News

FOTO Oana Ioniţă îşi botează băieţelul în weekend

FOTO Oana Ioniţă îşi botează băieţelul în weekend

Mare petrecere mare în familia fostei „bebeluşe“. Vedeta şi soţul ei, tenorul Florin Budnaru, îşi creştinează mezinul, ocazie pentru care au organizat o petrecere inedită, cu ţinute deşucheate. Iată detaliile botezului.

Duminică, băieţelul Oanei Ioniţă va fi botezat de naşii Ioana şi Mihai Găinuşă şi va primi numele Mihai Maxim.

Slujba de creştinare va avea loc la Biserica Podeanu din Bucureşti, iar petrecerea se va derula la Jubile the Ballroom, tema întregului eveniment find una muzicală.

Pentru invitaţii, Oana şi soţul ei, Florin, au optat pentru o caricatură a familiei lor.

„De-abia aştept evenimentul, însă, recunosc, mă încearcă tot felul de sentimente. Am vrut să îl botez pe băiatul meu în acelaşi loc ca şi pe Isabel, aşa că vom merge tot la Biserica Podeanu. Apoi, voi aştepta peste 100 de invitaţi la petrecerea la care vor fi foarte multe surprize, de la cele clasice, cu ursitoare, până la reprezentaţiile copiilor de la sala mea, care vor dansa şi vor cânta pe câteva arii celebre. Au pregătit un program deosebit care, sper eu, va fi pe placul tuturor. Nu îi vom uita nici pe adulţi, aşa că au pregătit show-uri special pentru ei Mirela Vaida, dar şi colegii soţului meu de la Teatrul de Operetă, care cântă extraordinar“, a declarat Oana pentru WOWbiz.ro.

Oaspeţii vor fi aşteptaţi la restaurant cu şampanie cu foiţă de aur de 23 de karate, cu aromă de mere şi lămâie.

Cât priveşte meniul, invitaţii vor fi răsfăţaţi cu vită marinată cu chimichurri, salată de mango cu rucola, parfait-ul din ficat de gâscă îmbogăţit cu bourbon şi servit pe kiwi şi chifle cu amaranth.

Şi la capitolul vestimentaţie, Oana a vrut să iasă din tipare: „Pentru botez, mi-am comandat două ţinute speciale la «Casa Vogue», identice cu ale fetiţei mele, Isabel. Vom purta rochiţe cu simboluri muzicale şi sper să îi surprindem pe toţi. La fel vor sta lucrurile, probabil, şi în cazul lui Florin, soţul meu, care şi-a făcut un costum la Adina Buzatu, în acelaşi ton. Voi dezvălui doar ca bretelele lui sunt realizate manual cu momente din «Nunta lui Figaro», restul se va vedea la faţa locului! În plus, în întregul botez, de la restaurant până la ornamentele florale, se va regăsi tema muzicală, iar tortul va fi în formă de portativ”, a mai dezvăluit fosta vedetă a "Cronicii Cârcotaşilor".

În ceea ce îl priveşte pe micuţul Maxim, acesta va arăta ca un prinţ! „I-am pregătit nişte ţinute speciale! El va veni la biserică îmbrăcat în haine princiare, cu jabou, frac şi joben“, a conchis vedeta.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Ce talentat e băiatul lui Dezbrăcatu’!

News

FOTO Ce talentat e băiatul lui Dezbrăcatu’!

Codruţ Kegeş, fosta vedetă a Cronicii Cârcotaşilor, e tare mândru de fiul lui, cu care poate, în sfârşit, să împărtăşească pasiunea pentru motoare. Iar cel mic promite să devină vedeta sportului pe două roţi.

Înainte şi acum: ghiceşti cine e această fetiţă?

News

Înainte şi acum: ghiceşti cine e această fetiţă?

Chiar dacă în fotografie e brunetă, de ani buni are părul blond. A studiat coregrafia, s-a remarcat cu momentele de dans la o emisiune-pamflet, iar acum e profesoară de balet şi, în viaţa personală e pentru a doua oară mămică. Cine să fie?

News

Replici dure între Răzvan Ciobanu şi Şerban Huidu 

De când a revenit pe micul ecran, cârcotaşul s-a ales din nou cu critici. Cel care l-a luat în vizor, de data aceasta, a fost creatorul de modă Răzvan Ciobanu, care îl acuză că şi-a încălcat promisiunea de-a sta departe de sticlă.

Noi atacuri între Huidu şi Găinuşă

TV

Noi atacuri între Huidu şi Găinuşă

Că nu mai sunt prieteni, în pofida longevivei lor colaborări, asta o ştie toată lumea. Că au emisiuni concurente, de asemenea. Dar de aici şi până a se acuza de lucruri macrabre pe platoul de filmare… Vedeţi aici motivul noii dispute.

Vezi cine va prezenta „Cronica cârcotaşilor”

TV

Vezi cine va prezenta „Cronica cârcotaşilor”

După plecarea intempestivă a lui Mihai Găinuşă şi a lui Dezbrăcatu’ de la Prima TV, fanii emisiunii s-au întrebat cine îi va înlocui la pupitru, dat fiind faptul că marca e deţinută de Şerban Huidu.

FOTO Cătălin Botezatu, în rol de părinte

News

FOTO Cătălin Botezatu, în rol de părinte

Părinte spiritual, căci cel mic nu e fiul lui, ci finul lui. Botezatul este băieţelul unor prieteni, care a fost creştinat weekendul trecut. Oricum, apropiaţii creatorului de modă n-au putut să nu remarce cât de bine îi stă cu un copil în braţe.

TV

Şerban Huidu revine la Prima TV

După ce a părăsit Kiss FM, după 11 ani în care vocea lui a devenit un fel de marcă înregistrată a postului de radio, el rămâne în gaşca Cârcotaşilor şi pregăteşte un proiect surpriză.

Gossip

Dezbrăcatu’ s-a despărţit de soţia sa?

Începutul de an l-a prins pe Codruţ Kegheş departe de soţia sa, Laura, care s-a mutat din casa lor din Pantelimon înainte de Sărbători. Cei doi au luat o pauză… de căsnicie. Dar nu vor să se pripească să ia nicio decizie, mai ales că la mijloc se află şi un copil.

News

Huidu şi-a luat rămas bun de la Kiss FM

După 11 ani de colaborare cu postul de radio, cârcotaşul a anunţat pe blogul său că se desparte de echipa cu care a lucrat atâta timp, dar şi de partenerul său de suflet, Mihai Găinuşă. De când a provocat tragicul accident de maşină, soldat