News

Oficial: Antonio Banderas şi Melanie Griffith divorţează

de admin

Cei doi actori au decis ca, după 18 ani de căsnicie, să divorţeze, despărţindu-se pe "cale consensuală". "Am gândit mult şi am decis de comun acord să încheiem această căsnicie de aproape 20 de ani într-o manieră caldă şi prietenoasă, onorând şi respectându-ne reciproc, cât şi familia, prietenii şi timpul petrecut împreună", spune declaraţia lor comună, oficială, de vineri.

Anunţul lor este oarecum de aşteptat, după problemele familiale şi certurile pe care le-au avut şi chiar recunoscut public. Melanie (56) a înaintat actele de divorţ cu soţul ei de 53 de ani. Amândoi au un copil de 17 ani, Stella. Potrivit publicaţiei People, actriţa doreşte custodia fetei lor, pensie alimentară şi dreptul la vizite pentru Banderas.

Acest mariaj este al patrulea pentru Melanie şi al doilea pentru Antonio.

FOTO WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Melanie Griffith şi Antonio Banderas, împreună pentru prima dată după divorţ! Vezi pozele

News

Melanie Griffith şi Antonio Banderas, împreună pentru prima dată după divorţ! Vezi pozele

Cele două staruri anunţau anul trecut un divorţ iminent, după 19 ani de căsnicie. Deşi Banderas (54) are o relaţie de un an cu o altă femeie, acesta a participat împreună cu soţia lui înstrăinată, Melanie (57), la ceremonia de absolvire a liceului a fiicei lor, Stella.

Vedete care fac sport din plăcere

News

Vedete care fac sport din plăcere

Sportul a fost dintotdeauna important, dar parcă mai vital şi mai intens practicat ca în prezent, nu a fost până acum. Şi dacă ne întrebăm cum de vedetele mondene arată atât de bine, rezultatele lor de invidiat se datorează alimentaţiei şi antrenamentelor fizice care le-au sculptat siluetele.

FOTO Schimbare de look! Recunoşti celebrul actor vizibil întinerit?

News

FOTO Schimbare de look! Recunoşti celebrul actor vizibil întinerit?

De când a anunţat divorţul de soţia sa la fel de faimoasă, cu care a împărtăşit 19 ani din viaţă, veşnic tânărul star pare mai bine ca oricând. Flirtează cu cele mai frumoase femei, colindă lumea şi, mai nou, şi-a lăsat o barbă chiar “hipsterească”

Drew Barrymore şi-a schimbat lookul! Cum îi stă actriţei?

Beauty

Drew Barrymore şi-a schimbat lookul! Cum îi stă actriţei?

De la buclele blonde şi în degrade, ce aminteau de dulceaţa personalităţii ei de altădată şi de o imagine serenă, acum, vedeta de 39 de ani a ales o schimbare bruscă de look, alegând o nuanţă de păr mai sobră şi mai matură, dar la fel de frumoasă.

Fashion

NY Fashion Week: ce vedete şi-au dovedit stilul?

În cadrul Săptămânii Modei Mercedes-Benz de la New York, femeile sofisticate din lumea hollywoodiană şi-au primit locurile în primele rânduri pentru a admira modelele pe pasarelă. Show-uri de modă, colecţii celebre şi tendinţele le-au fermecat pe fiecare în parte - evenimente la care s-au prezentat şi ele cât mai aranjate. Totuşi, tot fashionistele au avut mai mult stil.

News

VIDEO Antonio Banderas, filmat cu o altă femeie înainte de anunţul divorţului

Cu siguranţă că, după 17 ani de căsnicie, Melanie Griffith nu va fi prea încântată de noul clip care a apărut pe Internet, cu (încă) soţul ei alături de o femeie misterioasă şi sexi, în Franţa,

News

Khloé Kardashian divorţează de soţul ei

După 4 ani de căsnicie cu Lamar Odom (34), starleta de 29 de ani a înaintat actele de divorţ, avocatul familie Karadshian anunţând că motivul îl reprezintă clasicele “diferenţe ireconciliabile”. Khloé nu doreşte pensie alimentară şi nici nu are de gând să-i ofere soţului ei bani, în cazul în care acesta ar cere pensie.