News

Uite cum arată băiatul lui Sorin Ovidiu Vântu

Uite cum arată băiatul lui Sorin Ovidiu Vântu

Omul de afaceri are doi copii, pe Ionuţ şi pe Ioana, care sunt foarte discreţi în ceea ce priveşte viaţa lor şi n-au apărut în public decât acum trei ani, cu ocazia unei conferinţe de presă.

În mai 2011, publicul avea şansa să-i cunoască pe Ionuţ şi pe Ioana Vântu, cele două odrasle ale fostului patron F.N.I. La acea vreme, ei au organizat o conferinţă de presă prin care anunţau că Realitatea Media trecea din proprietatea tatălui lor în cea a lui Elan Schwartzenberg.

„E prima oară când suntem în faţa presei şi sperăm că şi ultima”, spunea atunci Ioana Vântu. „Pentru dumneavoastră, Sorin Ovidiu Vântu este un personaj controversat, pentru noi este familia, pentru noi este tata”, a declarat ea.

De-atunci şi până acum, n-am mai aflat decât că Ioana Vântu a născut în toamna anului 2009 un băiat, la o clinică particulară din Paris.

Cât despre fratele ei mai mic, Ionuţ, aflăm prin intermediul wowibiz.ro că a găsit sprijin în relaţia recentă cu Anca, o studentă la ASE, pentru care a făcut o adevărată pasiune.

Cei doi petrec mult timp împreună şi nu-şi ascund dragostea, fiind surprinşi sărutandu-se cu foc sau muscând din aceeaşi felie de pizza într-un restaurant.

De altfel, Ionuţ Vantu le-ar fi mărturisit prietenilor că este fericit de când este împreună cu Anca: „Acum mi-am primit şi cel mai frumos cadou!“.

Foto: arhiva ADH

Comentarii

Articole asemănătoare

Daniel Iordăchioaie a divorţat

News

Daniel Iordăchioaie a divorţat

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

Modifică Setările