News

Uite cum arată băiatul lui Sorin Ovidiu Vântu

Uite cum arată băiatul lui Sorin Ovidiu Vântu

Omul de afaceri are doi copii, pe Ionuţ şi pe Ioana, care sunt foarte discreţi în ceea ce priveşte viaţa lor şi n-au apărut în public decât acum trei ani, cu ocazia unei conferinţe de presă.

În mai 2011, publicul avea şansa să-i cunoască pe Ionuţ şi pe Ioana Vântu, cele două odrasle ale fostului patron F.N.I. La acea vreme, ei au organizat o conferinţă de presă prin care anunţau că Realitatea Media trecea din proprietatea tatălui lor în cea a lui Elan Schwartzenberg.

„E prima oară când suntem în faţa presei şi sperăm că şi ultima”, spunea atunci Ioana Vântu. „Pentru dumneavoastră, Sorin Ovidiu Vântu este un personaj controversat, pentru noi este familia, pentru noi este tata”, a declarat ea.

De-atunci şi până acum, n-am mai aflat decât că Ioana Vântu a născut în toamna anului 2009 un băiat, la o clinică particulară din Paris.

Cât despre fratele ei mai mic, Ionuţ, aflăm prin intermediul wowibiz.ro că a găsit sprijin în relaţia recentă cu Anca, o studentă la ASE, pentru care a făcut o adevărată pasiune.

Cei doi petrec mult timp împreună şi nu-şi ascund dragostea, fiind surprinşi sărutandu-se cu foc sau muscând din aceeaşi felie de pizza într-un restaurant.

De altfel, Ionuţ Vantu le-ar fi mărturisit prietenilor că este fericit de când este împreună cu Anca: „Acum mi-am primit şi cel mai frumos cadou!“.

Foto: arhiva ADH

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Gianina Corondan lucrează cu copiii

De când nu mai figurează pe lista angajaţilor televiziunii publice, vedeta s-a reorientat către lucrul cu copiii, cărora le predă lecţii de teatru. Vezi de unde i-a venit această idee de afacere.

Daniel Iordăchioaie a divorţat

News

Daniel Iordăchioaie a divorţat

Unul dintre trubadurii anilor 80-90 a decis să pună capăt căsniciei sale după 13 ani petrecuţi alături de Nouria. Cei doi o fată şi un băiat, pe care vor să-i ferească cât pot de mult de trauma despărţirii lor.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

FOTO Lili Sandu, prin “ochii” lui Catrinel Menghia

News

FOTO Lili Sandu, prin “ochii” lui Catrinel Menghia

Astăzi e ziua ei. O zi în care toţi prietenii îi spun “La mulţi ani!” şi o zi în care o descoperim altfel. În pictorialul realizat de Catrinel Menghia.

Anastasia Lazariuc s-a despărţit de Leonard Iosefini

News

Anastasia Lazariuc s-a despărţit de Leonard Iosefini

După o relaţie de trei ani, pe care toată lumea o credea solidă şi care trebuia să-i aducă pe cei doi în faţa altarului, cântăreaţa de muzică uşoară şi cunoscutul iluzionist şi-au spus “Adio”.

News

Elena Băsescu: „Sunt însărcinată în 7 săptămâni“

După ce preşedintele Traian Băsescu a dezvăluit că va deveni bunic, fiica cea mică a sa a confirmat şi ea şi soţul său, Bogdan Ionescu, aşteaptă primul lor copil.

Ghici cine e cea mai frumoasă femeie din lume?

News

Ghici cine e cea mai frumoasă femeie din lume?

E o artistă de culoare frumoasă, bogată, familistă şi foarte, foarte norocoasă. Cei de la revista „People“ au urcat-o pe cel mai înalt piedestal al frumuseţii. Oare despre cine este vorba?

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

News

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

De la căsătoria prinţului moştenitor al Luxemburgului, Guillaume, cu contesa belgiană Stéphanie de Lannoy nu puteau lipsi membri familiei regale din România