News

FOTO Vedetele cele mai sexy după 60-70 de ani!

de admin

Ah, nimic nu se compară cu frumuseţea tinereţii! De fapt, asta este atât de irelevant, când ne gândim că aceste vedete şi nu numai sfidează regulile timpului şi ne dovedesc că anii nu ne îmbătrânesc urât, ci chiar armonios. Aşadar, există sex-appeal şi la 60 de ani, 70 de ani, chiar 80 de ani, după cum vom putea urmări în cele ce urmează.

Christie Brinkley

60 de ani

Liam Neeson

61 de ani

Sally Field

67 de ani

Raquel Welch

73 de ani

Sean Connery

83 de ani

Sigourney Weaver

64 de ani

Goldie Hawn

68 de ani

Olivia Newton-John

65 de ani

Meryl Streep

64 de ani

FOTO WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Fashion

Se poartă rochia-furou! Cât de bine arată aceste vedete în rochia-furou?

Încă nu ştim exact cum să digerăm acest nou trend care a acaparat Hollywoodul de ceva timp. Se vrea a fi sexi şi elegant, cuminte, dar interesant, riscant, dar nu vulgar. Problema e că această rochie-furou – fină, cu materialul de saten căzut pe forme,

FOTO Selfie de supermodel: cele mai sexi poze ale modelelor

News

FOTO Selfie de supermodel: cele mai sexi poze ale modelelor

Îngeraşi Victoria's Secret, modele seducătoare de pe copertele revistelor, reprezentante ale frumuseţii de netăgăduit - toate s-au fotografiat într-un moment de narcisism

News

Cei mai sexy bărbaţi la gala Golden Globes

Cum cele mai frumoase şi mai elegante femei din lumea filmului şi-a divertismentului au epatat cu ţinutele lor diafane, preţioase şi surprinzătoare, nici bărbaţii de succes nu s-au prezentat mai prejos. Cei mai doriţi burlaci, dar şi cei mai irezistibili familişti convinşi, cu sau fără iubitele lor la braţ, ne-au încântat privirile aseară, la gala de premiere Golden Globes 2014.

Iată care sunt cei mai seducători bărbaţi celebri de pe covorul roşu!

FOTO Miley Cyrus a întrecut măsura: goală în noul clip

News

FOTO Miley Cyrus a întrecut măsura: goală în noul clip

Atenţie, urmează imagini şocante! De fapt, nu sunt mai deloc şocante, având în vedere în câte ipostaze pornografice am văzut-o în ultimele luni… aşadar: iat-o pe artista de 20 de ani complet dezbrăcată în noul videoclip, cocoţată pe o bilă imensă.

News

Mike Tyson: “Sunt aproape în pragul morţii”

Este chiar declaraţia starului care a recunoscut că are mari probleme cu drogurile şi cu alcoolul, nefiind în stare să stea departe de aceste vicii prea mult timp.

News

Cele mai spectaculoase ţinute la MTV Video Music Awards 2013

La ediţia de anul acesta a faimoaselor premii MTV, care a avut loc duminică în Brooklyn, New York, vedetele au concurat nu numai pentru trofeele muzicale, dar şi cu cele mai stilate şi extravagante ţinute care să epateze pur şi simplu. Şi bineînţeles, unele au exagerat, altele au ştiut să rămână în zona eleganţei. Care au reuşit să impresioneze plăcut şi care nu, vedem în continuare! Cum vi se par rochiile alese?

News

FOTO Cei mai buni prieteni ai vedetelor

Dacă vrei un prieten la Hollywood, ia-ţi un câine! Probabil că, în cazul unor staruri, această zicală puţin tristă este şi, într-o oarecare măsură, adevărată. Căci amicii lor necuvântători îi vor adula nu doar atunci când sunt în culmea succesului, ci şi după ce la va trece vremea. Să-i vedem!

News

Dustin Hoffman a fost operat de cancer

Din fericire pentru actorul câştigător de Oscar, această boală gravă nu l-a acaparat prea mult, cancerul fiind „depistat din timp“ şi „eliminat chirurgical“, recent, după cum a declarat purtătorul său de cuvânt.

News

Jennifer Aniston: „Nu am anulat nunta“

După săptămâni întregi de nedumerire în privinţa mult-aşteptatei nunţi ale actriţei cu Justin Theroux, iată în sfârşit o declaraţie revelatoare a starului privind situaţia tensionată creată în jurul zvonului că cei doi s-ar fi certat şi ar fi anulat evenimentul.