News

Kourtney Kardashian a confirmat sarcina

de admin

Kourtney Kardashian a confirmat sarcina

Evident că starleta, sora vestitei Kim Kardashian, a ţinut să confirme zvonul că este însărcinată pentru a treia oară cu Scott Disick în cadrul emisiunii familiei, Keeping Up with the Kardashians. Aproape imediat după ce s-au calmat apele, în urma mediatizatei nunţi a surorii sale cu Kanye West.

Kourtney (35) i-a povestit partenerului ei de 31 de ani, cu care are o relaţie deja din 2007, că vor avea al treilea copil, cei doi având un băiat, Mason Dash Disick (4), şi o fată, Penelope (2). Tot din serial aflăm că sarcina brunetei a fost neplanificată. Cât priveşte sexul copilului, încă nu se ştie. "Ei nu ştiu ce vor avea. Vor doar ca el să fie sănătos", confirmă o sursă pentru Us Weekly.

Din păcate, oricât ar bucura-o asta pe mama Kris Jenner, care va deveni bunică din nou, faptul că fiica ei nu este căsătorită cu Scott o scoate din sărite. "Căsătoriţi-vă odată!", i-a spus ea lui Kourtney, având în vedere că va avea al treilea copil cu iubitul ei. Dar probabil, mai multe detalii se vor afla din episodul următor al reality-show-ului familiei.

FOTO WENN

Modifică Setările