Protectie si ingrijire pe toata durata verii cu Sun Balance

5 iunie, 2014
lotiune hidratanta si calmanta dupa plaja jpeg

Visezi deja la vacanta, la „baile” de soare, pentru a obtine un bronz stralucitor... Nu uita ca fara o protectie adecvata, pielea ta va avea de suferit in urma expunerii constante la soare. Folosind produse din gama Sun Balance, vei oferi pielii tale ingrijirea

Visezi deja la vacanta, la „baile” de soare, pentru a obtine un bronz stralucitor... Nu uita ca fara o protectie adecvata, pielea ta va avea de suferit in urma expunerii constante la soare. Folosind produse din gama Sun Balance, vei oferi pielii tale ingrijirea de care are nevoie in tot sezonul cald.

Produsele din gama Sun Balance au fost create special pentru persoanele care isi doresc un bronz delicat si cu efect indelungat. Mai mult de atat, Sun Balance asigura protectie eficienta impotriva razelor UV pentru toate tipurile de ten. Prin utilizarea produselor din aceasta gama, vei oferi siguranta pielii tale atunci cand aceasta este expusa la soare si te vei bucura de un bronz intens si durabil cat e vara de lunga.

image

Gama Sun Balance include produse pentru fata si corp: lotiune cu protectie solara pentru pielea sensibila, crema cu protectie solara pentru fata si corp, lotiune hidratanta dupa plaja si lotiune dupa plaja cu efect autobronzant.

Persoanelor cu pielea sensibila le este indicata Lotiunea pentru protectie solara dedicata pielii sensibile. Formula avansata, imbogatita cu ulei de argan, unt de shea si vitamina E, hidrateaza, calmeaza si protejeaza pielea impotriva razelor UV. Vitamina E neutralizeaza radicalii liberi responsabili de imbatranirea prematura, iar uleiul de argan si untul de shea hranesc pielea si o pastreaza catifelata.

image

Daca iti doresti sa folosesti un singur produs pentru fata si corp, poti alege Crema cu protectie solara pentru fata si corp. Aceasta asigura o protectie de incredere si ofera pielii un aspect de bronz natural si uniform. Ingredientele sale active, vitamina E, uleiul de argan si untul de shea hranesc in profunzime pielea si o protejeaza impotriva razelor solare.

image

La fiecare expunere la soare, pielea are nevoie de protectie. Lotiunea hidratanta dupa plaja contine substante active de ingrijire care racoresc si linistesc pielea afectata dupa expunerea la soare. D-Pantenol si Alantoina, ce se regasesc in lotiune, calmeaza iritatiile produse de expunerea la soare. Uleiul de argan mentine gradul de hidratare al pielii, iar Hydro-Complexul mentine elasticitatea si fermitatea pielii.

Daca nu ai timp suficient pentru plaja sau iti doresti un bronz mai intens timp indelungat, Sun Balance iti pune la dispozitie inca un produs: Lotiunea dupa plaja cu efect autobronzant. Este un produs ce poate fi utilizat ca alternativa la soare sau dupa baia de soare, pentru mentinerea si intensificarea bronzului. Datorita tehnologiei DHA Rapid, asigura aparitia si durabilitatea bronzului. D-Pantenolul, alaturi de uleiul de argan, regenereaza epiderma pielii si o catifeleaza. Folosirea regulata a produsului prelungeste bronzul.

Mai multe detalii gasiti pe:

http://coltuldefrumusete.ro/

https://www.facebook.com/coltuldefrumusete



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
AFIS FILM  jpg