News

Simona Halep – cât costă să ajungi campioană?

Simona Halep – cât costă să ajungi campioană?

Una dintre cele mai valoroase sportive ale momentului a făcut senzaţie la Roland Garros. Însă drumul până aici a fost presărat de sacrificii, atât din partea ei, cât şi din partea familiei sale.

Simona Halep joacă tenis de la 4 ani, de pe vremea când racheta era mai mare decât ea. Pentru ea, tenisul a fost întotdeauna ca o joacă. Fratele ei, Niculae, a fost şi el jucător, însă a renunţat de timpuriu.

Până să ajungă în primele 100 tenismene din lume, greul a fost purtat de familia ei. Mama Simonei este casnică, iar tatăl are o fabrică de lactate, însă efortul financiar făcut ani de-a rândul de părinţi a fost uriaş.

Stere Halep, tatăl Simonei, povestea cu ceva ani în urma că toate cheltuielile legate de antrenamentul fiicei sale ajung la 50.000-60.000 de euro pe an, incluzând onorariul antrenorului şi biletele de avion pentru turneele internaţionale la care participă. În termeni financiari, această investiţie se amortizează abia în momentul în care sportivul reuşeşte să intre în Top 100.

„Dacă intri în primii 50, te îmbogăţeşti”, spunea Stere Halep pe vremea când Simona era abia pe locul 171.

În prezent, Simona Halep deţine locul 4 în WTA şi e a patra favorită, iar pentru performanţa de la Roland Garros a încasat aproximativ o jumătate de milion de dolari.

După finala Grand Slamului de la Paris cu Maria Şarapova, Halep a fost propulsată pe locul 3 WTA, după americanca Serena Williams şi chinezoaica Na Li.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

News

VIDEO Matteo îi răspunde lui Mircea Badea: „Muzica te depăşeşte“

După Delia şi a ei piesă, „Da mamă“, realizatorul emisiunii “În gura presei”, de la Antena 3 l-a acuzat şi pe Matteo de plagiat, ceea ce a dat naştere unui nou război pe Facebook, cu replici acide şi lovituri sub centură.

Nicolas Sarkozy, umilit de propriul tată!

News

Nicolas Sarkozy, umilit de propriul tată!

Cine credea că Nicolas Sarkozy a ajuns în cea mai înaltă funcţie publică fran­ceză graţie susţinerii de care a avut parte în sânul familiei s-a înşelat. Relaţia dintre el şi tatăl său n-a fost niciodată foarte apropiată. Iar Pál Sarkozy

FOTO Ce face fosta soţie a lui Adrian Sârbu, în timp ce el e anchetat pentru fraudă

Gossip

FOTO Ce face fosta soţie a lui Adrian Sârbu, în timp ce el e anchetat pentru fraudă

Janine Ştefan trăieşte pe picior mare, mai ales după divorţul de mogulul media. Uite ce viaţă are la Paris şi cu ce se ocupă fosta creatoare de modă.

FOTO Cum arată casa Conchitei Wurst

News

FOTO Cum arată casa Conchitei Wurst

Odată cu câştigarea Eurovisionului, „femeia cu barbă“ are tot mai mult succes pe scena internaţională. Artistul travestit austriac trăieşte pe picior mare şi nu-şi refuză nicio plăcere. Uite în ce lux trăieşte la Paris.

News

Alain Delon a ajuns de urgenţă la spital

Sex simbolul anilor ’60-’70 are o sănătate tot mai şubredă, iar zilele trecute a ajuns chiar pe masa de operaţie într-un spital din Paris. Din fericire, medicii i-au putut acorda îngrijirile necesare, iar acum actorul se simte mai bine.

News

Ramona Bădescu şi-a congelat ovulele

Are 45 de ani şi e una dintre cele mai dorite femei. Are, însă, un mare of: că nu a devenit încă mamă. Aşa că a trecut la măsuri drastice şi a decis să lupte cu timpul cu armele oferite de noile tehnologii medicale.

Harry Potter s-a logodit

News

Harry Potter s-a logodit

Nu e nicio glumă! Actorul britanic Daniel Radcliffe a făcut o magie şi a cucerit-o definitiv pe iubita sa, Erin Darke, căreia i-a pus pe deget inelul de logodnă, după doi ani de relaţie.

Elena Cârstea s-a reîntors în ţară

Muzica

Elena Cârstea s-a reîntors în ţară

După mai mulţi ani petrecuţi în Statele Unite, unde locuieşte împreună cu soţul său, americanul Glenn Muttart, cântăreaţa a revenit în România şi se pregăteşte pentru preselecţiile Eurovision.

News

Tatăl lui Mel Gibson a divorţat la vârsta de 94 de ani

Cum e fiul aşa e şi tatăl. Şi de ce ne-ar mira că seniorul a decis să-şi lase nevasta la vârsta asta, dacă şi celebrul său fiu a divorţat când nimeni nu se aştepta, şi cu şapte copii acasă!