News

Kourtney Kardashian a confirmat sarcina

de admin

Kourtney Kardashian a confirmat sarcina

Evident că starleta, sora vestitei Kim Kardashian, a ţinut să confirme zvonul că este însărcinată pentru a treia oară cu Scott Disick în cadrul emisiunii familiei, Keeping Up with the Kardashians. Aproape imediat după ce s-au calmat apele, în urma mediatizatei nunţi a surorii sale cu Kanye West.

Kourtney (35) i-a povestit partenerului ei de 31 de ani, cu care are o relaţie deja din 2007, că vor avea al treilea copil, cei doi având un băiat, Mason Dash Disick (4), şi o fată, Penelope (2). Tot din serial aflăm că sarcina brunetei a fost neplanificată. Cât priveşte sexul copilului, încă nu se ştie. "Ei nu ştiu ce vor avea. Vor doar ca el să fie sănătos", confirmă o sursă pentru Us Weekly.

Din păcate, oricât ar bucura-o asta pe mama Kris Jenner, care va deveni bunică din nou, faptul că fiica ei nu este căsătorită cu Scott o scoate din sărite. "Căsătoriţi-vă odată!", i-a spus ea lui Kourtney, având în vedere că va avea al treilea copil cu iubitul ei. Dar probabil, mai multe detalii se vor afla din episodul următor al reality-show-ului familiei.

FOTO WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Kim Kardashian: "Aud patul lovindu-se de perete când mama face sex!"

News

Kim Kardashian: "Aud patul lovindu-se de perete când mama face sex!"

Clanul Kardashian pare să nu aibă nicio limită când e vorba despre dezvăluirea detaliilor vieţilor lor intime. Cel mai nou target: relaţia din dormitor a lui Kris Jenner, în vârstă de 59 de ani, cu iubitul ei de 33 de ani!

News

Încă un bebeluş în clanul Kardashian

De ieri, clanul Kardashian s-a mai mărit cu un membru. Kourtney Kardashian şi soţul său Scott Disick i-a urat bun venit pe lume celui de-a l treilea copil al cuplului. Conform publicaţiei Us Weekly, sora mai mare

FOTO Kim versus Kourtney: cine o poartă mai bine? Vezi ţinutele!

Fashion

FOTO Kim versus Kourtney: cine o poartă mai bine? Vezi ţinutele!

Anul trecut a fost soţia lui Kanye West însărcinată, anul acesta e rândul surorii sale mai mari. Şi iată că în familie se împarte totul, chiar şi hainele, căci pe 12 noiembrie, Kourtney (35) a purtat aceeaşi rochie neagră tip sacou pe care a purtat-o Kim în aprilie 2013.

Fashion

Kendall Jenner, frumoasa clanului Kardashian: 5 apariţii fashion

Este un soi de rising star al familiei, care nu se lasă până când nu ajunge model internaţional. Deja a apărut pe podiumuri celebre şi în pictoriale fashion, dar tânăra de bani-gata, sora vitregă a celor trei Kardashience junioare - Kourtney, Khloe şi Kim - mai are de învăţat.

News

Nudul lui Demi Moore, copiat de Kardashience pe Instagram

Probabil hormonii şi gena vedetismului lucrează intens, căci Kourtney Kardashians-a gândit să posteze o fotografie cu ea goală, de pe vremea când era gravidă cu primul ei copil, Mason, dar şi cu mama ei, tot goală!

News

VIDEO Kim Kardashian şi Kanye West au stabilit nunta!

Paris, oraşul luminilor, 24 mai, anul acesta: este data la care starleta de 33 de ani îl va lua de soţ pe rapper, care a cerut-o acum câteva luni de zile, cu un fabulos inel cu diamant de 15 carate! Iar data este, din punct de vedere astronomic, cu totul specială...

FOTO Kim Kardashian s-a logodit cu Kanye West de ziua ei!

News

FOTO Kim Kardashian s-a logodit cu Kanye West de ziua ei!

După un an şi jumătate de relaţie, rapperul s-a gândit la un cadou mult aşteptat pentru iubita lui: să o ceară de nevastă chiar de ziua ei, luni, când Kim a împlinit 33 de ani. Şi pentru asta a închiriat un întreg stadion

Surorile Kardashian, retuşate în exces în noul pictorial

News

Surorile Kardashian, retuşate în exces în noul pictorial

Cele trei surori, Kim, Khloe şi Kourtney, tocmai ce-au lansat noua campanie pentru colecţia de haine Kardashian Kollection, dar şi revenirea proaspetei mămici în lumea modellingului.

FOTO Kim Kardashian apariţie şoc la Săptămâna Modei de la Paris

News

FOTO Kim Kardashian apariţie şoc la Săptămâna Modei de la Paris

Presa vuia despre starleta de 32 de ani, în perioada în care a fost însărcinată, criticându-i adeseori alegerile vestimentare nereuşite. Acum, cu rarele apariţii ale sale, Kim încearcă să seducă şi să demonstreze că este o femeie senzuală cu forme de apreciat.