adauge încă o dată România în calendarul lor din 2014. La decizia lor a contribuit mult şi reacţia românilor.

"Am primit nenumărate mesaje de la fani cu întrebarea dacă n-am putea să îi mai aducem măcar o dată aici. Am profitat de prelungirea turneului de adio, aşa că, pe 5 octombrie, la Sala Palatului va fi «Farewell song» Vaya Con Dios!", spune Sorina Burlacu, director general Events.

Site-ul oficial vayacondios.info anunţă că turneul mondial va lua sfârşit în octombrie, în Belgia. Ultimele două concerte din cariera formaţiei Vaya Con Dios vor avea loc pe 24 octombrie la Antwerp şi pe 25 octombrie la Bruxelles. În total, trupa Vaya Con Dios a înregistrat până acum vânzări ce depăşesc 7 milioane de albume şi 3 milioane de single-uri.

Pe 5 octombrie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00. Biletele intră în vânzare începând de miercuri şi sunt disponibile la preţuri ce variază între 135 şi 400 de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Tichetele se pot cumpăra online, pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, odafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărtureşti).

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

VIDEO Liza Minnelli s-ar putea retrage din activitate

Muzica

VIDEO Liza Minnelli s-ar putea retrage din activitate

Legendara actriţă şi cântăreaţă dă tot mai des semne de oboseală, mai ales după cele două intervenţii chirurgicale la şold. Iar, deunăzi, starea ei de sănătate a împiedicat-o să susţină un concert la Londra.

FOTO & VIDEO Paula şi Ovi, din nou câştigători la Eurovision!

Muzica

FOTO & VIDEO Paula şi Ovi, din nou câştigători la Eurovision!

Cu 12 puncte din partea juriului şi 10 de la public, cei doi au devenit primii artişti calificaţi pentru a doua oară în faza internaţională a concursului, ce va avea loc anul acesta la Copenhaga.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Muzica

Taxi & Mihaela Rădulescu, reloaded

Formaţia Taxi a filmat în urmă cu câteva zile un nou videoclip alături de Mihaela Rădulescu. Lucrul la materialul video pentru piesa „Tăcerea din ochi“ a durat peste 18 ore.

Cine e noul solist de la Iris?

Muzica

Cine e noul solist de la Iris?

De când Cristi Minculescu a părăsit trupa, rockerii de la Iris tot încearcă să-i găsească un înlocuitor. Toni Şeicărescu nu a rămas alături de formaţie, aşa cum credeam cu toţii.

Holograf revine pe scenă pe 7 martie

Muzica

Holograf revine pe scenă pe 7 martie

E oficial! Solistul Dan Bittman şi trupa sa se reîntorc, după o pauză de câteva luni, cu un concert pe care-l vor susţine în clubul Tribute.

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

News

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

De la căsătoria prinţului moştenitor al Luxemburgului, Guillaume, cu contesa belgiană Stéphanie de Lannoy nu puteau lipsi membri familiei regale din România

Muzica

Proconsul aniversează 13 ani

Nu e o cifră cu ghinion, ci dimpotrivă. Al 13-lea an vine pentru Proconsul cu un concert aniversar la Bruxelles, pe 19 octombrie, când trupa va lansa la nivel internaţional şi un album „Best of “.