News

FOTO Robert De Niro, gest in memoriam pentru tatăl său

FOTO Robert De Niro, gest in memoriam pentru tatăl său

Starul hollywoodian a decis să-şi transforme restaurantele în galerii de artă pentru picturile şi desenele acestuia, pentru ca lumea să-l judece după talent, nu după înclinaţiile sale sexuale.

Robert De Niro a şocat o lume întreagă, după ce a dezvăluit public faptul că tatăl său era homosexual. Povestea acestuia a fost înglobată într-un documentar produs de HBO, "Remembering the Artist: Robert De Niro Sr.", ce va avea premiera pe postul HBO pe 9 iunie.

Robert De Niro Sr., care a murit în 1993 din cauza unui cancer de prostată, a fost un pictor expresionist abstract de succes în anii '40 şi '50, ale cărui opere au marcat scena artistică postbelică din Statele Unite.

Înainte de moartea tatălui său, Robert De Niro l-a rugat pe acesta să îi creeze designul pentru meniurile din restaurantul său Tribeca Grill şi să îi decoreze restaurantele şi hotelurile cu tablourile sale - portrete şi peisaje.

"Vreau să arăt lumii operele tatălui meu. Am aceste restaurante, am şi un hotel (The Greenwich Hotel din New York), am aceste tablouri pe care vreau să le expun", a declarat starul de cinema.

"Într-o zi, l-am întrebat dacă ar fi de acord să îmi decoreze restaurantele cu tablourile lui. A fost de acord, le-a fixat chiar el în perete, l-a pus pe cel mai mare în partea din spate a restaurantului. Ulterior, am aflat că venea aici o dată pe săptămână cu prietenii lui, stătea la masa din spate şi era mândru de opera lui. Am fost foarte fericit când am aflat acest lucru", a adăugat actorul.

Foto: WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

News

VIDEO Robert De Niro vorbeşte despre tatăl său homosexual

După ce ani de zile s-a ferit să vorbească despre familia, ţinând-o departe de ochii publicului zeci de ani, actorul a acceptat să dezvăluie cele mai intime secrete din viaţa sa privată, în cadrul unui documentar dedicat memoriei tatălui său.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Amprentele lui De Niro, la Hollywood

News

Amprentele lui De Niro, la Hollywood

E clar că talentatul actor şi-a pus amprenta pe cinematografia americană. Dar, deunăzi, a făcut-o la propriu, în cimentul din faţa cinematografului Chinese Theatre din Los Angeles.